This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-28
Ilmoituksen numero2022-099637
TED numero2022/S 086-234182
OstajaorganisaatioKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (2496986-0 )
Sotkamontie 13 H-talo
FI-87300 Kajaani
http://sote.kainuu.fi
Hankinnan otsikkotiedotKainuun soten ikäihmisten asumis- ja hoivapalvelujen hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio117 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69770/notice/99637/overview
Originaali JSON tietue99637.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat arjen selviytymiseen erityistä tukea. Asiakkaalle järjestetään asumista ja palveluja palveluntuottajan toimesta palveluntuottajan hallinnoimissa tiloissa tuotettuna. Asiakkaalle järjestetään palveluja palveluntuottajien toimesta palveluntuottajan hallinnoimissa tiloissa tuotettuna. Suurimmalla osalla asiakkaista on dementoivia ja geriatrisia sairauksia. Hoivapalvelukokonaisuuteen sisältyvät asiakkaan tarpeen mukainen hoito- ja huolenpito, kuntouttavalla työotteella tehty toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Palvelukokonaisuuteen kuuluu ateria-, vaatehuolto-, peseytymis- ja siivouspalvelu, tarvittava turvapalvelu sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Palveluntuottaja toteuttaa asiakkaan avunsaannin ja hoidon myös öisin turvapuhelimella ja tarvittaessa säännöllisillä käynneillä. Tavallinen palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneelle asiakkaalle, joiden toimintakyky on pysyvästi alentunut siinä määrin, että he tarvitsevat kotona asumiseensa ulkopuolista apua. Asiakkaat tarvitsevat tukea ja apua asumiseensa sekä sellaista hoivaa ja hoitoa, jota ei pystytä järjestämään hänen tarpeidensa mukaisesti iäkkään henkilön yksityiskotiin, vaan asiakas tarvitsee palvelut keskitetymmin tuotettuna asumisyksikössä erillisen arvion mukaan. Hankittavaan palvelukokonaisuuteen kuuluu myös hyvä saattohoito, jolloin asiakas voi asua vointinsa heikentymisestä huolimatta toimintayksikössä elämänsä loppuun saakka.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D8
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat erillisen arvion mukaan päivittäisissä toimissaan jatkuvaa ja usein myös kahden tai useamman henkilön apua, tukea, ohjausta tai valvontaa sekä sellaista hoitoa ja hoivaa, jota ei pystytä hänen yksityiskotiinsa järjestämään. Asiakkaalle järjestetään palveluja palveluntuottajien toimesta palveluntuottajan hallinnoimissa tiloissa tuotettuna. Suurimmalla osalla asiakkaista on dementoivia ja geriatrisia sairauksia. Hoivapalvelukokonaisuuteen sisältyvät asiakkaan tarpeen mukainen hoito- ja huolenpito, kuntouttavalla työotteella tehty toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Palvelukokonaisuuteen kuuluu ateria-, vaatehuolto-, peseytymis- ja siivouspalvelu, tarvittava turvapalvelu sekä osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Tehostettuun palveluasumiseen ohjautuvilla asiakkailla on pääsääntöisesti diagnosoitu keskivaikea/vaikea muistisairaus ja heillä voi olla sairauksista johtuvia ongelmia kuten muistiongelmat, käytöshäiriöt, joiden vuoksi asiakasta ei kotona asumista tukevien palvelujen turvin pystytä enää hoitamaan. Asiakas tarvitsee jatkuvaluontoista valvontaa ja/tai hoitoa myös yöllä niin paljon, että hoitohenkilökunnan on oltava paikalla ympärivuorokautisesti. Hankittavaan palvelukokonaisuuteen kuuluu myös hyvä saattohoito, jolloin asiakas voi asua vointinsa heikentymisestä huolimatta toimintayksikössä elämänsä loppuun saakka.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D8
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVaativan tason tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka edellä mainittujen palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen kuvaus hankinnasta kohtien lisäksi tarvitsevat erillisen arvion mukaan jatkuvaa ympärivuorokautista valvontaa ja tarvittaessa toisen ihmisen läsnäoloa omansa ja muiden turvallisuuden takaamiseksi. Asiakkaalla on geriatristen sairauksien lisäksi diagnosoitu vaikea muistisairaus. Asiakkaalla on eriasteisia käytöshäiriöitä ja aggressiivisuutta siinä määrin, ettei asuminen tehostetun palveluasumisen yksikössä onnistu. Hoitohenkilökunnan osaamisen tulee vastata haasteellisesti käyttäytyvien asukkaiden palvelutarvetta. Hankittavaan palvelukokonaisuuteen kuuluu myös hyvä saattohoito, jolloin asiakas voi asua vointinsa heikentymisestä huolimatta toimintayksikössä elämänsä loppuun saakka.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D8
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset