This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-10
Ilmoituksen numero2023-122584
TED numero
OstajaorganisaatioPöytyän seurakunta (0138110-8 )
Turuntie 1187
FI-21880 Pöytyä
https://www.poytyanseurakunta.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakennusurakka. Pöytyän seurakunnan omistaman Oripään kirkon lämmitysjärjestelmän muutos öljylämmityksestä maalämpöön sekä kirkon pihamaalle johtavan läpikulkukäytävän kunnostus.
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/82046/notice/122584/overview
Originaali JSON tietue122584.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennustyön kohteena on Pöytyän seurakunnan omistaman Oripään kirkon lämmitysjärjestelmän muutos öljylämmityksestä maalämpöön sekä kirkon pihamaalle johtavan läpikulkukäytävän kunnostus. Urakka sisältää edeltäviin liittyvät rakennus- ja kunnostustyöt sekä tarvittavat purkutyöt urakkalaskentasuunnitelmien ja muiden urakka-asiakirjojen mukaisesti. Kirkon osoite: Yläneentie 21, 32500 ORIPÄÄ. Urakkamuotona on jaettu urakka. Rakennusurakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. Valittu pääurakoitsija toimii lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana ja vastaa YSE 1998 mukaisista työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista. Pääurakoitsijalla tarkoitetaan tässä asiakirjassa urakoitsijaa, jonka kanssa tilaaja laatii pääurakkasopimuksen kaikista kohteen urakka-asiakirjojen mukaisista töistä. Urakkaan kuuluvat urakka-asiakirjojen mukaisten töiden lisäksi yleiset työmaavelvoitteet kaikkine töineen, viranomaistarkastuksineen, viranomaislupineen, katselmuksineen ja yleiskuluineen. Sähkö- ja LVIA-urakat toteutetaan pääurakoitsijalle alistettuina sivu-urakoina.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikkaKirkko on 200 vuotta vanha puurakenteinen ristikirkko. Peruskorjaus 1962 mm. keskuslämmitys. Kirkko on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja edellyttää Museoviraston kannanotoja myös toteutuksessa.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät