This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-09-14
Ilmoituksen numero2023-136611
TED numero2023/S 180-564342
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Puutarhakatu 6
FI-70300 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedotKattolumityöt Kuopion alueella
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/92832/notice/136611/overview
Originaali JSON tietue136611.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuopiohalli, Opistotie 4, 70200 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTeatteritalo, Niiralankatu 2, 70600 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMusiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKaupungintalo, Tulliportinkatu 31, 70100 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaidelukio Lumit, Koljonniemenkatu 48 -50, 70100 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausNilsiän palvelukeskus, Pisantie 10, 73300 Nilsiä Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMaaninka urheilu- ja nuorisotalo, Maaningantie 49, 71750 Maaninka Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMaaninka virastotalo, Maaningantie 32, 71750 Maaninka Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausJuankoski terveyskeskus, Terveystie 9, 73500 Juankoski Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLänsi-Puijon koulu, Pursutie 10, 70280 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMaaninkajärven koulu, Maaningantie 49, 71750 Maaninka Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPyörön koulu, Alapyörö, Kulmakatu 7, 70820 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPitkälahti koulu, PItkälahdentie 4, 70800 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuikkalammen päiväkoti, Kuivannonlahdenkatu 27, 70840 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausValtuustotalo, Suokatu 42, 70111 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausNeulamäen koulu, Pinokuja 6, 70150 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPääkirjasto, Maaherrankatu 12, 70100 Kuopio Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausJuankoski Ruukinkoulu yläaste ja lukio, Juankoskentie 34, 73500 Juankoski Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRiistaveden palvelukeskus, Museotie 3, 71160 Riistavesi Hankintaan sisältyy kohteen kattolumityöt: - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi Tuntiveloitusperusteiset työt: Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös tuntiveloitusperusteisesti, kun kyseessä on esim. vain osittainen kattolumien pudotus. Tästä sovitaan erikseen toimittajan kanssa ja veloituksessa käytetään tarjouksella annettuja tuntihintoja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuut kohteet Tilaajalla voi olla tarve tilata kattolumityötä myös satunnaisiin kohteisiin toiminta-alueellaan. Työtä tilataan tarpeen mukaan ja tilaaja määrittelee tapauskohtaisesti tilattavat työtehtävät. Tilattavaan työhön voi sisältyä esim. - kohteen käyttäjien informoiminen tehtävästä kattolumityöstä Tilaajan ohjeiden mukaan - lumenpudotuksen suoja-alueiden rakentaminen kohdekohtaisten vaatimuksien mukaisesti sekä alueen vartiointi lumenpudotustyön aikana. - kohteen lumenpudotukset ja räystäsjääpuikkojen poisto työturvallisuuslainsäädäntöä noudattaen. - työn ohjeistus tulee Tilaajalta. Lumenpudotuspaikat katselmoidaan/sovitaan kiinteistökohtaisesti yhdessä tilaajan kanssa, ennen töiden aloitusta. Lumenpudotus ei saa aiheuttaa haittaa/vaaraa kiinteistön rakenteille/käyttäjille. - pudotetun lumen läjittäminen osoitetulle paikalle. - lumen poisviennin tilaaminen Tilaajan yhteistyökumppanilta sovitussa aikataulussa. (Lumen poisvienti ei kuulu sopimukselle) - työn raportointi Tilaajalle: töiden aloituksen aikataulu ja työn suoritus Yleiset vaatimukset: - Tilaaja edellyttää, että työ suoritetaan turvallisesti tilaajan lumikattotyöohjeiden mukaisesti. - lumenpudotuksessa ei voi käyttää kattorakenteisiin lisäkuormitusta aiheuttavia koneita, kuten esim. lumilinkoja katolla. - Kattopinnoitteita tai varusteita/rakenteita vahingoittavia työmenetelmiä/-välineitä ei saa käyttää (esim. rautakanki jne.) - toimittaja on velvollinen ilmoittamaan töiden yhteydessä havaitsemistaan vioista tai puutteista kohteessa Tilaajalle välittömästi. - lumen poistamisen yhteydessä syntyneistä kattomateriaaliin kohdistuneista vaurioista tulee tiedottaa Tilaajaa välittömästi. Tilaaja ja toimittaja sopivat vaurioiden korjaamisesta tapauskohtaisesti, Toimittaja vastaa korjauskustannuksista. - akuutit viat, jotka aiheuttavat välitöntä vaaraa käyttäjille tai rakenteille on korjattava viipymättä ja lisävaurioiden syntyminen on estettävä välittömästi
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset