This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-14
Ilmoituksen numero2022-098716
TED numero2022/S 076-209008
OstajaorganisaatioHelsingin Seudun Liikenne - kuntayhtymä (2274586-3 )
Opastinsilta 6A, PL 100
FI-00077 HSL
https://www.hsl.fi
Hankinnan otsikkotiedotPuitejärjestely ajoneuvoihin tehtäviin tietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden asennuksiin ja tarkastuksiin sekä vianselvitykseen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69188/notice/98716/overview
Originaali JSON tietue98716.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue A: Asennukset Tietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden asennukset tehdään Tilaajan tilauksen tai toimeksiantosopimuksen perusteella. Asennuksen jälkeen asennettu Laite toimii käyttötarkoituksessaan. Jos palvelupyyntöön kuuluu esim. reitittimen asennus, testaus ja käyttöönotto, palveluun kuuluu toimeksiantosopimuksessa sovittu asennuspaikan valmistelu asennukseen sisältäen mahdollisesti reitittimen kiinnittämiseen tarvittavien kiinnitystarvikkeiden hankinnan ja asennuksen, mahdollisten tietoliikenne- ja sähkönsyöttökaapeleiden hankinnan ja asennuksen, reitittimen asennuksen, konfiguroinnin, testauksen ja käyttöönoton. Jos palvelupyyntöön kuuluu esim. lukijalaitteen asennus, testaus ja käyttöönotto, palveluun kuuluu toimeksiantosopimuksessa sovittu asennuspaikan valmistelu asennukseen sisältäen mahdollisesti lukijalaitteen kiinnittämiseen tarvittavien putkien hankinnan ja asennuksen, tarvittavien tietoliikenne- ja sähkönsyöttökaapeleiden hankinnan ja asennuksen, lukijalaitteen asennuksen, mahdollisen konfiguroinnin, testauksen ja käyttöönoton. Huom. Toimeksiannossa sovitaan asennuksissa tarvittavien tarvikkeiden kuten putkien, kiinnitystarvikkeiden ja kaapeleiden hankinnasta ja hinnoittelusta. Tilaaja korvaa em. tarvikkeiden kustannukset, mutta toimittaja hankkii ne ja muokkaa niitä tarpeen mukaan osana toimeksiantosopimuksen toteutusta. Tietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden asennukset ja poistot toteuttavilla henkilöillä ja työnjohdolla tulee olla kaluston omistajan edellyttämät luvat. Asennuspuitesopimuksen perusteella Tilaaja tilaa Toimittajalta Palveluja Toimeksiantosopimuksilla. Asennukset suoritetaan pääosin arkisin klo 7-17 välillä, mutta Tilaaja varaa oikeuden tilata merkittävässä määrinkin työtä normaalin työajan ulkopuolella. Tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta Tilaaja valitsee vertailun perusteella osa-alueeseen A Asennukset vähintään kaksi (2) Tarjoajaa. Osa-alueelle A valittavien Tarjoajien maksimimäärän päättää Tilaaja mm. kilpailutuksessa kärkisijoille sijoittuvien Tarjoajien ilmoittamien asentajien määrän perusteella, mutta Tilaajan ennakoima valittavien Tarjoajien maksimimäärä on viisi (5). Tilaajan tavoitteena on valita riittävä määrä toimittajia, jotta kaikki asennukset ehditään tehdä Tilaajan tavoitteiden mukaisessa aikataulussa. Katso tarkemmin Liite 1 Hankinnan kohde
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietokoneiden ja tietojenkäsittelylaitteiston asentaminen (51610000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoaja tarkastaa osa-alueen A asennusten toimivuuden, ohjeiden mukaisuuden ja laadun. Jos asennuksissa havaitaan vikoja, raportoidaan havaitut puutteet tilaajalle sekä asennustaholle takuukorjausta varten. Asennuksen takuukorjauksen jälkeen Tarjoaja tekee uuden tarkastuksen. Tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta Tilaaja valitsee vertailun perusteella osa-alueeseen B Asennusten tarkastus vähintään kaksi (2) Tarjoajaa. Osa-alueelle B valittavien Tarjoajien maksimimäärän päättää Tilaaja mm. kilpailutuksessa kärkisijoille sijoittuvien Tarjoajien ilmoittamien asennusten tarkastajien määrän perusteella, mutta Tilaajan ennakoima valittavien Tarjoajien maksimimäärä on viisi (5). Tilaajan tavoitteena on valita riittävä määrä toimittajia, jotta kaikki asennusten tarkastukset ehditään tehdä Tilaajan tavoitteiden mukaisessa aikataulussa. Asennusten tarkastus suoritetaan yleensä arkisin klo 7-17 välillä, mutta Tilaaja varaa oikeuden tilata merkittävässä määrinkin työtä normaalin työajan ulkopuolella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Tietokoneiden ja tietojenkäsittelylaitteiston asentaminen (51610000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTietotekniikka- ja tietoliikennelaitteiden vianselvitys tehdään Tilaajan palvelupyynnön perusteella. Vianselvityksen jälkeen vian syy on selvitetty ja tarvittavat korjausehdotukset kirjattu, jos vika on ajoneuvolaitteessa. Jos vika on asennusympäristössä (kaapelointi, kytkennät yms.) Tarjoaja korjaa vian. Tarjoaja ei korjaa, asenna tai poista Laitteita. Varikoilla sijaitsevat varastonhallintakaapit pitävät yllä automaattista laiteinventaariota. Tilaaja ja/tai Tilaajan alihankkija luo Toimittajan vianselvittäjille tunnukset, joilla Toimittajan vianselvittäjä pääsee tarvittaessa kirjautumaan varastohallintakaappiin ja pystyy hyödyntämään varastohallintakaappia tehtäviensä suorittamiseen. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät tietosuoja-asiat määritellään Puitesopimuksessa. Tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta Tilaaja valitsee vertailun perusteella osa-alueeseen C Vian analysointi vähintään kaksi (2) Tarjoajaa, ja Tilaajan ennakoima valittavien Tarjoajien maksimimäärä on viisi (5). Vianselvitys suoritetaan pääosin arkisin klo 7-17 välillä, mutta Tilaaja varaa oikeuden tilata työtä normaalin työajan ulkopuolella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Ajoneuvojen ja niihin liittyvien laitteiden korjaus, huolto ja muut palvelut (50100000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankintaan sisältyy Pääkaupunkiseudun Junakalusto Oy:n (JKOY) päättämä optio osa-alue D: Optio, SM5-junien asennukset, jonka hankinnan kohde, vaatimusmäärittely ja hinnoittelu sekä sopimusehdot kuvataan osa-alueen D tarjouspyyntödokumenteissa. Katso tarkemmin Liite 1 Hankinnan kohde.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Tietokoneiden ja tietojenkäsittelylaitteiston asentaminen (51610000)
Rautateiden ja niihin liittyvien laitteiden korjaus, huolto ja muut palvelut (50220000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset