This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-03
Ilmoituksen numero2023-127494
TED numero
OstajaorganisaatioÄänekosken kaupunki (2045520-5 )
Hallintokatu 4
FI-44100 ÄÄNEKOSKI
http://www.aanekoski.fi
Hankinnan otsikkotiedotLikolahdenkadun rakennusurakka
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/87429/notice/127494/overview
Originaali JSON tietue127494.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausÄänekosken kaupunki pyytää tarjouksia Likolahdenkadun saneerauksesta ja uuden kevyenliikenteenväylän rakentamisesta. Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. Urakoitsija toimii tässä urakassa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana ja vastaa päätoteuttajan velvollisuuksista. Urakoitsija voi antaa osan töistä tilaajan hyväksymille aliurakoitsijoille. Pääurakoitsijalle kuuluu töiden yhteensovittaminen ja aikatauluvastuu. Hankinnan kohteena olevassa urakassa kadun rakennekerrokset uusitaan kokonaisuudessaan. Kadun pintakuivatus hoidetaan hulevesiviemäreillä ja painanteilla. Kadun syväkuivatus hoidetaan salaojituksella. Katualueella tehdään tarvittavia siirtoja ja muutoksia nykyiseen valaistukseen. Likolahdenkadulla on nykyinen vesijohto, jätevesiviemäri ja osalla alueesta hulevesiviemäröinti. Vanha hulevesiviemäröinti puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. Alueella on myös sähkö- ja teleoperaattoreiden nykyisiä johtoja ja kaapeleita, sekä kaukolämpölinjoja. Tehtävät työt on kuvattu tarkemmin suunnitelma-asiakirjoissa. Urakka sisältää kaikki edellä mainittuihin töihin ja suunnitelma-asiakirjojen mukaiseen toteutukseen liittyvät työvaiheet, tekniikkalajien työt ja menetelmät, jotka ovat edellytyksenä urakan valmistumiselle. Urakka käsittää urakka-asiakirjoissa mainitun kohteen rakentamistyöt täysin valmiiseen ja viimeisteltyyn kuntoon. Urakka-alue on esitetty urakkarajakartalla (urakka-alue 1). Urakkaan sisältyy suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti yhteenvetona siis mm. seuraavaa, - olemassa olevien katu- ja kuivatusrakenteiden purkutyöt - nykyisen valaistuksen siirrot rakentamisen edellyttämässä laajuudessa - kadun päällysrakenteen ja kuivatusrakenteiden rakentaminen täysin valmiiseen ja viimeisteltyyn kuntoon. Kadun tonttiliittymät rakennetaan kiinteistöjen rajalle saakka. - muilta osin työmaa-alueen ja mahdollisesti töistä johtuneiden vaurioituneiden alueiden ennallistaminen urakkaa edeltäneeseen tilaan. Urakka-alueen nykytila: Likolahdenkatu on Äänekosken kaupungin hallinnoima kokoojakatu. Urakka-alueella on ajoradoilla normaalia ajoneuvoliikennettä sekä jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Likolahdenkatu on pidettävä liikennekäytössä koko työmaan ajan. Työmaa on suojattava ja rajattava yleiseltä liikenteeltä tarvittavilta osin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTeiden, katujen ja kävelyteiden pohjustustyöt (45233300)
Maanteiden, rautateiden ja kiitoratojen rakennus-, perustus- ja päällystystyöt (45233000)
Erilaiset päällystystyöt (45233200)
Tienrakennustyöt (45233120)
Putkijohtojen, tietoliikenne- ja voimalinjojen, teiden, lentokenttien ja rautateiden rakentamistyöt; maanpinnoitus (45230000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaÄänekoski, Likolahdenkatu

Sopimukset