This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-21
Ilmoituksen numero2022-099013
TED numero
OstajaorganisaatioKokkolan kaupunki (0179377-8 )
PL 43
FI-67101 KOKKOLA
http://www.kokkola.fi
Hankinnan otsikkotiedotElintarviketoimitukset opetuskeittiöille
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69374/notice/99013/overview
Originaali JSON tietue99013.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKokkolan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjouksia Kanta-Kokkolan yläkoulujen opetuskeittiöille hankittavista elintarvikkeista. Kanta-Kokkolan alueella on viisi yläkoulua, neljä suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen (Hakalahden koulu, Kiviniityn koulu, Isokylän koulu, Torkinmäen koulu ja Donnerska skolan). Vuositasolla Kanta-Kokkolan opetuskeittiöiden ostot ovat olleet n. 30 000 €. Kaupunki ei sitoudu mihinkään tiettyyn ostomäärään. Opetuskeittiöiden elintarviketoimitukset sisältävät tilauksen vastaanoton, tavaroiden keräilyn ja kuljetuksen kouluille. Kotitalousopettajat tilaavat tuotteet mielellään edellisenä päivänä sähköpostilla, puhelimitse tai sähköisen tilausjärjestelmän kautta, mikäli tarjoajalla sellainen on. Jokaiselle koululle toimitetaan elintarvikkeita noin kaksi kertaa viikossa. Toimituspäivät tulee pyrkiä ajoittamaan toimipisteen tarpeiden mukaisesti. Eri kouluilla voi olla eri toimituspäivät ja toimituspäivissä voi olla vaihtelua johtuen koulujen viisijaksojärjestelmästä. Tuotevalikoimassa tulee olla useita tuotevaihtoehtoja. Tuotteiden tulee olla korkealaatuisia, tuoreita ja tuotteiden viimeiset käyttöpäivät / parasta ennen päivämäärät eivät saa olla toimituspäivän välittömässä läheisyydessä. Tuotekorissa kysytään vertailtavuuden ja pakkauskokojen vaihtelevuuden vuoksi useasta tuotteesta kilohintaa. Koulujen täytyy pystyä tilaamaan normaaleja kuluttajapakkauskokoja. Puuttuva tuote on korvattava vastaavalla tuotteella tai ilmoitettava tuotteen puuttumisesta. Palvelutuottajalla tulee olla käytössä asianmukainen kuljetuskalusto, jonka tulee soveltua ruuan kuljetukseen. Kuljetuksiin käytettävät ajoneuvot on pidettävä puhtaana. Ruuan hygieeninen laatu ei saa huonontua kuljetuksen aikana. Elintarvikkeet on sijoitettava niin, että ne eivät likaannu, kastu tai pölyty ajoneuvossa eikä niihin siirry vierasta hajua, makua tai muita ominaisuuksia. Hakalahden koulu, Matruusinkatu 2, 67100 Kokkola Kiviniityn koulu, Kuusitie 3, 67200 Kokkola Isokylän koulu, Sillanpääntie 12, 67700 Kokkola Torkinmäen koulu, Hakakatu 24, 67100 Kokkola Donnerska skolan, Terveystie 1, 67100 Kokkola
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutElintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKokkolan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjouksia Kälviän yläkoulun eli Lucina Hagmanin koulun opetuskeittiölle hankittavista elintarvikkeista. Vuositasolla Lucina Hagmanin koulun opetuskeittiön ostot ovat olleet n. 6 000 €. Kaupunki ei sitoudu mihinkään tiettyyn ostomäärään. Opetuskeittiöiden elintarviketoimitukset sisältävät tilauksen vastaanoton, tavaroiden keräilyn ja kuljetuksen koululle. Kotitalousopettaja tilaa tuotteet mielellään edellisenä päivänä sähköpostilla, puhelimitse tai sähköisen tilausjärjestelmän kautta, mikäli tarjoajalla sellainen on. Koululle toimitetaan elintarvikkeita yksi tai kaksi kertaa viikossa. Toimituspäivät tulee pyrkiä ajoittamaan toimipisteen tarpeiden mukaisesti. Toimituspäivissä voi olla vaihtelua johtuen koulun viisijaksojärjestelmästä. Tuotevalikoimassa tulee olla useita tuotevaihtoehtoja. Tuotteiden tulee olla korkealaatuisia, tuoreita ja tuotteiden viimeiset käyttöpäivät / parasta ennen päivämäärät eivät saa olla toimituspäivän välittömässä läheisyydessä. Tuotekorissa kysytään vertailtavuuden ja pakkauskokojen vaihtelevuuden vuoksi useasta tuotteesta kilohintaa. Koulujen täytyy pystyä tilaamaan normaaleja kuluttajapakkauskokoja. Puuttuva tuote on korvattava vastaavalla tuotteella tai ilmoitettava tuotteen puuttumisesta. Palvelutuottajalla tulee olla käytössä asianmukainen kuljetuskalusto, jonka tulee soveltua ruuan kuljetukseen. Kuljetuksiin käytettävät ajoneuvot on pidettävä puhtaana. Ruuan hygieeninen laatu ei saa huonontua kuljetuksen aikana. Elintarvikkeet on sijoitettava niin, että ne eivät likaannu, kastu tai pölyty ajoneuvossa eikä niihin siirry vierasta hajua, makua tai muita ominaisuuksia. Lucina Hagmanin koulu, Marttilankatu 1, 68300 Kälviä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutElintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKokkolan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjouksia Lohtajan yläkoulun eli Lohtajan koulun opetuskeittiölle hankittavista elintarvikkeista. Vuositasolla Lohtajan koulun opetuskeittiön ostot ovat olleet n. 5 000 €. Kaupunki ei sitoudu mihinkään tiettyyn ostomäärään. Opetuskeittiöiden elintarviketoimitukset sisältävät tilauksen vastaanoton, tavaroiden keräilyn ja kuljetuksen kouluille. Kotitalousopettaja tilaa tuotteet mielellään edellisenä päivänä sähköpostilla, puhelimitse tai sähköisen tilausjärjestelmän kautta, mikäli tarjoajalla sellainen on. Koululle toimitetaan elintarvikkeita yksi tai kaksi kertaa viikossa. Toimituspäivät tulee pyrkiä ajoittamaan toimipisteen tarpeiden mukaisesti. Toimituspäivissä voi olla vaihtelua johtuen koulun nelijaksojärjestelmästä. Tuotevalikoimassa tulee olla useita tuotevaihtoehtoja. Tuotteiden tulee olla korkealaatuisia, tuoreita ja tuotteiden viimeiset käyttöpäivät / parasta ennen päivämäärät eivät saa olla toimituspäivän välittömässä läheisyydessä. Tuotekorissa kysytään vertailtavuuden ja pakkauskokojen vaihtelevuuden vuoksi useasta tuotteesta kilohintaa. Koulujen täytyy pystyä tilaamaan normaalejakuluttajapakkauskokoja. Puuttuva tuote on korvattava vastaavalla tuotteella tai ilmoitettava tuotteen puuttumisesta. Palvelutuottajalla tulee olla käytössä asianmukainen kuljetuskalusto, jonka tulee soveltua ruuan kuljetukseen. Kuljetuksiin käytettävät ajoneuvot on pidettävä puhtaana. Ruuan hygieeninen laatu ei saa huonontua kuljetuksen aikana.Elintarvikkeet on sijoitettava niin, että ne eivät likaannu, kastu tai pölyty ajoneuvossa eikä niihin siirry vierasta hajua, makua tai muita ominaisuuksia. Lohtajan koulu, Alaviirteentie 12, 68230 Lohtaja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutElintarvikkeet, juomat, tupakka ja vastaavat tuotteet (15000000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset