This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-14
Ilmoituksen numero2022-098750
TED numero2022/S 076-207969
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Viestikatu 3
FI-70600 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedotLiikenteen ja kunnallistekniikan suunnittelupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69210/notice/98750/overview
Originaali JSON tietue98750.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen yksi valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kahdeksan (8) hinnaltaan edullisinta. Katujen ja muiden yleisten alueiden suunnitelmat, esim. yleissuunnitelmat, katu- ja hulevesisuunnitelmat, rakennussuunnitelmat, maa-aineksen ottosuunnitelmat, meluntorjuntarakenteiden suunnitelmat tai läjitysalueen suunnitelmat tarvittavine asiakirjoineen. Hankinta voi sisältää katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelun yhteydessä tehtävää: - katumiljöösuunnittelua (katuviher- ja miljöösuunnittelu) - liikenteenohjauksen ja opastuksen rakennussuunnittelua ja mahdollisesti työaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelua - vesihuoltosuunnittelua - hulevesisuunnittelua - valaistus- ja sähkösuunnittelua - geoteknistä suunnittelua - viestintäverkkojen suojaputki/reitistösuunnittelua - Kuopion Vesi Oy:n vesihuoltoverkostojen (vesijohto- ja jätevesiviemäriverkostot) rakennussuunnittelua kadun- ja vesihuollon yhteisrakentamiskohteissa sisältäen verkostoihin toiminnallisesti liittyvien laitteiden ja rakenteiden (mm. paineenkorotus- ja jätevedenpumppaamot, laitekaivot) suunnittelua - kokonaisvaltaisen yhteensovituksen eri toimijoiden/ tekniikka- alojen oleviin rakenteisiin ja/tai liittyviin suunnitelmiin - suunnittelun aikaisen turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tietomallikoordinaattorin tehtävät Tuotettava suunnitteluaineisto eritellään tarkemmin valituille toimijoille toimeksiantokohtaisesti tilaajan suunnitteluohjeessa. Tilaajien arviot osa- alueen yksi (1) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 3 500 000 euroa Kuopion Vesi Oy 340 000 euroa Siilinjärven kunta 80 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 6 120 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kaksi valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kahdeksan (8) hinnaltaan edullisinta. Puistojen, leikki- ja lähiliikuntapaikkojen (ml. uimarannat, koirapuistot, yms.), viheralueiden sekä maiseman yleis- ja toteutussuunnitelmat, tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja -asiakirjoineen sekä tarvittaessa lupa-asiakirjojen valmistelu. Luonnonmukaisten hulevesien hallintarakenteiden suunnittelu (mm. kosteikot, viherpainanteet ja viheralueet). Lisäksi kaupunkikuvallisesti, maisemallisesti tai historiallisesti merkittävien kokonaisuuksien suunnitelmat, hoito- ja käyttösuunnitelmat, viherpalveluohjelmien ja muiden kehittämiseen liittyvien ohjelmien ja selvitystöiden laatiminen tarvittavine aineistoineen ja asiakirjoineen. Lisäksi liikuntapaikkasuunnittelun, hulevesisuunnittelun, satamasuunnittelun, katu- ja liikennealueiden sekä torien ym. yleistenalueiden suunnittelun yhteydessä tehtävä vihersuunnittelu (katumiljöö) tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja –asiakirjoineen. Tilaaja voi halutessaan tilata puisto- ja maisemasuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen kaksi (2) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 700 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 0 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 1000 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kolme valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kahdeksan (8) hinnaltaan edullisinta. Ulkoliikunta- ja urheilun suorituspaikkojen (ml. palloilu- ja yleisurheilukentät, tekojääkentät, rullahiihto- ja ampumaradat, yms.) yleis- ja toteutussuunnitelmat tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja -asiakirjoineen sekä tarvittaessa lupa-asiakirjojen valmistelu. Tilaaja voi halutessaan tilata liikuntapaikkasuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen kolme (3) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 400 000 euroa Kuopion Vesi Oy ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 30 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 745 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen neljä valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kuusi (6) hinnaltaan edullisinta. Liikenteelliset selvitykset sisältävät: - Liikennejärjestelmä - Liikenteelliset tarkastelut ja liikenteen mallintaminen - Liikenneturvallisuus - Logistiikka Liikennejärjestelmä: Liikennejärjestelmä osioon kuuluvat erilaisten liikenteellisten esiselvitysten laatiminen esim. liikennemäärälaskentoja, liikennetarpeen arviointia (ml. liikenne-ennusteet) sekä väylien tarve- ja