This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-31
Ilmoituksen numero2023-129829
TED numero2023/S 106-333644
OstajaorganisaatioVantaan kaupunki (0124610-9 )
PL 1100
FI-01030 Vantaan kaupunki
http://www.vantaa.fi
Hankinnan otsikkotiedotKunnossapidon puitejärjestelyt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio35 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/88938/notice/129829/overview
Originaali JSON tietue129829.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan kaupungin Toimitilajohtaminen järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon ilmanvaihtotöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilaaja varaa oikeuden poikkeustapauksessa kilpailuttaa erillisenä hankintana joitakin erityisiä yksittäisiä kohteita, esim. jos kohteen palvelumalli sisältää kyseessä olevat työt. Tilattavat työt ovat pääasiassa toimitilajohdon ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito- tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvotteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely kuuden (6) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Itä-Vantaa ja toiseksi sijoittunut tarjoaja nimetään ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Länsi-Vantaa. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antaneista sijoille 3-6 sijoittuneet urakoitsijat toimivat koko Vantaan alueelle tilauskäytännön etusijajärjestyksen sijoilla 2-5, sijoituksensa mukaisesti. Ensisijaiset toimittajat eivät ole mukana toisen alueen etusijajärjestyksessä. Aluejako on esitetty liitteessä 2. Kustannusarvioltaan alle 14 000 euroa olevat työt tilataan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Tilaaja lähettää kustannus- ja tuntiarviokyselyn ensisijaiselle toimittajalle. Toimittajalla on 2 seuraavaa työpäivää aikaa vastata kyselyyn. Mikäli ensisijainen toimittaja ei pysty työtä vastaanottamaan, lähetetään kysely etusijajärjestyksessä toiselle toimittajalle. Mikäli etusijajärjestyksessä toiseksi sijoittunut ei kykene työtä vastaanottamaan, kysely lähetetään puitejärjestelyn mukaan etusijajärjestyksessä seuraaville. Kustannusarvioltaan 14 000 - 60 000 euron arvoiset toimeksiannot kilpailutetaan kevennetyllä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus). Tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostilla kaikille puitejärjestelyssä mukana oleville toimittajille. Valinnan perusteena voi hinnan/tuntiarvion lisäksi olla myös laatutekijöitä, kuten aikataulu, toimittajan resurssit tai toimittajan erityisosaaminen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
Ilmanvaihtojärjestelmän rakennustyöt (45331210)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan kaupungin Toimitilajohtaminen järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon lämpö-, vesijohto- ja viemäritöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilaaja varaa oikeuden poikkeustapauksessa kilpailuttaa erillisenä hankintana joitakin erityisiä yksittäisiä kohteita, esim. jos kohteen palvelumalli sisältää kyseessä olevat työt. Tilattavat työt ovat pääasiassa toimitilajohdon ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito- tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvotteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely kuuden (6) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Itä-Vantaa ja toiseksi sijoittunut tarjoaja nimetään ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Länsi-Vantaa. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antaneista sijoille 3-6 sijoittuneet urakoitsijat toimivat koko Vantaan alueelle tilauskäytännön etusijajärjestyksen sijoilla 2-5. sijoituksensa mukaisesti. Ensisijaiset toimittajat eivät ole mukana toisen alueen etusijajärjestyksessä. Aluejako on esitetty liitteessä 2. Kustannusarvioltaan alle 14 000 euroa olevat työt tilataan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Tilaaja lähettää kustannus- ja tuntiarviokyselyn ensisijaiselle toimittajalle. Toimittajalla on 2 seuraavaa työpäivää aikaa vastata kyselyyn. Mikäli ensisijainen toimittaja ei pysty työtä vastaanottamaan, lähetetään kysely etusijajärjestyksessä toiselle toimittajalle. Mikäli etusijajärjestyksessä toiseksi sijoittunut ei kykene työtä vastaanottamaan, kysely lähetetään puitejärjestelyn mukaan etusijajärjestyksessä seuraaville. Kustannusarvioltaan 14 000 - 60 000 euron arvoiset toimeksiannot kilpailutetaan kevennetyllä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus). Tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostilla kaikille puitejärjestelyssä mukana oleville toimittajille. Valinnan perusteena voi hinnan/tuntiarvion lisäksi olla myös laatutekijöitä, kuten aikataulu, toimittajan resurssit tai toimittajan erityisosaaminen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
Vesi- ja viemäriputkien rakennustyöt (45231300)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan kaupungin Toimitilajohtaminen järjestää tarjouskilpailun kunnossapidon rakennustöistä tuntiveloitusperusteisena laskutyönä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Tilaaja ei sitoudu sopimuskauden aikana tiettyihin tilaus- tai ostomääriin, sillä tulevien töiden määrä ei ole ennalta tiedossa. Tehtäviä ei yksilöidä. Tilaaja varaa oikeuden poikkeustapauksessa kilpailuttaa erillisenä hankintana joitakin erityisiä yksittäisiä kohteita, esim. jos kohteen palvelumalli sisältää kyseessä olevat työt. Tilattavat työt ovat pääasiassa toimitilajohdon ylläpitämien kiinteistöjen kunnossapito tai urakointitöitä, joiden kesto vaihtelee muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Tilattavia töitä voivat olla mm. pienet tilamuutokset. Työtilauksiin voi sisältyä myös tarvikehankintoja ja muita työn suorittamiseen liittyviä palveluhankintoja. Urakoitsija toimii tilattujen töiden päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta sekä rakentamiseen liittyvästä tilaajavastuulain velvotteiden ja verottajan tiedonantovelvollisuuden täyttämisestä. Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely kuuden (6) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt urakoitsija valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Itä-Vantaa ja toiseksi sijoittunut tarjoaja nimetään ensisijaiseksi toimittajaksi alueelle Länsi-Vantaa. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antaneista sijoille 3-6 sijoittuneet urakoitsijat toimivat koko Vantaan alueelle tilauskäytännön etusijajärjestyksen sijoilla 2-5, sijoituksensa mukaisesti. Ensisijaiset toimittajat eivät ole mukana toisen alueen etusijajärjestyksessä. Aluejako on esitetty liitteessä 2. Kustannusarvioltaan alle 14 000 euroa olevat työt tilataan toimittajilta etusijajärjestyksessä. Tilaaja lähettää kustannus- ja tuntiarviokyselyn ensisijaiselle toimittajalle. Toimittajalla on 2 seuraavaa työpäivää aikaa vastata kyselyyn. Mikäli ensisijainen toimittaja ei pysty työtä vastaanottamaan, lähetetään kysely etusijajärjestyksessä toiselle toimittajalle. Mikäli etusijajärjestyksessä toiseksi sijoittunut ei kykene työtä vastaanottamaan, kysely lähetetään puitejärjestelyn mukaan etusijajärjestyksessä seuraaville. Kustannusarvioltaan 14 000 - 60 000 euron arvoiset toimeksiannot kilpailutetaan kevennetyllä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus). Tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostilla kaikille puitejärjestelyssä mukana oleville toimittajille. Valinnan perusteena voi hinnan/tuntiarvion lisäksi olla myös laatutekijöitä, kuten aikataulu, toimittajan resurssit tai toimittajan erityisosaaminen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset