This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-16
Ilmoituksen numero2023-134504
TED numero2023/S 159-503666
OstajaorganisaatioPääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy (3251002-1 )
PL 100
FI-01022 Kaupunkiliikenne
https://kaupunkiliikenne.fi/
Hankinnan otsikkotiedotUlkopuhtaanapito- ja talvikunnossapitopalvelut Kaupunkiliikenneyhtiön ja Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen kohteisiin
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio4 500 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/90959/notice/134504/overview
Originaali JSON tietue134504.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on ulkopuhtaanapito- ja talvikunnossapitopalvelut Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n omistamissa ja hallinnoimissa kohteissa. Palveluntuottajan työ sisältää jäljempänä luetellut kohteiden kesä- ja talvipuhtaanapidon tehtävät, sekä työn toteuttamisen vaatimat valmistelevat apu-, liikenteenohjaus- yms. työt. Tarkemmin hankinnan kohde on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Palvelukuvaus ja sopimukseen sisältyvät kohteet on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 3. Kohdeluettelo. Puitejärjestelyn sopimuskausi on kaksi (2) + kaksi (2) vuotta. Optiomahdollisuus on kaksi (2) vuotta siten, että se voidaan lunastaa erikseen erillisellä päätöksellä. Sopimukseen haetaan yhtä (1) Palveluntuottajaa vastaamaan Palvelukuvauksen ja Sopimuksen mukaisesta kokonaispalvelusta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKatujen puhtaanapito- ja lakaisupalvelut (90610000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki ja Vantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on ulkopuhtaanapito- ja talvikunnossapitopalvelut Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen omistamissa ja hallinnoimissa kohteissa. Palveluntuottajan työ sisältää jäljempänä luetellut kohteiden kesä- ja talvipuhtaanapidon tehtävät, sekä työn toteuttamisen vaatimat valmistelevat apu-, liikenteenohjaus- yms. työt. Tarkemmin hankinnan kohde on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Palvelukuvaus ja sopimukseen sisältyvät kohteet on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 3. Kohdeluettelo. Puitejärjestelyn sopimuskausi on kaksi (2) + kaksi (2) vuotta. Optiomahdollisuus on kaksi (2) vuotta siten, että se voidaan lunastaa erikseen erillisellä päätöksellä. Sopimukseen haetaan yhtä (1) Palveluntuottajaa vastaamaan Palvelukuvauksen ja Sopimuksen mukaisesta kokonaispalvelusta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKatujen puhtaanapito- ja lakaisupalvelut (90610000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki ja Vantaa

Sopimukset