yleissuunnitelmien laatiminen. Liikenteelliset tarkastelut: Liikenteelliset tarkastelut liittyvät tavallisimmin johonkin liikenteen kehityshankkeeseen tai kaavoitusvaiheen liikenteensuunnitteluun. Tarkastelut pitävät sisällään yleensä liikenteen toimivuuteen liittyviä töitä, kuten toimivuustarkasteluja ja liikenteen simulointeja. Liikenneturvallisuus Liikenneturvallisuuden osa-alue pitää sisällään laajempia (esim. koko kaupunginosan liikenneturvallisuusselvitys) liikenneturvallisuuskartoituksia, -selvityksiä ja –suunnitelmia. Selvitysten tulee kohdistua katu- tai muulle yleiselle alueelle. Tilaaja voi halutessaan tilata liikenneturvallisuutta parantavia suunnitelmia soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Logistiikka Logistiikan osa-alueen tehtävät pitää sisällään esimerkiksi laajemman alueen huoltoliikenneselvityksiä tai muita periaatteellisia ratkaisuja logistiikan järjestämiseksi. Tarvittavissa selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tavalla nykytilan kuvaus sekä ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen ja ratkaisuehdotus sekä jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Suunnittelutyöt voivat sisältää myös suunnitteluryhmän ulkopuolisia vuorovaikutustehtäviä. Suunnittelutöissä konsultti vastaa vuorovaikutusaineiston ja työssä tuotettavan raportointiaineiston saavutettavuudesta. Tilaajien arviot osa- alueen neljä (4) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 300 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 10 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 465 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kahdeksan valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kahdeksan (8) hinnaltaan edullisinta. Osa-alue sisältää: Hulevesien hallinnan suunnittelu, yleissuunnittelu ja yksityiskohtainen suunnittelu Hulevesien hallinnan suunnittelu tai yleissuunnittelu tehdään yleensä yleis- tai asemakaavoja laadittaessa valuma-aluetasoisesti. Suunnitteluun kuuluu mm. huleveden määrän ja laadun perusteella tehtävää huleveden hallinta- ja johtamismenetelmien määrittämistä, mitoitusta ja tulva(reitti)tarkastelua tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja asiakirjoineen. Lisäksi osa-alue sisältää hulevesijärjestelmän (mm. hulevesiviemäriverkosto, ojat) yksityiskohtaista suunnittelua, kuten hulevesisuunnitelman ja rakennussuunnitelman laatimista tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja asiakirjoineen. Hulevesimiljöösuunnittelua sekä mahdollisen suunnitelman visualisointia. Osa-alue sisältää hulevesiviemäriin rajakohtien/liitoskohtien määrittelyä. Vesihuollon yleis- ja yksityiskohtainen suunnittelu Sisältää vesijohtojen ja jätevesiviemäreiden linja- sekä niihin tarvittavien laitteiden (esim. pumppaamojen) suunnittelua ja mitoitusta tarvittavine asiakirjoineen. Osatehtävä painottuu maaseutualueiden vesijohto- ja paineviemäriverkostojen suunnitteluun. Vesihuollon ja hulevesijärjestelmän mallinnus ja mitoitus Sisältää vesijohtojen, jätevesi- ja hulevesiviemäriverkostojen mallin laatimista, mallinnusta tai tarkistamista sekä hulevesijärjestelmän mitoitusta tai suositusta tarvittavine asiakirjoineen. Hulevesijärjestelmän mallinnus tehdään eri sadetapahtumilla. Hulevesimalli on laadittava GreenAmpt- menetelmällä ja tulvamalli 2D- mallina. Vesihuolto- ja hulevesimallinnuksen tulee olla EPA-SWMM tai Autodesk Strom and Sanitary Analysis- yhteensopiva. Muut hulevesien ja vesihuollon suunnittelu- ja selvitystehtävät Tehtäväantoja voivat olla kehittämissuunnitelmien ja ohjelmien laadinta, painetasotarkastelut, verkostojen kapasiteettitarkastelut ja toiminnalliset selvitykset (mm. pullonkaulat), varautumis-, valmius-, desinfiointi- tai huuhtelu- tai sammutusvesisuunnittelu sekä lupa- tai urakka-asiakirjojen laadinta. Laitossuunnittelu Ýleis- ja yksityiskohtainen vesihuoltolaitossuunnittelu tarvittavine asiakirjoineen, laitossuunnitelman tarkistaminen, tai laitosten toiminnalliset selvitykset/kapasiteettitarkastelut. Tehtävä käsittää myös sähkö- ja automaatiosuunnittelua. Tilaajien arviot osa- alueen kahdeksan (8) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 600 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa Siilinjärven kunta 50 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 1 575 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen viisi valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kuusi (6) hinnaltaan edullisinta. Kävely, pyöräily ja pysäköinti sisältää: - kävely ja pyöräily - esteettömyys - pysäköinti Kävely ja pyöräily Osa-alue pitää sisällään kävelyyn ja pyöräilyyn liittyviä laajempia selvityksiä, edistämisohjelmia (voi sisältää myös imagomarkkinoinnin ja kampanjoinnin suunnittelua) tai kehittämissuunnitelmia. Suunnitelmat voivat olla esimerkiksi verkostollisia tarkasteluja tai yksittäiseen aiheeseen liittyviä laajempia suunnitelmia (mm. pyöräpysäköinti, pyörämatkailu). Esteettömyys Esteettömyyden osa-alue pitää sisällään laajempia esteettömyyskartoituksia, -selvityksiä ja -suunnitelmia. Se ei pääsääntöisesti sisällä esim. huomiokiveyksien suunnittelua tms., ellei se liity johonkin laajempaan esteettömyysselvitykseen ko. kohteessa. Selvitykset kohdistuvat pääsääntöisesti katu- tai muulle yleiselle alueelle (ei rakennusten sisätiloja, ellei liity esim. Johonkin matkaketjuun tms.). Tilaaja voi halutessaan tilata esteettömyyssuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Pysäköinti Osa-alue pitää sisällään erilaisten pysäköintiselvitysten laatimisen eri liikennemuodoille. Esimerkiksi asemakaavahankkeiden yhteydessä laadittavat autoliikenteen pysäköintiselvitykset (esim. asukaspysäköinti, pysäköintitarpeen määrittäminen jne.) ja mopojen/moottoripyöräpysäköintiä koskevat selvitykset tai polkupyöräilyn kehittämiseksi laadittavat kehittämisselvitykset. Tarvittavissa selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tavalla nykytilan kuvaus sekä ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen ja ratkaisuehdotus sekä jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Suunnittelutyöt voivat sisältää myös suunnitteluryhmän ulkopuolisia vuorovaikutustehtäviä. Suunnittelutöissä konsultti vastaa vuorovaikutusaineiston ja työssä tuotettavan raportointiaineiston saavutettavuudesta. Tilaajien arviot osa- alueen viisi (5) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 250 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 10 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 390 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kuusi valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista kuusi (6) hinnaltaan edullisinta. Liikenteenohjaussuunnittelu sisältää: - liikenteenohjaussuunnittelu - viitoitus/opastus Liikenteenohjaus ja viitoitus Liikenteenohjaussuunnittelu pitää sisällään liikennemerkki- ja ajoratamaalaussuunnitelmien laatimisen voimassa olevan lainsäädännön sekä tilaajan periaatteiden ja mallikuvien mukaisesti. Suunnitelmien perusteella liikennemerkit voidaan asentaa ja ajoratamaalaukset merkitä maastoon. Viitoitus- ja opastussuunnittelu voi sisältää opastuksen ja viitoituksen yleissuunnittelua. Yleissuunnitelmassa määritellään periaatteet opastukselle ja viitoitukselle sekä mahdollisesti esitetään tarvittavat opastustaulut. Tehtävä voi pitää sisällään myös viitoituksen ja opastuksen rakennussuunnitelman laatimisen. Rakennussuunnitelmassa esitetään taulujen ja tarvittavien portaaleiden sijainnit ja mitoitukset. Suunnitelma sisältää myös tarvittavat tuulikuorma- yms. tarvittavat lujuuslaskelmat. Tilaaja voi halutessaan tilata liikenteenohjaussuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tarvittavissa selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tavalla nykytilan kuvaus sekä ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen ja ratkaisuehdotus sekä jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Suunnittelutyöt voivat sisältää myös suunnitteluryhmän ulkopuolisia vuorovaikutustehtäviä. Suunnittelutöissä konsultti vastaa vuorovaikutusaineiston ja työssä tuotettavan raportointiaineiston saavutettavuudesta. Tilaajien arviot osa- alueen kuusi (6) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 150 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 10 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 240 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen seitsemän valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä toimittajista viisi (5) hinnaltaan edullisinta. Kaupungin ja valtion liikennesuunnittelun yhteishankkeet sisältää: - Kaupungin ja valtion yhteishankkeet, teiden yleis- ja tiesuunnitelmat - Kaupungin ja valtion yhteishankkeet, ratojen yleissuunnitelmat ja rataselvitykset Kaupungin ja valtion yhteishankkeet Osa-alue pitää sisällään sellaisten kunnan ja valtion laatimien yhteishankkeiden tekemistä, missä tarvitaan Väyläviraston ohjeiden ja prosessien osaamista sekä kokemusta tie- tai ratasuunnittelusta. Tarvittavissa selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tavalla nykytilan kuvaus sekä ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen ja ratkaisuehdotus sekä jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Suunnittelutyöt voivat sisältää myös suunnitteluryhmän ulkopuolisia vuorovaikutustehtäviä. Suunnittelutöissä konsultti vastaa vuorovaikutusaineiston ja työssä tuotettavan raportointiaineiston saavutettavuudesta. Tilaajien arviot osa- alueen seitsemän (7) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 200 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 10 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 315 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset