This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-14
Ilmoituksen numero2023-133142
TED numero2023/S 137-436684
OstajaorganisaatioVantaan ja Keravan hyvinvointialue (3221356-1 )
PL 1000
FI-01301 Vantaa
https://vakehyva.fi/fi
Hankinnan otsikkotiedotKunnossapidon puitejärjestely
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio6 400 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/90927/notice/133142/overview
Originaali JSON tietue133142.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon rakennustöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilattavat työt ovat pääasiassa tilakeskuksen ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Tilattavia töitä voivat olla mm. pienet tilamuutokset. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvoitteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely neljän (4) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Toimittajat asetetaan etusijajärjestykseen siten, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi ja seuraavat kolme (3) Toimittajaa sijoittuvat niin ikään tarjouksen kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisesti sijoille 2-4.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon lämpö-, vesijohto- ja viemäritöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilattavat työt ovat pääasiassa tilakeskuksen ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Tilattavia töitä voivat olla mm. pienet tilamuutokset. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvoitteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely neljän (4) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Toimittajat asetetaan etusijajärjestykseen siten, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi ja seuraavat kolme (3) Toimittajaa sijoittuvat niin ikään tarjouksen kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisesti sijoille 2-4.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
Vesi- ja viemäriputkien rakennustyöt (45231300)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon ilmanvaihtotöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilattavat työt ovat pääasiassa tilakeskuksen ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Tilattavia töitä voivat olla mm. pienet tilamuutokset. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvoitteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely neljän (4) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Toimittajat asetetaan etusijajärjestykseen siten, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi ja seuraavat kolme (3) Toimittajaa sijoittuvat niin ikään tarjouksen kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisesti sijoille 2-4.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
Ilmanvaihtojärjestelmän rakennustyöt (45331210)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon sähkötöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilattavat työt ovat pääasiassa tilakeskuksen ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Tilattavia töitä voivat olla mm. pienet tilamuutokset. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvoitteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely neljän (4) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Toimittajat asetetaan etusijajärjestykseen siten, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi ja seuraavat kolme (3) Toimittajaa sijoittuvat niin ikään tarjouksen kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisesti sijoille 2-4.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
Sähköjohto- ja asennustyöt (45311000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset