This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-22
Ilmoituksen numero2022-099205
TED numero2022/S 082-222323
OstajaorganisaatioRiihimäen kaupunki (0152563-4 )
Eteläinen Asemakatu 2
FI-11130 Riihimäki
http://www.riihimaki.fi
Hankinnan otsikkotiedotHenkilökohtainen apu ja muu kotiin annettava palvelu sekä ammatillinen henkilökohtainen apu ja ammatillinen muu kotiin annettava palvelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio4 270 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69488/notice/99205/overview
Originaali JSON tietue99205.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHenkilökohtaisella avulla tarkoitetaan vaikeavammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona ja kodin ulkopuolella asiakkaan päivittäisissä toimissa, työssä, opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisten vuorovaikutusten ylläpitämisessä. Päivittäisillä toimilla tarkoitetaan niitä toimintoja, joita ihminen tekee säännöllisesti ja toistuvasti ja jotka kuuluvat kiinteästi jokaisen elämään. Päivittäiset toimet voivat liittyä liikkumiseen, pukeutumiseen, henkilökohtaiseen hygieniaan, vaatehuoltoon, ruokahuoltoon, kodin siisteydestä huolehtimiseen ja asiointiin. Päivittäisiin toimiin voi kuulua myös henkilön huollossa tai hoidossa olevien lasten päivittäisiin toimiin osallistuminen. Mikäli vaikeavammainen henkilö on järjestettyjen asumispalvelujen piirissä (palvelutalo tai muu järjestetty asumispalvelu), hänen avun tarpeensa päivittäisissä toimissa kotona turvataan asumispalveluilla. Tällöin henkilö saattaa tarvita henkilökohtaista apua vapaa-ajan toiminnoissa ja osittain asioinneissa. Palvelua voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa kyseessä ei ole vammaispalvelulain mukainen henkilökohtainen apu, vaan asiakas tarvitsee muuta kotiin annattavaa palvelua. Tällöin palvelu myönnetään tavallisesti kehitysvammalain, sosiaalihuoltolain tai omaishoidon tuesta annetun lain perusteella. Katso osakokonaisuuden 1 tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutVammaishuoltopalvelut (85311200)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAmmatillinen henkilökohtainen apu on henkilön avustamista samoin periaattein kuin edellä kuvattu henkilökohtainen apu, mutta avustajan edellytetään olevan sosiaali­ tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Ammatillista henkilökohtaista apua hankitaan tarvittaessa tilanteissa, joissa asiakkaan avustaminen sisältää runsaasti hoidollisten toimenpiteitten suorittamista tai asiakkaan avustaminen muusta erityisestä syystä edellyttää alan koulutuksen omaavaa avustajaa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi hoitorinkityyppiset palvelukokonaisuudet. Tätä palvelua voidaan käyttää myös tilanteissa, joissa vammaispalvelun asiakkaalle on myönnetty muuta kotiin annettavaa palvelua. Katso osakokonaisuuden 2 tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutVammaishuoltopalvelut (85311200)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset