This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-10-19
Ilmoituksen numero2022-111017
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin Asumisoikeus Oy (0912770-2 )
Sorvaajankatu 15
FI-00880 Helsinki
https://www.haso.fi
Hankinnan otsikkotiedotPoistoilmalämpöpumppu-urakan hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/76114/notice/111017/overview
Originaali JSON tietue111017.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 1. Poistoilmalämpöpumppujärjestelmä vuonna 1999 valmistuneeseen kuusikerroksiseen kerrostaloon. Talossa on 52 asuntoa. Rakennuksen lämmitykseen (kaukolämpö) liitetään poistoilman lämmöntalteenotto A- ja B-porrashuoneiden asuntoja palvelevista huippuimureista, joita on yhteensä 2 kpl. Rakennuksen ilmanvaihtona on koneellinen poistojärjestelmä ja lämmityksenä vesikiertoinen patterilämmitys. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä liitteineen. Hankintaan sisältyy järjestelmän huolto. Tarjoajan tulee laitteen merkin ja mallin ilmoittamisen lisäksi ladata tarjouksensa liitteeksi jokaisen tarjoamansa laitteen tuote-esite. Kaikkien hankinnan kohteiden yksikköhintaan on sisällyttävä vähintään seuraavat palvelut: 1. Järjestelmän toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus käyttökuntoon 3. Uuden lämpöverkoston koeponnistus 4. Järjestelmän käyttöönotto ja luovutus 5. Asuntojen ilmanvaihtokanavien puhdistaminen ja säätäminen 6. Pakkausmateriaalin ja jätteiden poisvienti ja kierrätys 7. Takuuaikaiset työt Tarjoushintojen tulee sisältää kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki järjestelmän toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaRetkeilijänkatu 18, Helsinki,

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 2. Poistoilmalämpöpumppujärjestelmän hankinta vuonna 1994 valmistuneeseen seitsenkerroksiseen kerrostaloon. Talossa on yhteensä 53 asuntoa. Rakennuksen lämmitykseen (kaukolämpö) liitetään poistoilman lämmöntalteenotto A- ja B-porrashuoneiden asuntoja palvelevista huippuimureista, joita on yhteensä 2 kpl. Rakennuksen ilmanvaihtona on koneellinen poisto ja lämmityksenä vesikiertoinen patterilämmitys. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä liitteineen. Hankintaan sisältyy järjestelmän huolto. Tarjoajan tulee laitteen merkin ja mallin ilmoittamisen lisäksi ladata tarjouksensa liitteeksi jokaisen tarjoamansa laitteen tuote-esite. Kaikkien hankinnan kohteiden yksikköhintaan on sisällyttävä vähintään seuraavat palvelut: 1. Järjestelmän toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus käyttökuntoon 3. Uuden lämpöverkoston koeponnistus 4. Järjestelmän käyttöönotto ja luovutus 5. Asuntojen ilmanvaihtokanavien puhdistaminen ja säätäminen 6. Pakkausmateriaalin ja jätteiden poisvienti ja kierrätys 7. Takuuaikaiset työt Tarjoushintojen tulee sisältää kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki järjestelmän toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaLaakavuorentie 14, Helsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 3. Poistoilmalämpöpumppujärjestelmän hankinta vuonna 1998 valmistuneeseen viisikerroksiseen kerrostaloon. Talossa on 45 asuntoa. Rakennuksen lämmitykseen (kaukolämpö) liitetään poistoilman lämmöntalteenotto A- ja B-porrashuoneiden asuntoja palvelevista huippuimureista, joita on yhteensä 3 kpl (PF1.1, PF1.8 ja PF1.9). Rakennuksen ilmanvaihtona on koneellinen poisto ja lämmityksenä vesikiertoinen patterilämmitys. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä liitteineen. Hankintaan sisältyy järjestelmän huolto. Tarjoajan tulee laitteen merkin ja mallin ilmoittamisen lisäksi ladata tarjouksensa liitteeksi jokaisen tarjoamansa laitteen tuote-esite. Kaikkien hankinnan kohteiden yksikköhintaan on sisällyttävä vähintään seuraavat palvelut: 1. Järjestelmän toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus käyttökuntoon 3. Uuden lämpöverkoston koeponnistus 4. Järjestelmän käyttöönotto ja luovutus 5. Asuntojen ilmanvaihtokanavien puhdistaminen ja säätäminen 6. Pakkausmateriaalin ja jätteiden poisvienti ja kierrätys 7. Takuuaikaiset työt Tarjoushintojen tulee sisältää kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki järjestelmän toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset