This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-19
Ilmoituksen numero2022-098844
TED numero2022/S 079-212464
OstajaorganisaatioNapapiirin Residuum Oy (1744004-5 )
Betonitie 3
FI-96320 Rovaniemi
http://www.residuum.fi
Hankinnan otsikkotiedotKutsu markkinavuoropuhelutilaisuuteen: Kunnan järjestämän jätteenkeräyksen bio- ja pakkausjätteen kuljetusurakat Napapiirin Residuum Oy:n toimialueella
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69273/notice/98844/overview
Originaali JSON tietue98844.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ei ole hankintailmoitus. Tämä on kutsu markkinavuoropuheluun. Napapiirin Residuum Oy valmistautuu uuden jätelain myötä tulevien pakkausjätteiden kuljetusurakoiden kilpailuttamiseen. Napapiirin Residuum Oy osakaskunnat ovat jätelain oikeuttamana siirtäneet vastuulleen säädetyn jätehuollon palvelutehtävät Napapiirin Residuum Oy:n tehtäväksi. Napapiirin Residuum Oy kilpailuttaa kuntien vastuulle kuuluvien bio- ja pakkausjätteiden kuljetusurakat, organisoi tyhjennykset, huolehtii asiakasrekisteristä, asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja viestinnästä. Hankinnan kohteena tulevat olemaan kuljetusurakat bio- ja pakkausjätteiden osalta tilaajan ja tuottajayhteisöjen osoittamiin vastaanottopaikkoihin. Kuljetusurakat tulevat kilpailutukseen erillisinä urakka-alueina syksyllä 2022 ja urakat alkavat heinäkuussa 2023. Napapiirin Residuum Oy kutsuu palvelun tuottajat (yrittäjät, kuljetusliikkeet) osallistumaan hankintaa koskevaan markkinavuoropuheluun. Vuoropuhelun tavoitteena on kertoa tulevista hankinnoista sekä keskustella hankintaan liittyvistä asioista parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Markkinavuoropuhelulla ei pyydetä eikä anneta tarjouksia. Markkinavuoropuhelussa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tietoja tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan valmisteluun. Hankintayksikkö ei ole velvollinen toteuttamaan hankintaa vuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistuminen ei edellytä markkinavuoropuheluun osallistumista. Markkinavuoropuhelu toteutetaan hybriditilaisuutena sekä etäyhteydellä ( Microsoft Teamsillä) 5.5.2022, klo 9-10.30 että läsnä ollen tilaisuudessa. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen maanantaina 2.5.2022 klo 10 mennessä osoitteeseen [email protected] ja ilmoittautumisessa tulee kertoa, millä tavalla osallistuu Markkinavuoropuhelu- tilaisuuteen. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen yhteyshenkilölle lähetetään kokouskutsu sähköpostitse sekä kokouksen osallistumisen ja liittymisen tiedot julkaistaan Napapiirin Residuum Oy:n nettisivuilla, internet-osoitteessa https://residuum.fi/tietoa-meista/tarjouspyynnot/markkinavuoropuhelu Tietopyyntö julkaistaan markkinavuoropuhelun jälkeen ja palautetta suunnitelmista voi toimittaa 15.5.2022 saakka sähköpostitse [email protected] tai vastaamalla anonyymisti kyselyymme, jonka löydätte em internet-osoitteesta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaTässä markkinavuoropuhelussa esitellään suunnitellut urakka-alueet kunnan vastuulle kuuluvien bio- ja pakkausjätteiden urakka-alueista.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät