This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-13
Ilmoituksen numero2022-098527
TED numero2022/S 075-204944
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Veteraanikatu 1
FI-90100 Oulu
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotKone- ja tuotantotekniikan yrityslähtöiset koulutukset (PUITEJÄRJESTELY)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69058/notice/98527/overview
Originaali JSON tietue98527.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHitsaus koulutuksilla voidaan tilata henkilö- ja yritysasiakkaillemme metallialan koulutuksia. Koulutukseen osallistunut henkilö osaa työskennellä itsenäisesti hitsaavan teollisuuden valmistustyötehtävissä. Hän voi työskennellä levytöissä, hitsaajana tai levyseppähitsaajana konepajateollisuudessa, rakennustyömailla tai laivanrakennusteollisuudessa. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoneistuksen koulutukseen osallistunut osaa työskennellä itsenäisesti koneistusalan valmistustyötehtävissä. Hän osaa ohjelmoida ja valmistaa CNC-koneilla tarkkoja ja monipuolisia konepajapiirustusten mukaisia kappaleita hyödyntäen 3D CAM -ohjelmistoa sekä käyttää työssään vaadittavia koneita, laitteita ja materiaaleja sekä automaation ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuotanto osaamisen koulutuksissa hankitaan tuotantoon linkittyvää osaamista ovat mm. tuotannonsuunnittelu, tehokkuuden kehittäminen, ympäristönsuojelu, laboratorio-osaaminen ja teknisemmät taidot kuten konepajataidot, korjausosaaminen, metalliosaaminen, pintakäsittely ja sähkötekninen osaaminen sekä varasto-osaaminen. Hankinta toteutetaan hankintalaissa tarkoitettuna puitejärjestelynä, jonka perusteella solmitaan puitesopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien sekä ELY-keskuksen välillä puitejärjestelyssä vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Puitetoimittajiksi voidaan hyväksyä määräaikaan saapuneista ja kelpoisuusehdot täyttävistä tarjouksista hankintakriteereiden perusteiden mukaisesti osa-alueeseen kolme kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjousta. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 40 % ja kaksi seuraavaksi edullisinta kumpikin noin 25 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. Jos hyväksyttäviä tarjouksia on kaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen palveluntarjoaja saa noin 50 % ja seuraavaksi edullisin noin 40 % suunnitellusta opiskelijatyöpäivien määrästä. ELY-keskus kohdentaa noin 10 % opiskelijatyöpäivistä palveluntuottajien kesken alueellisen koulutustarpeen mukaan. Puitteeseen hyväksyttävien tarjoajien määrä voi olla pienempi, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia on vähemmän. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että palveluntarjoaja voi saada koulutustilauksia, mutta se ei anna puitejärjestelyyn hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää koulutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAikuiskoulutuspalvelut ja muut koulutuspalvelut (80400000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset