This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-18
Ilmoituksen numero2023-134757
TED numero2023/S 161-509576
OstajaorganisaatioJärvi-Saimaan Palvelut Oy (2567601-5 )
Kauppatie 1
FI-58700 Sulkava
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
Hankinnan otsikkotiedotSulkavan kunnan kaavateiden, jalkakäytävien / kevyenliikenteen väylien ja kiinteistöjen piha-alueiden hoito ja kunnossapito
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/91729/notice/134757/overview
Originaali JSON tietue134757.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKunnan kaavateiden, jalkakäytävien ja kevyenliikenteenväylien kunnossapitotyöt tarjouspyynnön liiteasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Tarjouspyynnön mukaiset kohteet on jaettu kahteen (2) hoitoalueeseen. Tämä osuus koskee hoitoaluetta 1. Talvihoitoalueet on jaettu 2 - 3 hoitoluokkaan. Urakoitsija voi tarjota kaikki tai jonkin hoitoalueen. Sopimus ei muodosta tilaajalle miltään osin määräostovelvoitetta. Hoitoalueen sisällä tarjotaan kohteet yksikköhinnoin. Vertailuhinta lasketaan annettujen kohdekohtaisten yksikköhintojen ja laskennallista kerrointa käyttäen. Tarjouslomakkeelta täytetään sinisellä pohjalla olevat kentät, jonka perusteella lomake laskee vertailuhinnan. Muut yksikköhinnat: Lisäksi täytetään tarjouslomakkeen lopussa olevat muut yksikköhinnat niiltä osin kuin tarjoajalla on kykyä/kalustoa. Hoitoalueen tarjouskilpailun voittajalle ei muodostu yksinoikeutta esitettyjen muiden yksikköhintojen mukaisiin töihin. Selonottoneuvottelussa käydään läpi mitkä yksikköhinnat sisältyvät sopimukseen. Optio muista töistä: Kilpailutuksen yhteydessä pyydetään optiohinnat käsilumitöille ja aurausviitoitukselle mahdollisesti täydentämään tilaajan omaa palvelutuotantoa. Urakan sopimuskausi: Talvihoito on kaksi (2) vuotta + optiokaudet kaksi (1+1) vuotta. Tilaaja ratkaisee optiokausien käytön hoitoalueittain. Tilaaja järjestää tutustumismahdollisuuden kohteisiin 30.8.2023 klo 13.00. Halukkuudesta osallistua tutustumiseen on ilmoitettava etukäteen sähköpostilla [email protected] ja [email protected]. Tutustumiseen osallistuminen ei ole edellytys tarjouksen jättämiselle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLumenaurauspalvelut (90620000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSulkavan kunta

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKunnan kaavateiden, jalkakäytävien ja kevyenliikenteenväylien kunnossapitotyöt tarjouspyynnön liiteasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Tarjouspyynnön mukaiset kohteet on jaettu kahteen (2) hoitoalueeseen. Tämä osa koskee hoitoaluetta 1. Talvihoitoalueet on jaettu 2 - 3 hoitoluokkaan. Urakoitsija voi tarjota kaikki tai jonkin hoitoalueen. Sopimus ei muodosta tilaajalle miltään osin määräostovelvoitetta. Hoitoalueen sisällä tarjotaan kohteet yksikköhinnoin. Vertailuhinta lasketaan annettujen kohdekohtaisten yksikköhintojen ja laskennallista kerrointa käyttäen. Tarjouslomakkeelta täytetään sinisellä pohjalla olevat kentät, jonka perusteella lomake laskee vertailuhinnan. Muut yksikköhinnat: Lisäksi täytetään tarjouslomakkeen lopussa olevat muut yksikköhinnat niiltä osin kuin tarjoajalla on kykyä/kalustoa. Hoitoalueen tarjouskilpailun voittajalle ei muodostu yksinoikeutta esitettyjen muiden yksikköhintojen mukaisiin töihin. Selonottoneuvottelussa käydään läpi mitkä yksikköhinnat sisältyvät sopimukseen. Optio muista töistä: Kilpailutuksen yhteydessä pyydetään optiohinnat käsilumitöille ja aurausviitoitukselle mahdollisesti täydentämään tilaajan omaa palvelutuotantoa. Urakan sopimuskausi: Talvihoito on kaksi (2) vuotta + optiokaudet kaksi (1+1) vuotta. Tilaaja ratkaisee optiokausien käytön hoitoalueittain. Tilaaja järjestää tutustumismahdollisuuden kohteisiin 30.8.2023 klo 13.00. Halukkuudesta osallistua tutustumiseen on ilmoitettava etukäteen sähköpostilla [email protected] ja [email protected]. Tutustumiseen osallistuminen ei ole edellytys tarjouksen jättämiselle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLumenaurauspalvelut (90620000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSulkavan kunta

Sopimukset