This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-29
Ilmoituksen numero2022-099728
TED numero
OstajaorganisaatioKirkkonummen kunta (0203107-0 )
PL 20 (Ervastintie 2)
FI-02401 Kirkkonummi
http://www.kirkkonummi.fi
Hankinnan otsikkotiedotKirkkonummen Veikkolan alueen 13 rakentaminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69831/notice/99728/overview
Originaali JSON tietue99728.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu Kirkkonummen Veikkolan alueen 13 katujen ( Vanhatie välillä Päivärinteentie- Lamminjärventie, Pengertie, Kaskiniityntie, Puutarhatie, Umpikuja, Mäkeläntie ja Lammaskallionkuja) rakentaminen hulevesijärjestelmineen, Vanhatien hulevesipainanteen, operaattoriputkituksen sekä vesihuollon rakentaminen suunnitelmissa esitetyssä laajuudessa. Urakkaan kuuluu kaikkien rakenteiden rakentaminen suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti täysin valmiiksi ja toimintakuntoisiksi asfaltointeineen, valaistuksineen, vesihuoltojärjestelmineen, aputehtävineen ja sekä työmaan käyttö-, yleis-, ja yhteiskustannuksineen. Rakennettava kohde sijaitsee osin maantiealueella, joka on huomioitava rakennustyössä. Urakoitsijan on noudatettava Ely-keskuksen liittymälupaan kuuluvia ohjeita ja määräyksiä. Määräluettelot on laadittu vuonna 2017 ja niissä on epätarkkuutta kaivo- ja putkimäärissä. Urakkaan kuuluu nykyisten ja uusien rakenteiden yhteensovittaminen. Tarjoukseen pyydetään täyttämään liitteet A (urakkatarjous) ja B (yksikköhintaluettelo), joiden loppusummat kirjataan kohtaan "Hankinnan kohteen kriteerit"; "urakan vertailuhinta". Liitteen A loppusumman arvostus on 90 % ja liitteen B loppusumman arvostus on 10 % urakan vertailuhinnassa kokonaishinnan maksimipisteistä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaKirkkonummi

Sopimukset