This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2018-020696
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin seurakuntayhtymä / As Oy Helsingin Haagan Pappilantie 2 A ja KOy Haagan Pappilantie 2 B (0201242-7 )
Kolmas linja 22 B
FI-00530 Helsinki
http://www.helsinginseurakunnat.fi
Hankinnan otsikkotiedotAs Oy Helsingin Haagan Pappilantie 2 A ja KOy Haagan Pappilantie 2 B muutos- ja perusparannustyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/9937/notice/11401/overview
Originaali JSON tietue11401.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAs Oy Helsingin Haagan Pappilantie 2 A ja KOy Haagan Pappilantie 2 B järjestävät urakkatarjouskilpailun muutos- ja perusparannustöistä. Kilpailutuksen teknisestä toteutuksesta vastaa Helsingin seurakuntayhtymä. Pyydämme Teitä antamaan kiinteähintaisen urakkatarjouksen kokonaisurakan töiden suorittamisesta täysin valmiiksi tehtyinä oheisten tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Laskenta-aineistoa voidaan täydentää laskennan aikana lisäkirjeillä. Tarjouksen antajan on toimitettava tarjouksensa liitteenä urakkaohjelman kohdassa 16.2. mainitut tilaajavastuulain mukaiset selvitykset. Tarjottava työ koskee As Oy Helsingin Haagan Pappilantie 2 A ja KOy Haagan Pappilantie 2 B perusparannuksen kokonaisurakkaa sisältäen rakennus-, LVIA-, sähkö- ja maanrakennustyöt. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä kokonaisurakan hankinta ja hankinnassa käytetään avointa menettelyä. Tarjouksen laadinnasta ei makseta korvausta, eikä rakennuttaja maksa tarjouksen laadintaan käytettäviä tulosteita, piirustuksia tai muita asiakirjoja. Selonottoneuvottelut käydään välittömästi tarjouksen jättämisen jälkeen. Urakoitsijoita pyydetään varautumaan osallistumaan neuvotteluihin tarjouksen jättämisen jälkeisinä päivinä. Tilaaja vaatii, että urakoitsija on tutustunut kohteeseen ennen tarjouksen antamista. Kohteessa järjestetään yhteisnäyttö 30.10.2018 kello 9:00. Tarjoajien on ilmoittauduttava yhteisnäyttöön 25.10.2018 klo 12:00 mennessä osoitteisiin: [email protected] sekä [email protected] Mikäli tarjoaja ei osallistu yhteisnäyttöön, se voi antaa tarjouksen mutta ei myöhemmin vedota, mikäli tulisi valituksi toimittajaksi, hankinnan toteutuksessa sellaisiin seikkoihin jotka olisivat ilmenneet kohteeseen tutustumisen yhteydessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1B1