This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-24
Ilmoituksen numero2023-133413
TED numero2023/S 144-460631
OstajaorganisaatioVantaan kaupunki (0124610-9 )
PL 1100
FI-01030 Vantaan kaupunki
http://www.vantaa.fi
Hankinnan otsikkotiedotOppisopimuskoulutuksena järjestettävän tutkintokoulutuksen ja tutkinnon järjestämisen hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/91063/notice/133413/overview
Originaali JSON tietue133413.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVarian työelämäpalvelut hankkii oppisopimuskoulutuksena toteutettavan Prosessiteollisuuden ammattitutkinnon, kemianteollisuuden osaamisala -koulutuksen ja näyttöjen järjestämisen. Palveluntuottajan tulee varautua myös tutkinnonosittain toteutettavaan hankintaan. Tutkinnonosittain tapahtuvassa hankinnassa käytetään tutkinnon osaa koskevaa hinnoittelua. Palveluntuottaja ei voi käyttää alihankkijoita palvelun tuottamiseen lukuun ottamatta korttikoulutuksia. Koulutusprosessissa noudatetaan lakia ammatillisesta koulutuksesta (531/2017) mukaan lukien valtioneuvoston asetus koskien henkilökohtaistamista (673/2017) 3 luku. Prosessiteollisuuden ammattitutkinto järjestetään yhteistyössä tilaajan, oppisopimustyönantajien, opiskelijoiden ja palveluntuottajan kanssa. Koulutus tapahtuu pääasiallisesti oppisopimusopiskelijoiden työpaikoilla ja perustuu työnantajan ja työntekijän ja koulutuksen järjestäjän tai yrittäjän ja koulutuksen järjestäjän väliseen sopimukseen. Palveluntuottajalla tulee olla opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa. Tarkempi kuvaus tilattavasta palvelusta on kuvattu liitteessä 2 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKoulutusalan palvelut (80520000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVarian työelämäpalvelut hankkii oppisopimuskoulutuksena toteutettavan Prosessiteollisuuden perustutkinnon, kemianteollisuuden osaamisalan koulutuksen ja näyttöjen järjestämisen. Palvelun tuottajan tulee varautua myös tutkinnonosittain toteutettavaan hankintaan. Tutkinnonosittain tapahtuvassa hankinnassa käytetään tutkinnon osaa koskevaa hinnoittelua. Palveluntuottaja ei voi käyttää alihankkijoita palvelun tuottamiseen lukuun ottamatta korttikoulutuksia. Koulutusprosessissa noudatetaan lakia ammatillisesta koulutuksesta (531/2017) mukaan lukien valtioneuvoston asetus koskien henkilökohtaistamista (673/2017) 3 luku. Prosessiteollisuuden ammattitutkinto järjestetään yhteistyössä tilaajan, oppisopimustyönantajien, opiskelijoiden ja palvelun tuottajan kanssa. Koulutus tapahtuu pääasiallisesti oppisopimusopiskelijoiden työpaikoilla ja perustuu työnantajan ja työntekijän ja koulutuksen järjestäjän tai yrittäjän ja koulutuksen järjestäjän väliseen sopimukseen. Palveluntuottajalla tulee olla opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa. Tarkempi kuvaus tilattavasta palvelusta on kuvattu liitteessä 2 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKoulutusalan palvelut (80520000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVarian työelämäpalvelut hankkii oppisopimuskoulutuksena toteutettavan Talotekniikan perustutkinnon, kylmäasennuksen osaamisalan koulutuksen ja näyttöjen järjestämisen. Palvelun tuottajan tulee varautua myös tutkinnonosittain toteutettavaan hankintaan. Tutkinnonosittain tapahtuvassa hankinnassa käytetään tutkinnon osaa koskevaa hinnoittelua. Palveluntuottaja ei voi käyttää alihankkijoita palvelun tuottamiseen lukuun ottamatta korttikoulutuksia. Koulutusprosessissa noudatetaan lakia ammatillisesta koulutuksesta (531/2017) mukaan lukien valtioneuvoston asetus koskien henkilökohtaistamista (673/2017) 3 luku. Talotekniikan perustutkinto järjestetään yhteistyössä tilaajan, oppisopimustyönantajien, opiskelijoiden ja palvelun tuottajan kanssa. Koulutus tapahtuu pääasiallisesti oppisopimusopiskelijoiden työpaikoilla ja perustuu työnantajan ja työntekijän ja koulutuksen järjestäjän tai yrittäjän ja koulutuksen järjestäjän väliseen sopimukseen. Palveluntuottajalla tulee olla opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa. Tarkempi kuvaus tilattavasta palvelusta on kuvattu liitteessä 2 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKoulutusalan palvelut (80520000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset