This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-02
Ilmoituksen numero2022-099905
TED numero2022/S 089-242345
OstajaorganisaatioRaahen kaupunki (1791817-6 )
Rantakatu 50
FI-92100 Raahe
http://www.raahe.fi
Hankinnan otsikkotiedotTyökone-, talvikunnossapito- ja kuljetuspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69946/notice/99905/overview
Originaali JSON tietue99905.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin tekninen keskus pyytää tarjouksia työkone- ja kuljetuspalveluista ajalle 1.10.2022 - 30.9.2025 + varaus kahden (2) vuoden option käyttöön. Puitesopimukseen valitaan vähintään 3 konetta / konelaji. Tarjouspyyntö on jaettu osiin (kahteen vyöhykkeeseen): 1. Vyöhyke 1 (Pattijoki-Raahe-Saloinen) 2. Vyöhyke 2 (Vihannin alue) Tämä osio koskee vyöhykettä nro 1 (Pattijoki-Raahe-Saloinen). Vyöhykejaosta on kartta tarjouspyynnön liitteenä. Tarjouspyyntö on jaettu osiin myös vyöhykkeiden sisällä olevien kohteiden (konelajien yms.) mukaisesti. Osatarjoukset vyöhykkeiden sisällä hyväksytään. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan kohteeseen. Tarjoajalla on mahdollisuus tarjota useampaa konetta samaan luokkaan. Koneilla on samat vaatimukset, kuin tarjouspyyntölomakkeella. Mikäli tarjoaja tarjoaa useamman kuin yhden koneen samaan luokkaan, tulee tarjoajan ilmoittaa muut koneet tarjouspyynnön liitteessä olevaan taulukkoon ja ladata liite tarjouksen liitteeksi. Raahen kaupungin tekninen keskus hankkii palvelut puitejärjestelyin. Raahen kaupunki voi myös pyytää puitejärjestelyyn valituilta palveluntoimittajilta kokonaishintaisia tarjouksia valitsemistaan kohteista. Tarjoajalla tulee olla tarjouspyynnössä tarjoamansa kalusto ja lisälaitteet (kts. Hankinnan kohteen kriteerit). Mikäli ei ole, tarjoaja sitoutuu hankkimaan vaadittavat kalustot ja lisälaitteet. Tilaaja tarkistaa, että tarjoajalla on tarjouspyynnön mukaiset kalustot ja lisälaitteet hankittuna ennen sopimuksen allekirjoittamista. Raahen kaupunki on Hinku-kunta. Hinku-kunnat pyrkivät vähentämään ilmastopäästöjään muun muassa lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamalla energiatehokkuutta. Kunnat kannustavat myös paikallisia yrityksiä ja asukkaita ilmastotekoihin. Tarjouksessa annettujen tuntihintojen tulee sisältää kaikki kustannukset, mitä palveluntoimittaja haluaa sopimuskauden aikana Tilaajalta veloittaa. Hinnat annetaan tuntihintana (€/h), joka sisältää koneen kuljettajineen. Tarjoaja sitoutuu tarjoamaan tässä tarjouspyynnössä esitetyin ehdoin myös Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymälle, Koulutuskeskus Brahelle, Raahen kaupungin konserniyhtiöille sekä säätiöille. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Koulutuskeskus Brahe, konserniyhtiöt sekä säätiöt tekevät omat päätöksensä tarjousten mahdollisesta hyödyntämisestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut (90000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin tekninen keskus pyytää tarjouksia työkone- ja kuljetuspalveluista ajalle 1.10.2022 - 30.9.2025 + varaus kahden (2) vuoden option käyttöön. Puitesopimukseen valitaan vähintään 3 konetta / konelaji. Tarjouspyyntö on jaettu osiin (kahteen vyöhykkeeseen): 1. Vyöhyke 1 (Pattijoki-Raahe-Saloinen) 2. Vyöhyke 2 (Vihannin alue) Tämä osio koskee vyöhykettä numero 2 (Vihannin alue). Vyöhykejaosta on kartta tarjouspyynnön liitteenä. Tarjouspyyntö on jaettu osiin myös vyöhykkeiden sisällä olevien kohteiden (konelajien yms.) mukaisesti. Osatarjoukset vyöhykkeiden sisällä hyväksytään. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan kohteeseen. Tarjoajalla on mahdollisuus tarjota useampaa konetta samaan luokkaan. Koneilla on samat vaatimukset, kuin tarjouspyyntölomakkeella. Mikäli tarjoaja tarjoaa useamman kuin yhden koneen samaan luokkaan, tulee tarjoajan ilmoittaa muut koneet tarjouspyynnön liitteessä olevaan taulukkoon ja ladata liite tarjouksen liitteeksi. Raahen kaupungin tekninen keskus hankkii palvelut puitejärjestelyin. Raahen kaupunki voi myös pyytää puitejärjestelyyn valituilta palveluntoimittajilta kokonaishintaisia tarjouksia valitsemistaan kohteista. Tarjoajalla tulee olla tarjouspyynnössä tarjoamansa kalusto ja lisälaitteet (kts. Hankinnan kohteen kriteerit). Mikäli ei ole, tarjoaja sitoutuu hankkimaan vaadittavat kalustot ja lisälaitteet. Tilaaja tarkistaa, että tarjoajalla on tarjouspyynnön mukaiset kalustot ja lisälaitteet hankittuna ennen sopimuksen allekirjoittamista. Raahen kaupunki on Hinku-kunta. Hinku-kunnat pyrkivät vähentämään ilmastopäästöjään muun muassa lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamalla energiatehokkuutta. Kunnat kannustavat myös paikallisia yrityksiä ja asukkaita ilmastotekoihin. Tarjouksessa annettujen tuntihintojen tulee sisältää kaikki kustannukset, mitä palveluntoimittaja haluaa sopimuskauden aikana Tilaajalta veloittaa. Hinnat annetaan tuntihintana (€/h), joka sisältää koneen kuljettajineen. Tarjoaja sitoutuu tarjoamaan tässä tarjouspyynnössä esitetyin ehdoin myös Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymälle, Koulutuskeskus Brahelle, Raahen kaupungin konserniyhtiöille sekä säätiöille. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Koulutuskeskus Brahe, konserniyhtiöt sekä säätiöt tekevät omat päätöksensä tarjousten mahdollisesta hyödyntämisestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut (90000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin tekninen keskus pyytää tarjouksia talvikunnossapitopalveluista ajalle 1.10.2022 - 30.9.2025 + varaus kahden (2) vuoden option käyttöön. Puitesopimukseen valitaan vähintään 3 konetta / konelaji. Tarjouspyyntö on jaettu osiin (kahteen vyöhykkeeseen): 1. Vyöhyke 1 (Pattijoki-Raahe-Saloinen) 2. Vyöhyke 2 (Vihannin alue) Tämä osio koskee talvikunnossapidon vyöhykettä numero 1 (Pattijoki, Raahe, Saloinen). Vyöhykejaosta on kartta tarjouspyynnön liitteenä. Tarjouspyyntö on jaettu osiin myös vyöhykkeiden sisällä olevien kohteiden (konelajien yms.) mukaisesti. Osatarjoukset vyöhykkeiden sisällä hyväksytään. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan kohteeseen. Tarjoajalla on mahdollisuus tarjota useampaa konetta samaan luokkaan. Koneilla on samat vaatimukset, kuin tarjouspyyntölomakkeella. Mikäli tarjoaja tarjoaa useamman kuin yhden koneen samaan luokkaan, tulee tarjoajan ilmoittaa muut koneet tarjouspyynnön liitteessä olevaan taulukkoon ja ladata liite tarjouksen liitteeksi. Raahen kaupungin tekninen keskus hankkii palvelut puitejärjestelyin. Raahen kaupunki voi myös pyytää puitejärjestelyyn valituilta palveluntoimittajilta kokonaishintaisia tarjouksia valitsemistaan kohteista. Tarjoajalla tulee olla tarjouspyynnössä tarjoamansa kalusto ja lisälaitteet (kts. Hankinnan kohteen kriteerit). Mikäli ei ole, tarjoaja sitoutuu hankkimaan vaadittavat kalustot ja lisälaitteet. Tilaaja tarkistaa, että tarjoajalla on tarjouspyynnön mukaiset kalustot ja lisälaitteet hankittuna ennen sopimuksen allekirjoittamista. Raahen kaupunki on Hinku-kunta. Hinku-kunnat pyrkivät vähentämään ilmastopäästöjään muun muassa lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamalla energiatehokkuutta. Kunnat kannustavat myös paikallisia yrityksiä ja asukkaita ilmastotekoihin. Tarjouksessa annettujen tuntihintojen tulee sisältää kaikki kustannukset, mitä palveluntoimittaja haluaa sopimuskauden aikana Tilaajalta veloittaa. Hinnat annetaan tuntihintana (€/h), joka sisältää koneen kuljettajineen. Tarjoaja sitoutuu tarjoamaan tässä tarjouspyynnössä esitetyin ehdoin myös Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymälle, Koulutuskeskus Brahelle, Raahen kaupungin konserniyhtiöille sekä säätiöille. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Koulutuskeskus Brahe, konserniyhtiöt sekä säätiöt tekevät omat päätöksensä tarjousten mahdollisesta hyödyntämisestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut (90000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin tekninen keskus pyytää tarjouksia talvikunnossapitopalveluista ajalle 1.10.2022 - 30.9.2025 + varaus kahden (2) vuoden option käyttöön. Puitesopimukseen valitaan vähintään 3 konetta / konelaji. Tarjouspyyntö on jaettu osiin (kahteen vyöhykkeeseen): 1. Vyöhyke 1 (Pattijoki-Raahe-Saloinen) 2. Vyöhyke 2 (Vihannin alue) Tämä osio koskee talvikunnossapidon vyöhykettä numero 2 (Vihannin alue) Vyöhykejaosta on kartta tarjouspyynnön liitteenä. Tarjouspyyntö on jaettu osiin myös vyöhykkeiden sisällä olevien kohteiden (konelajien yms.) mukaisesti. Osatarjoukset vyöhykkeiden sisällä hyväksytään. Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan kohteeseen. Tarjoajalla on mahdollisuus tarjota useampaa konetta samaan luokkaan. Koneilla on samat vaatimukset, kuin tarjouspyyntölomakkeella. Mikäli tarjoaja tarjoaa useamman kuin yhden koneen samaan luokkaan, tulee tarjoajan ilmoittaa muut koneet tarjouspyynnön liitteessä olevaan taulukkoon ja ladata liite tarjouksen liitteeksi. Raahen kaupungin tekninen keskus hankkii palvelut puitejärjestelyin. Raahen kaupunki voi myös pyytää puitejärjestelyyn valituilta palveluntoimittajilta kokonaishintaisia tarjouksia valitsemistaan kohteista. Tarjoajalla tulee olla tarjouspyynnössä tarjoamansa kalusto ja lisälaitteet (kts. Hankinnan kohteen kriteerit). Mikäli ei ole, tarjoaja sitoutuu hankkimaan vaadittavat kalustot ja lisälaitteet. Tilaaja tarkistaa, että tarjoajalla on tarjouspyynnön mukaiset kalustot ja lisälaitteet hankittuna ennen sopimuksen allekirjoittamista. Raahen kaupunki on Hinku-kunta. Hinku-kunnat pyrkivät vähentämään ilmastopäästöjään muun muassa lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamalla energiatehokkuutta. Kunnat kannustavat myös paikallisia yrityksiä ja asukkaita ilmastotekoihin. Tarjouksessa annettujen tuntihintojen tulee sisältää kaikki kustannukset, mitä palveluntoimittaja haluaa sopimuskauden aikana Tilaajalta veloittaa. Hinnat annetaan tuntihintana (€/h), joka sisältää koneen kuljettajineen. Tarjoaja sitoutuu tarjoamaan tässä tarjouspyynnössä esitetyin ehdoin myös Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymälle, Koulutuskeskus Brahelle, Raahen kaupungin konserniyhtiöille sekä säätiöille. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Koulutuskeskus Brahe, konserniyhtiöt sekä säätiöt tekevät omat päätöksensä tarjousten mahdollisesta hyödyntämisestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutViemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut (90000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset