This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-02-28
Ilmoituksen numero2022-094465
TED numero
OstajaorganisaatioRaahen kaupunki (1791817-6 )
Rantakatu 50
FI-92100 Raahe
http://www.raahe.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakennustyöpalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/66338/notice/94465/overview
Originaali JSON tietue94465.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin hankintapalvelut pyytää tekniselle keskukselle (töiden tilaaja) tarjouksia tuntiveloituksella tehtävistä mattotöistä ja laatta- ja vesieristetöistä ajalle 1.6.2022 - 30.9.2024 (+ optio 2 vuotta). Rakennusteknisiin töihin valittavat toimittajat tukevat kunnan oman organisaation toimintaa ja toimivat kaupungin työnjohdon alaisuudessa. Suoritettavat työt ovat erillistöitä ja pienehköjä yhteissuorituksia, joissa projektin johdon ja työnjohdon hoitaa tilaaja, ellei toisin sovita. Tilattavien töiden kestoajat voivat vaihdella päivästä useaan viikkoon. Tilaaja pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa isommat kiinteistöjen ja toimitilojen rakennustekniset korjaus- ja muutostyöt erillisellä kilpailutuksella kokonaisurakkahinnalla. Työt tilataan tilaajan aikataulun mukaisesti yhteisen katselmoinnin pohjalta, tarpeen vaatiessa kirjallisella tilauksella. Töiden laajuus (kohteeseen tarvittava työtuntimäärä) määritellään hankekohtaisesti tilauksen yhteydessä. Työt on aloitettava ja saatettava loppuun kohdekohtaisesti suunnitellun ja sovitun aikataulun mukaisesti. Jos tilaajan ja toimittajan näkemys kohteeseen tarvittavasta työtuntimäärästä poikkeavat, asiasta neuvotellaan osapuolten kesken. Työtilaukset tehdään puitejärjestelyn mukaisessa toimitusjärjestyksessä. Puitejärjestelyyn valitaan kaksi toimittajaa. Työtilaus siirtyy järjestyksessä seuraavalle toimittajalle, mikäli tilausjärjestyksen mukaisella toimijalla ei ole kapasiteettia toteuttaa tilausta edellytetyllä aikataululla. Raahen kaupungin konserniyhtiöt ja Koulutuskuntayhtymä Brahe ovat myös oikeutettuja hankkimaan rakennustyöpalveluja tämän puitejärjestelyn mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin hankintapalvelut pyytää tekniselle keskukselle (töiden tilaaja) tarjouksia tuntiveloituksella tehtävistä maalaustöistä (sisä- ja ulkomaalaukset) ajalle 1.6.2022 - 30.9.2024 (+ optio 2 vuotta). Rakennusteknisiin töihin valittavat toimittajat tukevat kunnan oman organisaation toimintaa ja toimivat kaupungin työnjohdon alaisuudessa. Suoritettavat työt ovat erillistöitä ja pienehköjä yhteissuorituksia, joissa projektin johdon ja työnjohdon hoitaa tilaaja, ellei toisin sovita. Tilattavien töiden kestoajat voivat vaihdella päivästä useaan viikkoon. Tilaaja pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa isommat kiinteistöjen ja toimitilojen rakennustekniset korjaus- ja muutostyöt erillisellä kilpailutuksella kokonaisurakkahinnalla. Työt tilataan tilaajan aikataulun mukaisesti yhteisen katselmoinnin pohjalta, tarpeen vaatiessa kirjallisella tilauksella. Töiden laajuus (kohteeseen tarvittava työtuntimäärä) määritellään hankekohtaisesti tilauksen yhteydessä. Työt on aloitettava ja saatettava loppuun kohdekohtaisesti suunnitellun ja sovitun aikataulun mukaisesti. Jos tilaajan ja toimittajan näkemys kohteeseen tarvittavasta työtuntimäärästä poikkeavat, asiasta neuvotellaan osapuolten kesken. Työtilaukset tehdään puitejärjestelyn mukaisessa toimitusjärjestyksessä. Puitejärjestelyyn valitaan kaksi toimittajaa. Työtilaus siirtyy järjestyksessä seuraavalle toimittajalle, mikäli tilausjärjestyksen mukaisella toimijalla ei ole kapasiteettia toteuttaa tilausta edellytetyllä aikataululla. Raahen kaupungin konserniyhtiöt ja Koulutuskuntayhtymä Brahe ovat myös oikeutettuja hankkimaan rakennustyöpalveluja tämän puitejärjestelyn mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupungin hankintapalvelut pyytää tekniselle keskukselle (töiden tilaaja) tarjouksia tuntiveloituksella tehtävistä rakennusammattitöistä ja rakennusaputöistä ajalle 1.6.2022 - 30.9.2024 (+ optio 2 vuotta). Rakennusteknisiin töihin valittavat toimittajat tukevat kunnan oman organisaation toimintaa ja toimivat kaupungin työnjohdon alaisuudessa. Suoritettavat työt ovat erillistöitä ja pienehköjä yhteissuorituksia, joissa projektin johdon ja työnjohdon hoitaa tilaaja, ellei toisin sovita. Tilattavien töiden kestoajat voivat vaihdella päivästä useaan viikkoon. Tilaaja pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa isommat kiinteistöjen ja toimitilojen rakennustekniset korjaus- ja muutostyöt erillisellä kilpailutuksella kokonaisurakkahinnalla. Työt tilataan tilaajan aikataulun mukaisesti yhteisen katselmoinnin pohjalta, tarpeen vaatiessa kirjallisella tilauksella. Töiden laajuus (kohteeseen tarvittava työtuntimäärä) määritellään hankekohtaisesti tilauksen yhteydessä. Työt on aloitettava ja saatettava loppuun kohdekohtaisesti suunnitellun ja sovitun aikataulun mukaisesti. Jos tilaajan ja toimittajan näkemys kohteeseen tarvittavasta työtuntimäärästä poikkeavat, asiasta neuvotellaan osapuolten kesken. Työtilaukset tehdään puitejärjestelyn mukaisessa toimitusjärjestyksessä. Puitejärjestelyyn valitaan kaksi toimittajaa. Työtilaus siirtyy järjestyksessä seuraavalle toimittajalle, mikäli tilausjärjestyksen mukaisella toimijalla ei ole kapasiteettia toteuttaa tilausta edellytetyllä aikataululla. Raahen kaupungin konserniyhtiöt ja Koulutuskuntayhtymä Brahe ovat myös oikeutettuja hankkimaan rakennustyöpalveluja tämän puitejärjestelyn mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset