This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-03-01
Ilmoituksen numero2022-094726
TED numero2022/S 045-114442
OstajaorganisaatioSarastia Oy (2360731-5 )
Toinen Linja 14
FI-00530 Helsinki
http://www.sarastia.fi
Hankinnan otsikkotiedotLeikkikenttävälineet, puistokalusteet sekä vuositarkastukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio10 839 600 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/66510/notice/94726/overview
Originaali JSON tietue94726.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSarastia Oy:n Hankintayksikkö pyytää asiakkailleen tarjouksia leikkikenttävälineistä tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kilpailutettaviin tuotteisiin kuuluvat mm. erilaiset monitoimitelineet, verkkokiipeilylaitteet ja keinumistelineet. Optiona leikkikenttävälineiden osakokonaisuuteen kuuluuvat kolmilanka-aita ja portit, korkeudeltaan 120 cm, 160 cm ja 200 cm. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella leikkikenttävälineiden osakokonaisuuteen valitaan enintään viisi (5) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Puitesopimustoimittajia ei aseteta etusijajärjestykseen. Kansallisen kynnysarvon alittavat hankinnat voi tehdä miltä tahansa osakokonaisuuden sopimustoimittajalta. Kansallisen kynnysarvon ylittävistä hankinnoista tehdään kevennetty kilpailutus. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus ja vertailuperusteena paras hinta-laatusuhde, leikkikenttävälineiden osakokonaisuudessa hinnan painoarvon ollessa 70 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 30 pistettä. Valinta tapahtuu tarjoajien pisteytysjärjestyksessä. Mikäli useampi tarjoaja saa saman pistemäärän, hankintayksikkö arpoo valittavat tarjoajat. Arvonta on oikeuskäytännössä hyväksytty tapa. Tilaajat tilaavat tarjouspyynnön mukaisia tuotteita pääasiallisesti täydentämään olemassa olevia leikkikenttäratkaisujaan. Tilaajilla on oikeus hankkia sopimustoimittajalta myös muita hankintasopimuksen kohteeseen liittyviä tavaroita ja palveluita, kuin tarjouspyynnöllä erikseen mainitut tavarat ja palvelut. Tuotteet, joiden ehtoja ei ole ennalta määritelty (sekä esim. innovatiiviset ratkaisut) voidaan minikilpailuttaa puitejärjestelyssä mukana olevien sopimustoimittajien kesken. Mikäli hankinnan laatu tai laajuus edellyttää, voidaan hankinta kilpailuttaa myös tämän sopimuksen ulkopuolelta. Tilaajalla on myös oikeus hankkia kalusteita tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön, koulun tai puiston/leikkipaikan kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimuspohja) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttävälineet (37535200)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSarastia Oy:n Hankintayksikkö pyytää asiakkailleen tarjouksia puistokalusteista tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kilpailutettaviin tuotteisiin kuuluvat mm. penkit, polkupyörätelineet ja roska-astiat. Optiona puistokalusteiden osakokonaisuuteen kuuluuvat älyroska-astia sekä puistoväylille soveltuva aita. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella puistokalusteiden osakokonaisuuteen valitaan enintään viisi (5) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Kansallisen kynnysarvon alittavat hankinnat voi tehdä miltä tahansa osakokonaisuuden sopimustoimittajalta. Kansallisen kynnysarvon ylittävistä hankinnoista tehdään kevennetty kilpailutus. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus ja vertailuperusteena paras hinta-laatusuhde, puistokalusteiden osakokonaisuudessa hinnan painoarvon ollessa 80 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 20 pistettä. Valinta tapahtuu tarjoajien pisteytysjärjestyksessä. Mikäli useampi tarjoaja saa saman pistemäärän, hankintayksikkö arpoo valittavat tarjoajat. Arvonta on oikeuskäytännössä hyväksytty tapa. Tilaajat tilaavat tarjouspyynnön mukaisia tuotteita pääasiallisesti täydentämään olemassa olevia puistotilaratkaisujaan. Tilaajilla on oikeus hankkia sopimustoimittajalta myös muita hankintasopimuksen kohteeseen liittyviä tavaroita ja palveluita, kuin tarjouspyynnöllä erikseen mainitut tavarat ja palvelut. Tuotteet, joiden ehtoja ei ole ennalta määritelty (sekä esim. innovatiiviset ratkaisut) voidaan minikilpailuttaa puitejärjestelyssä mukana olevien sopimustoimittajien kesken. Mikäli hankinnan laatu tai laajuus edellyttää, voidaan hankinta kilpailuttaa myös tämän sopimuksen ulkopuolelta. Tilaajalla on myös oikeus hankkia kalusteita tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön, koulun tai puiston/leikkipaikan kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimuspohja) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuistojen ja leikkikenttien laitteet (43325000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSarastia Oy:n Hankintayksikkö pyytää asiakkailleen tarjouksia leikkikenttävälineiden, lähiliikuntapaikkojen, liikuntapaikkojen ja skeittipaikkojen vuositarkastuksista tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kilpailutettaviin vuositarkastuksiin kuuluvat leikkikenttien, lähiliikuntapaikkojen, liikuntapaikkojen ja skeittipaikkojen turvatarkastukset. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella vuositarkastusten osakokonaisuuteen valitaan enintään viisi (5) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Puitesopimustoimittajia ei aseteta etusijajärjestykseen. Kansallisen kynnysarvon alittavat hankinnat voi tehdä miltä tahansa osakokonaisuuden sopimustoimittajalta. Kansallisen kynnysarvon ylittävistä hankinnoista tehdään kevennetty kilpailutus. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus ja vertailuperusteena paras hinta-laatusuhde, vuositarkastusten osakokonaisuudessa hinnan painoarvon ollessa 100 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 0 pistettä. Valinta tapahtuu tarjoajien pisteytysjärjestyksessä. Mikäli useampi tarjoaja saa saman pistemäärän, hankintayksikkö arpoo valittavat tarjoajat. Arvonta on oikeuskäytännössä hyväksytty tapa. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimuspohja) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttälaitteiden korjaus ja huolto (50870000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset