This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-12
Ilmoituksen numero2022-098501
TED numero2022/S 075-202213
OstajaorganisaatioRauman kaupunki (0138780-9 )
Kanalinranta 3
FI-26100 Rauma
http://www.rauma.fi
Hankinnan otsikkotiedotRauman kaupungin päivähintaiset oppilaskuljetukset 2022-2023
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio580 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/69036/notice/98501/overview
Originaali JSON tietue98501.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKOHDE1: Lapin alakoulun kuljetukset (isompi auto) Hankinta koskee yhden päivähintaisen ajoneuvon liikennöinnin hankintaa lukuvuodelle 2022-2023 (+ optio lukuvuodesta 2023-2024). Auto on ainoastaan Rauman kaupungin käytössä lukuvuoden aikana koulupäivisin klo 7.30-9.30 & 12.00-16.00. Kuljetukset koskevat Rauman kaupungin peruskoulujen ja esiopetuksen oppilaita sekä mahdollisesti myös päivähoidossa olevia lapsia. Tarjoaja sitoutuu kuljettamaan myös kouluvuoden aikana tulevat uudet kuljetettavat oppilaat. Yhteensä koulupäiviä on lukuvuoden aikana noin 190. Pääosin kuljetukset tapahtuvat aamuisin kouluun/esiopetukseen/päivähoitoon ja iltapäivisin kotiin/iltapäiväkerhoon. Ajoja on myös yksittäisinä lauantaikoulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana yleensä 2 tai 3. Muutokset ovat mahdollisia lukuvuoden aikana. Kuljetettavat oppilaat ovat pääosin Lapin alakoulun ja H. J. Nortamon yläkoulun oppilaita, joita ajetaan Kuljun kylän ja Lapin kirkonkylän lähialueelta Lapin alakoululle ja Lapin keskustaan. Väliaikoina autolla ajetaan myös muita Lapin alueen kuljetuksia, kuten esiopetuksen oppilaita. Autoa voidaan käyttää sopimusajan puitteissa myös muihin Rauman kaupungin henkilökuljetuksiin, kuten muiden koulujen oppilaskuljetuksiin sekä mahdollisiin ryhmäkuljetuksiin. Yksittäisiä ajoja voi olla myös naapurikuntien alueelta Raumalle. Tilaaja suunnittelee autoille reitit ja aikataulut Movit-reitittämisohjelmiston kautta. Kyytien välittämistä varten tarjoajalla tulee olla älypuhelin tai tabletti (Android), johon asennetaan sovellus, jolla kuljettaja vastaanottaa kuljetustiedot. Sovelluksen käyttö on pakollista ja käytöstä johtuvista kaikista kustannuksista, kuten datan siirtomaksuista, vastaa tarjoaja. Sovelluksen käytöstä ei peritä tarjoajalta erillistä hintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKOHDE 2: Lapin alakoulun kuljetukset (pienempi auto) Hankinta koskee yhden päivähintaisen ajoneuvon liikennöinnin hankintaa lukuvuodelle 2022-2023 (+ optio lukuvuodesta 2023-2024). Auto on ainoastaan Rauman kaupungin käytössä lukuvuoden aikana koulupäivisin klo 7.30-9.30 & 12.00-15.30. Kuljetukset koskevat Rauman kaupungin peruskoulujen ja esiopetuksen oppilaita sekä mahdollisesti myös päivähoidossa olevia lapsia. Tarjoaja sitoutuu kuljettamaan myös kouluvuoden aikana tulevat uudet kuljetettavat oppilaat. Yhteensä koulupäiviä on lukuvuoden aikana noin 190. Pääosin kuljetukset tapahtuvat aamuisin kouluun/esiopetukseen/päivähoitoon ja iltapäivisin kotiin/iltapäiväkerhoon. Ajoja on myös yksittäisinä lauantaikoulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana