This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-04-08
Ilmoituksen numero2022-098195
TED numero2022/S 073-195405
OstajaorganisaatioVäylävirasto (1010547-1 )
PL 33 (Opastinsilta 12 A)
FI-00521 HELSINKI
http://www.vayla.fi
Hankinnan otsikkotiedotTie- ja Projektivelhon palvelukokonaisuus: Jatkokehittämisen asiantuntijatuki sekä tiestötietojärjestelmien ja Projektivelhon operaattori ja laatukonsultointi
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/68810/notice/98195/overview
Originaali JSON tietue98195.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausValmisteilla olevan kilpailutuksen kohteena on Väyläviraston Tie- ja Projektivelhon jatkokehittämiseen liittyvä asiantuntijatuki. Hankittavaan asiantuntijapalveluun kuuluu kehityspakettien määrittely ja priorisointi Tie- ja Projektivelhon kehittämisestä vastaavien osakokonaisuuksien tarpeisiin (palvelukokonaisuuden osat B ja C). Tavoitteena on määritellä Tie- ja Projektivelhoon liittyviä kehitysaihioita käyttäjätarinoiksi, jotka tukevat järjestelmien kehittämistä. Priorisoinnin ja kehittämisen määrittelyn lisäksi kilpailutuksella valittavan palveluntuottaja toimii tilaajan käytännön töiden tukena, jotta järjestelmän laatua saadaan ylläpidettyä. Alustavan suunnitelman mukaan kilpailutuksella valittava palveluntuottaja tulee osallistumaan muun muassa seuraavien tehtävien hoitamiseen: -Kehitysjonon priorisointi -Kehitysaihioiden kirjoittaminen käyttäjätarinoiksi -Käyttäjätarinoiden luovutus (palvelukokonaisuuden osa-alueille B ja C) -Tuki kehityspakettien toteutukselle substanssin näkökulmasta -Kehityspakettien substanssitestaus sekä dokumentointi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTiedonhallinta (72322000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausValmisteilla olevan hankinnan kohteena on Väyläviraston tiestötietojärjestelmien ja Projektivelhon operaattori- ja laatukonsultointipalvelut. Hankittavan palvelun tavoitteena on varmistaa tiestötietojärjestelmien sujuva käyttö tiedon hyödyntämisen ja päivittämisen näkökulmasta. Keskeinen tavoite on myös varmistaa, että tiestötietojärjestelmissä on ja niihin tuotetaan ajantasaista, laadukasta ja rakenteellisesti yhtenäistä tietoa. Palveluntuottaja tukee tiedontuotantoprosesseja operoimalla tilaajan ja tiedontuottajien rajapinnassa. Alustavan suunnitelman mukaan kilpailutuksella valittava palveluntuottaja tulee osallistumaan muun muassa seuraavien tehtävien hoitamiseen: - Tiedontuotantoprosessien tukemiseen liittyvät tehtävät - Tiestötietojärjestelmien operointi - Tiestötietojen ylläpito ja laadunvarmistus tiestötietojärjestelmissä - Tiestötietojen hallintaan liittyvä kehittämisen tuki - Tiestötietoihin liittyvien tietopalveluiden tuottaminen - Projektivelhon kehittämisen tuki - Ohjesisältöjen tekninen tuottaminen - Hallinnoilliset tehtävät.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTiedonhallinta (72322000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset