This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-03-31
Ilmoituksen numero2022-097363
TED numero
OstajaorganisaatioYlivieskan kaupunki (0190557-3 )
Kyöstintie 4
FI-84100 Ylivieska
http://www.ylivieska.fi
Hankinnan otsikkotiedotYLIVIESKAN KAUPUNGIN PURETTAVAT KIINTEISTÖT SISÄLTÄÄ ASBESTIN PURKAMISEN
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/68207/notice/97363/overview
Originaali JSON tietue97363.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä tarjouskilpailussa: Ylivieskan kaupungista käytetään tarjouspyynnössä tai sen liitteessä nimitystä tilaaja. Tarjouksen tekevästä organisaatiosta käytetään nimitystä purku-urakoitsija, päätoteuttaja tai tarjoaja. Hankinnan kohde ja laajuus - Tilaaja hankkii tämän tarjouskilpailun perusteella rakennuksien purkutyön kokonaisurakkana. - Purkuun kuuluvat rakenteisiin kiinnitetyt valaisimet, iv-koneet, lämmittimet yms. ao. kanavistoineen ja johdotuksineen. Perustusten purku täytehiekkoineen, sähkö-, vesi- viemäriasennukset yms. sisältyvät urakkaan. - kaikki purkujäte siirtyy kokonaisuudessaan purku-urakoitsijan omaisuudeksi ja urakoitsija on velvollinen toimittamaan sen voimassaolevien jätelakien mukaisesti asianmukaisiin paikkoihin. Poislukien 30 kpl ehyitä seinähirsiä jotka jätetään tilaajan käytettäväksi. - kaikki purkutyö, jätemaksut, kuljetukset, aitaukset ym. kuuluvat urakkaan - tilaajalla (Ylivieskan kaupunki) on oikeus (ei velvollisuus) poistaa rakennuksissa olevat koneet, laitteet, kalusteet, ikkunat, yms. ennen purkutöiden aloittamista. - purku-urakkaan kuuluu myös piha-alueen siistiminen kaikesta purkujätteestä ja sinne mahdollisesti jätetystä tilaajan irtaimistosta. - kohteeseen on tehty asbestikartoitus/haitta-ainekartoitus. Purku-urakkaan sisätyy asbesti purku. Maanpinta tasataan, kun kaikki purettavat rakenteet on purettu ja kellarikerroksen tilan soratäyttö tehty. Täyttömaan seassa ja maan pinnassa ei saa olla purettuja rakennusmateriaaleja eikä mitään eloperäistä ainesta. Yleistä Purku-urakoitsija toimii purkutöiden päätoteuttajana Kokonaispurkuaika on muut kohteet syyskuun loppu. Asuinrakennus Rautatienkatu 12 A ja B: purkutyö heinäkuu 2022 tai sopimuksen mukaan. Tilaaja hankkii kohteelle purkuluvan kustannuksellaan. Urakoitsijan on nimettävä purkukohteelle vastaava työnjohtaja. Työnjohtajan hyväksyttäminen, sekä viranomaisten mahdolliset muut luvat sekä ilmoitukset terveysviranomaisille kuuluvat urakoitsijalle. Urakoitsija huolehtii viranomaiskatselmukset purkuluvan mukaisesti. Urakoitsija huolehtii tarvittavista suojauksista, varoituskylteistä, vartioinnista ym. ilmoituksista ulkopuolisille. Purkutyöalueella mahdollisesti sijaitsevien kaapeleiden ja putkistojen sijainnin selvittäminen, suojeleminen sekä aiheutettujen vaurioiden korjaaminen kuuluu urakoitsijalle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPurkutyöt (45111300)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaYlivieska

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä tarjouskilpailussa: Ylivieskan kaupungista käytetään tarjouspyynnössä tai sen liitteessä nimitystä tilaaja. Tarjouksen tekevästä organisaatiosta käytetään nimitystä purku-urakoitsija, päätoteuttaja tai tarjoaja. Hankinnan kohde ja laajuus - Tilaaja hankkii tämän tarjouskilpailun perusteella rakennuksien purkutyön kokonaisurakkana. - Purkuun kuuluvat rakenteisiin kiinnitetyt valaisimet, iv-koneet, lämmittimet yms. ao. kanavistoineen ja johdotuksineen. Perustusten purku täytehiekkoineen, sähkö-, vesi- viemäriasennukset yms. sisältyvät urakkaan. - kaikki purkujäte siirtyy kokonaisuudessaan purku-urakoitsijan omaisuudeksi ja urakoitsija on velvollinen toimittamaan sen voimassaolevien jätelakien mukaisesti asianmukaisiin paikkoihin. - kaikki purkutyö, jätemaksut, kuljetukset, aitaukset ym. kuuluvat urakkaan - tilaajalla (Ylivieskan kaupunki) on oikeus (ei velvollisuus) poistaa rakennuksissa olevat koneet, laitteet, kalusteet, ikkunat, yms. ennen purkutöiden aloittamista. - purku-urakkaan kuuluu myös piha-alueen siistiminen kaikesta purkujätteestä ja sinne mahdollisesti jätetystä tilaajan irtaimistosta. - kohteeseen on tehty asbestikartoitus/haitta-ainekartoitus. Purku-urakkaan sisätyy asbesti purku. Maanpinta tasataan, kun kaikki purettavat rakenteet on purettu ja kellarikerroksen tilan soratäyttö tehty. Täyttömaan seassa ja maan pinnassa ei saa olla purettuja rakennusmateriaaleja eikä mitään eloperäistä ainesta. Yleistä Purku-urakoitsija toimii purkutöiden päätoteuttajana. Kokonaispurkuaika on muut kohteet syyskuun loppu. Asuinrakennus Rautatienkatu 12 A ja B: purkutyö heinäkuu 2022 tai sopimuksen mukaan. Tilaaja hankkii kohteelle purkuluvan kustannuksellaan. Urakoitsijan on nimettävä purkukohteelle vastaava työnjohtaja. Työnjohtajan hyväksyttäminen, sekä viranomaisten mahdolliset muut luvat sekä ilmoitukset terveysviranomaisille kuuluvat urakoitsijalle. Urakoitsija huolehtii viranomaiskatselmukset purkuluvan mukaisesti. Urakoitsija huolehtii tarvittavista suojauksista, varoituskylteistä, vartioinnista ym. ilmoituksista ulkopuolisille. Purkutyöalueella mahdollisesti sijaitsevien kaapeleiden ja putkistojen sijainnin selvittäminen, suojeleminen sekä aiheutettujen vaurioiden korjaaminen kuuluu urakoitsijalle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPurkutyöt (45111300)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaYlivieska

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä tarjouskilpailussa: Ylivieskan kaupungista käytetään tarjouspyynnössä tai sen liitteessä nimitystä tilaaja. Tarjouksen tekevästä organisaatiosta käytetään nimitystä purku-urakoitsija, päätoteuttaja tai tarjoaja. Hankinnan kohde ja laajuus - Tilaaja hankkii tämän tarjouskilpailun perusteella rakennuksien purkutyön kokonaisurakkana. - Purkuun kuuluvat rakenteisiin kiinnitetyt valaisimet, iv-koneet, lämmittimet yms. ao. kanavistoineen ja johdotuksineen. Perustusten purku täytehiekkoineen, sähkö-, vesi- viemäriasennukset yms. sisältyvät urakkaan. - kaikki purkujäte siirtyy kokonaisuudessaan purku-urakoitsijan omaisuudeksi ja urakoitsija on velvollinen toimittamaan sen voimassaolevien jätelakien mukaisesti asianmukaisiin paikkoihin. - kaikki purkutyö, jätemaksut, kuljetukset, aitaukset ym. kuuluvat urakkaan - tilaajalla (Ylivieskan kaupunki) on oikeus (ei velvollisuus) poistaa rakennuksissa olevat koneet, laitteet, kalusteet, ikkunat, yms. ennen purkutöiden aloittamista. - purku-urakkaan kuuluu myös piha-alueen siistiminen kaikesta purkujätteestä ja sinne mahdollisesti jätetystä tilaajan irtaimistosta. - kohteeseen on tehty asbestikartoitus/haitta-ainekartoitus. Purku-urakkaan sisätyy asbesti purku. Maanpinta tasataan, kun kaikki purettavat rakenteet on purettu ja kellarikerroksen tilan soratäyttö tehty. Täyttömaan seassa ja maan pinnassa ei saa olla purettuja rakennusmateriaaleja eikä mitään eloperäistä ainesta. Yleistä Purku-urakoitsija toimii purkutöiden päätoteuttajana Kokonaispurkuaika on muut kohteet syyskuun loppu. Asuinrakennus Rautatienkatu 12A ja B: purkutyö heinäkuu 2022 tai sopimuksen mukaan. Tilaaja hankkii kohteelle purkuluvan kustannuksellaan. Urakoitsijan on nimettävä purkukohteelle vastaava työnjohtaja. Työnjohtajan hyväksyttäminen, sekä viranomaisten mahdolliset muut luvat sekä ilmoitukset terveysviranomaisille kuuluvat urakoitsijalle. Urakoitsija huolehtii viranomaiskatselmukset purkuluvan mukaisesti. Urakoitsija huolehtii tarvittavista suojauksista, varoituskylteistä, vartioinnista ym. ilmoituksista ulkopuolisille. Purkutyöalueella mahdollisesti sijaitsevien kaapeleiden ja putkistojen sijainnin selvittäminen, suojeleminen sekä aiheutettujen vaurioiden korjaaminen kuuluu urakoitsijalle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPurkutyöt (45111300)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaYlivieska

Sopimukset