yleensä 2 tai 3. Muutokset ovat mahdollisia lukuvuoden aikana. Kuljetettavat oppilaat ovat pääosin Lapin alakoulun oppilaita, joita ajetaan Kullanperäntien-Huittistentien suunnalta Lapin alakoululle. Väliaikoina autolla ajetaan myös muita Lapin alueen kuljetuksia, kuten esiopetuksen oppilaita. Autoa voidaan käyttää sopimusajan puitteissa myös muihin Rauman kaupungin henkilökuljetuksiin, kuten muiden koulujen oppilaskuljetuksiin sekä mahdollisiin ryhmäkuljetuksiin. Yksittäisiä ajoja voi olla myös naapurikuntien alueelta Raumalle. Tilaaja suunnittelee autoille reitit ja aikataulut Movit-reitittämisohjelmiston kautta. Kyytien välittämistä varten tarjoajalla tulee olla älypuhelin tai tabletti (Android), johon asennetaan sovellus, jolla kuljettaja vastaanottaa kuljetustiedot. Sovelluksen käyttö on pakollista ja käytöstä johtuvista kaikista kustannuksista, kuten datan siirtomaksuista, vastaa tarjoaja. Sovelluksen käytöstä ei peritä tarjoajalta erillistä hintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKOHDE 3: Eurajoen erityisen tuen oppilaiden kuljetukset Raumalle Hankinta koskee kahden päivähintaisen ajoneuvon liikennöinnin hankintaa lukuvuodelle 2022-2023 (+ optio lukuvuodesta 2023-2024). Auto on ainoastaan Rauman kaupungin käytössä lukuvuoden aikana koulupäivisin klo 7.00-9.30 & 12.00-16.00. Kuljetukset koskevat Rauman kaupungin peruskoulujen ja esiopetuksen oppilaita sekä mahdollisesti myös päivähoidossa olevia lapsia. Tarjoaja sitoutuu kuljettamaan myös kouluvuoden aikana tulevat uudet kuljetettavat oppilaat. Yhteensä koulupäiviä on lukuvuoden aikana noin 190. Pääosin kuljetukset tapahtuvat aamuisin kouluun/esiopetukseen/päivähoitoon ja iltapäivisin kotiin/iltapäiväkerhoon. Ajoja on myös yksittäisinä lauantaikoulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana yleensä 2 tai 3. Muutokset ovat mahdollisia lukuvuoden aikana. Kuljetettavat oppilaat ovat pääosin Pohjoiskehän ja Naulan koulujen erityisen tuen oppilaita, joita ajetaan Eurajoelta Raumalle. Väliaikoina autolla ajetaan myös muita Rauman koulukuljetuksia pääasiassa kaupunkialueella, niin yleisopetuksen kuin erityisen tuen oppilaita. Autoa voidaan käyttää sopimusajan puitteissa myös muihin Rauman kaupungin henkilökuljetuksiin, kuten muiden koulujen oppilaskuljetuksiin sekä mahdollisiin ryhmäkuljetuksiin. Tilaaja suunnittelee autoille reitit ja aikataulut Movit-reitittämisohjelmiston kautta. Kyytien välittämistä varten tarjoajalla tulee olla älypuhelin tai tabletti (Android), johon asennetaan sovellus, jolla kuljettaja vastaanottaa kuljetustiedot. Sovelluksen käyttö on pakollista ja käytöstä johtuvista kaikista kustannuksista, kuten datan siirtomaksuista, vastaa tarjoaja. Sovelluksen käytöstä ei peritä tarjoajalta erillistä hintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKOHDE 4: Henkilöautokuljetus Rauma-Pori-Rauma Hankinta koskee yhden päivähintaisen ajoneuvon liikennöinnin hankintaa lukuvuodelle 2022-2023 (+ optio lukuvuodesta 2023-2024). Autolla ajetaan koulupäivisin yksi kuljetus aamulla Poriin klo 8:ksi tai klo 9:ksi. Iltapäivällä auto on ainoastaan Rauman kaupungin käytössä lukuvuoden aikana koulupäivisin klo 12.00-16.00. Kuljetukset koskevat Rauman kaupungin peruskoulujen ja esiopetuksen oppilaita sekä mahdollisesti myös päivähoidossa olevia lapsia. Tarjoaja sitoutuu kuljettamaan myös kouluvuoden aikana tulevat uudet kuljetettavat oppilaat. Yhteensä koulupäiviä on lukuvuoden aikana noin 190. Pääosin kuljetukset tapahtuvat aamuisin kouluun/esiopetukseen/päivähoitoon ja iltapäivisin kotiin/iltapäiväkerhoon. Ajoja on myös yksittäisinä lauantaikoulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana yleensä 2 tai 3. Muutokset ovat mahdollisia lukuvuoden aikana. Kuljetukset ovat pääasiassa kahden oppilaan kuljetuksia Raumalta Poriin ja iltapäivällä takaisin. Väliaikoina autolla ajetaan myös muita Rauman koulukuljetuksia pääasiassa Rauman kaupunkialueella, niin yleisopetuksen kuin erityisen tuen oppilaita. Autoa voidaan käyttää myös muihin Rauman kaupungin henkilökuljetuksiin, kuten muiden koulujen oppilaskuljetuksiin. Tilaaja suunnittelee autoille reitit ja aikataulut Movit-reitittämisohjelmiston kautta. Kyytien välittämistä varten tarjoajalla tulee olla älypuhelin tai tabletti (Android), johon asennetaan sovellus, jolla kuljettaja vastaanottaa kuljetustiedot. Sovelluksen käyttö on pakollista ja käytöstä johtuvista kaikista kustannuksista, kuten datan siirtomaksuista, vastaa tarjoaja. Sovelluksen käytöstä ei peritä tarjoajalta erillistä hintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKOHDE 5: Aamuauto Hankinta koskee yhden tuntihintaisen ajoneuvon liikennöinnin hankintaa lukuvuodelle 2022-2023 (+ optio lukuvuodesta 2023-2024). Auto on ainoastaan Rauman kaupungin käytössä lukuvuoden aikana koulupäivisin klo 7.00-9.00. Kuljetukset koskevat Rauman kaupungin peruskoulujen ja esiopetuksen oppilaita sekä mahdollisesti myös päivähoidossa olevia lapsia. Tarjoaja sitoutuu kuljettamaan myös kouluvuoden aikana tulevat uudet kuljetettavat oppilaat. Yhteensä koulupäiviä on lukuvuoden aikana noin 190. Pääosin kuljetukset tapahtuvat aamuisin kouluun/esiopetukseen/päivähoitoon. Ajoja on myös yksittäisinä lauantaikoulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana yleensä 2 tai 3. Muutokset ovat mahdollisia lukuvuoden aikana. Kuljetettavat oppilaat ovat pääosin Nanun, Pohjoiskehän, Kaaron, Karin, Naulan ja Uotilan koulujen oppilaita Rauman kaupungin alueelta. Oppilaat ovat niin yleisopetuksen kuin erityisen tuen oppilaita. Autoa voidaan käyttää sopimusajan puitteissa myös muihin Rauman kaupungin henkilökuljetuksiin, kuten muiden koulujen oppilaskuljetuksiin sekä mahdollisiin ryhmäkuljetuksiin. Yksittäisiä ajoja voi olla myös naapurikuntien alueelta Raumalle Tilaaja suunnittelee autoille reitit ja aikataulut Movit-reitittämisohjelmiston kautta. Kyytien välittämistä varten tarjoajalla tulee olla älypuhelin tai tabletti (Android), johon asennetaan sovellus, jolla kuljettaja vastaanottaa kuljetustiedot. Sovelluksen käyttö on pakollista ja käytöstä johtuvista kaikista kustannuksista, kuten datan siirtomaksuista, vastaa tarjoaja. Sovelluksen käytöstä ei peritä tarjoajalta erillistä hintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset