This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-03-16
Ilmoituksen numero2022-095985
TED numero2022/S 056-146749
OstajaorganisaatioKoulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä (0993644-6 )
Paasikivenkatu 7
FI-15110 Lahti
http://www.salpaus.fi
Hankinnan otsikkotiedotKoulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä, kiinteistönhoitopalvelut Lahden kaupungin alueella
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/67358/notice/95985/overview
Originaali JSON tietue95985.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä hankkii ostopalveluna 1) Vipusenkadun kampuksen ulkoalueiden hoitoa ja teknisen huollon lomansijaisuuksien tuurausta Kohteet sijaitsevat Koulutuskeskus Salpauksen toimipisteessä Vipusenkadun kampus, Lahti ----------------------------------------- Tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin. Kokonaistaloudellisen edullisuuden painoarvot vertailussa ovat: • Hinta 60 % • Laatu 40 % Lopulliseen vertailuun lasketaan laadun ja hinnan pistemäärät yhteensä ja suurimman pistemäärän saanut tarjoaja on voittaja. Mikäli tarjoajista useampi kuin yksi saa saman yhteispistemäärän, valituksi tulee halvemman vuosihinnan (€/vuosi) antanut tarjoaja. KOKONAISHINTA 60 p. Hinta 30 % Tarjousten hinnat vertaillaan absoluuttisina eroina mediaanihintaan. • Jos tarjouksia on pariton määrä, mediaani on keskimmäinen arvo • Jos tarjousten lukumäärä on parillinen, mediaani on kahden keskimmäisen luvun keskiarvo • Maksimipisteet hinnasta saa tarjoaja, jonka tarjoushinta on lähimpänä mediaanihintaa • Muut tarjoajat saavat hinnasta pisteet suhteessa eniten pisteitä saaneeseen • Jos tarjouksia on vain kaksi, maksimipisteet hinnasta saa tarjoaja, jonka tarjoushinta on halvempi kuin toinen Tunnit 30 % Tarjousten tuntimäärät vertaillaan absoluuttisina eroina mediaanituntimäärään. • Jos tarjouksia on pariton määrä, mediaani on keskimmäinen arvo • Jos tarjousten lukumäärä on parillinen, mediaani on kahden keskimmäisen luvun keskiarvo • Maksimipisteet tuntimäärästä saa tarjoaja, jonka tuntimäärä on lähimpänä mediaanituntimäärää • Muut tarjoajat saavat tuntimäärästä pisteet suhteessa eniten pisteitä saaneeseen • Jos tarjouksia on vain kaksi, maksimipisteet tuntimäärästä saa tarjoaja, jonka tuntimäärä on suurempi kuin toisen Mediaanipisteytys: Hinta: (1 -(tarjotun hinnan absoluuttinen ero mediaanihintaan/ jaettuna mediaanihinta)) *maksimipisteet Tuntimäärä: (1 -(tarjotun tuntimäärän absoluuttinen ero mediaanituntimäärään/ jaettuna mediaanituntimäärä)) *maksimipisteet Palveluntarjoaja esittää tarjoushinnat ja tuntimäärät tarjouspyynnön liitteellä. Lopulliseen vertailuun lasketaan laadun ja hinnan pistemäärät yhteensä ja suurimman pistemäärän saanut tarjoaja on voittaja. Mikäli tarjoajista useampi kuin yksi saa saman yhteispistemäärän, valituksi tulee halvemman vuosihinnan (€/vuosi) antanut tarjoaja. Mediaanipisteytyksestä on laadittu esimerkkilaskelma, joka on tarjouspyynnön liitteenä. Tarjoajat voivat tutustua mediaanipisteytyksen laskentaan esimerkkilaskelman avulla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat kiinteistönhoitopalvelut (70330000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaLahti

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä hankkii ostopalveluna 1) Keskustakampuksen ja Jokimaan toimipisteen ulkoalueiden hoitoa ja teknistä kiinteistönhoitoa sekä teknisen huollon lomansijaisuuksien tuurausta Kohteet sijaitsevat Koulutuskeskus Salpauksen toimipisteissä Keskustakampus, Lahti ja Jokimaan toimipiste, Lahti ----------------------------------------- Tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin. Kokonaistaloudellisen edullisuuden painoarvot vertailussa ovat: • Hinta 60 % • Laatu 40 % Lopulliseen vertailuun lasketaan laadun ja hinnan pistemäärät yhteensä ja suurimman pistemäärän saanut tarjoaja on voittaja. Mikäli tarjoajista useampi kuin yksi saa saman yhteispistemäärän, valituksi tulee halvemman vuosihinnan (€/vuosi) antanut tarjoaja. KOKONAISHINTA 60 p. Hinta 30 % Tarjousten hinnat vertaillaan absoluuttisina eroina mediaanihintaan. • Jos tarjouksia on pariton määrä, mediaani on keskimmäinen arvo • Jos tarjousten lukumäärä on parillinen, mediaani on kahden keskimmäisen luvun keskiarvo • Maksimipisteet hinnasta saa tarjoaja, jonka tarjoushinta on lähimpänä mediaanihintaa • Muut tarjoajat saavat hinnasta pisteet suhteessa eniten pisteitä saaneeseen • Jos tarjouksia on vain kaksi, maksimipisteet hinnasta saa tarjoaja, jonka tarjoushinta on halvempi kuin toinen Tunnit 30 % Tarjousten tuntimäärät vertaillaan absoluuttisina eroina mediaanituntimäärään. • Jos tarjouksia on pariton määrä, mediaani on keskimmäinen arvo • Jos tarjousten lukumäärä on parillinen, mediaani on kahden keskimmäisen luvun keskiarvo • Maksimipisteet tuntimäärästä saa tarjoaja, jonka tuntimäärä on lähimpänä mediaanituntimäärää • Muut tarjoajat saavat tuntimäärästä pisteet suhteessa eniten pisteitä saaneeseen • Jos tarjouksia on vain kaksi, maksimipisteet tuntimäärästä saa tarjoaja, jonka tuntimäärä on suurempi kuin toisen Mediaanipisteytys: Hinta: (1 -(tarjotun hinnan absoluuttinen ero mediaanihintaan/ jaettuna mediaanihinta)) *maksimipisteet Tuntimäärä: (1 -(tarjotun tuntimäärän absoluuttinen ero mediaanituntimäärään/ jaettuna mediaanituntimäärä)) *maksimipisteet Palveluntarjoaja esittää tarjoushinnat ja tuntimäärät tarjouspyynnön liitteellä. Lopulliseen vertailuun lasketaan laadun ja hinnan pistemäärät yhteensä ja suurimman pistemäärän saanut tarjoaja on voittaja. Mikäli tarjoajista useampi kuin yksi saa saman yhteispistemäärän, valituksi tulee halvemman vuosihinnan (€/vuosi) antanut tarjoaja. Mediaanipisteytyksestä on laadittu esimerkkilaskelma, joka on tarjouspyynnön liitteenä. Tarjoajat voivat tutustua mediaanipisteytyksen laskentaan esimerkkilaskelman avulla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat kiinteistönhoitopalvelut (70330000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaLahti

Sopimukset