This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-08
Ilmoituksen numero2022-098216
TED numero
OstajaorganisaatioJärvi-Saimaan Palvelut Oy (2567601-5 )
Kauppatie 1
FI-58700 Sulkava
http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
Hankinnan otsikkotiedotPienten rakennus- (RAK), LVI- ja sähkö(S) -urakoiden puitejärjestely Juva, Rantasalmi, Sulkava
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/68827/notice/98216/overview
Originaali JSON tietue98216.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä rakennusurakoita Juvan kunnan alueelle. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, rakennusteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien (esim. ovet, ikkunat, kiinteät kalusteet, portit yms.) toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaJuvan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä rakennusurakoita Sulkavan kunnan alueelle. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, rakennusteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien (esim. ovet, ikkunat, kiinteät kalusteet, portit yms.) toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSulkavan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä rakennusurakoita Rantasalmen kunnan alueelle. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, rakennusteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien (esim. ovet, ikkunat, kiinteät kalusteet, portit yms.) toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaRantasalmen kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä LVI-urakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, LVI-teknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja (esim. WC-istuin, allas, IV-kone, lämmityspatteri) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkityöt (45330000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaJuvan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä LVI-urakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, LVI-teknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja (esim. WC-istuin, allas, IV-kone, lämmityspatteri) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkityöt (45330000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSulkavan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä LVI-urakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, LVI-teknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja (esim. WC-istuin, allas, IV-kone, lämmityspatteri) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkityöt (45330000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaRantasalmen kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä sähköurakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, sähköteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja tai muutoksia (esim. valaisin, keskus, sähkökaluste) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähköjohtojen asennus ja muut sähköasennustyöt (45310000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaJuvan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä sähköurakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, sähköteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja tai muutoksia (esim. valaisin, keskus, sähkökaluste) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähköjohtojen asennus ja muut sähköasennustyöt (45310000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSulkavan kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osa-alueessa hankitaan pieniä sähköurakoita. Töitä tilataan pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiseksi sijoittuneelle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle, jne. Tilaaja kuitenkin varaa oikeuden tehdä yksittäisiä tilauksia soveltuvimmaksi katsomaltaan sopimustoimittajalta, jolla tilaajan arvion mukaan on kyseiseen hankintaan soveltuvimmat resurssit ja erityisosaaminen. Tämä tulee kyseeseen erityisesti tilanteissa, joissa on useita samanaikaisia toimeksiantoja. Tilaajalla on oikeus myös minikilpailuttaa puitejärjestelyyn valitut sopimustoimittajat. Tällöin tilaaja lähettää tiedustelun ja tiedot tarjolla olevasta työstä sähköpostitse tai kunnossapito-ohjelman kautta. Valinnan perusteena voi olla kokonaishinnan ja tuntiarvion lisäksi myös muita laatutekijöitä, kuten aikataulu tai toimeksiannon vaatima erityisosaaminen. Tehtäviä suorittavan toimittajan edellytetään tuntevan hyvin työn suorittamiseen käytettävät materiaalit ja asianmukaiset työmenetelmät, työn tulokseen liittyvät laatuvaatimukset sekä työn suorittamista koskevat viranomaismääräykset. Osasta hankkeita voidaan tehdä erilliset pienurakkasopimukset. Osa puitesopimuksen piiriin kuuluvista toimeksiannoista voi olla pieniä, kestoltaan tunnista muutamaan päivään, sähköteknisiä korjaustöitä ja asennuksia, kuten yksittäisten rakennusosien vaihtoja tai muutoksia (esim. valaisin, keskus, sähkökaluste) sekä toimintaan liittyviä korjausurakoita. Tilaajalla säilyy täysi oikeus erilliskilpailuttaa kohteita puitesopimuksesta riippumatta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähköjohtojen asennus ja muut sähköasennustyöt (45310000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaRantasalmen kunnan alue

Sopimukset