This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-02-19
Ilmoituksen numero2022-093796
TED numero2022/S 039-099705
OstajaorganisaatioKirnujen Asunnot Oy (2396574-5 )
Askolantie 30
FI-07500 Askola
http://www.askola.fi
Hankinnan otsikkotiedotKiinteistöhuoltopalvelut Kirnujen Asunnot Oy
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/65881/notice/93796/overview
Originaali JSON tietue93796.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKirnujen Asunnot Oy hakee kiinteistöhuoltopalveluiden palveluntuottajaa hoitamaan kiinteistöjen hoitoa ja kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa sopimuskaudelle. Tehtäviin kuuluvat kiinteistönhoitopalvelujen tuottaminen sopimuksen ja palvelukuvauksen mukaisesti kohdetiedot asiakirjan luettelon kohteissa. Alustava hankinta-aikataulu on esitetty tarjouspyyntöasiakirjassa " Hankinta aikataulu" Kohteiden esittelyt järjestetään viikolla 11, 14 -16.3.2022 välisenä ajankohtana. Tilaaja edellyttää että tarjoaja on tutustunut kohteisiin ennen tarjouksensa jättämistä. Tarjoajan tulee ilmoittaa tilaajalle osallistumisestaan kohde esittelyihin tarjouspyyntöasiakirjoissa olevalla " Kohteiden esittelyyn osallistuminen" lomakkeella ja merkitä lomakkeeseen rastilla ne ajankohdat milloin aikoo osallistua esittelyyn. Tarjoajan tulee lomake täyttää ja palauttaa sähköpostin liitteenä sähköpostiin [email protected] 4.3.2022 mennessä. Lomake on tarjouspyyntöasiakirjoissa sekä pdf että word muodossa. Tutustumiskäynnit järjestetään ensisijaisesti esitettynä ajankohtana mutta tilaaja voi poikkeustapauksessa järjestää vielä erikseen esittelyajankohtia uudella ajalla. Poikkeustapauksessa järjestetty esittelyajankohta ei kuitenkaan muuta lisäkysymysten esittämisen määräajan ajankohtaa tai tarjouksen määräaikaa. Tutustumiskäynnillä tutustumiskäyntiin osallistujan tulee esittää nimensä ja mitä yritystä edustaa. Tutustumiskäynnillä esiin tulleet havainnot ja lisäkysymykset tulee esittää sähköisen Tarjouspalvelu.fi Cloudia hankintajärjestelmän kautta 21.3.2022 klo12.00 mennessä. Lisätietokysymyksiin annetaan vastaukset viimeistään 24.3.2022 tämän tarjouspalvelu.fi kautta. Tarjoukset tulee jättää 1.4.2022 klo 12.00 mennessä tarjouspyyntöasiakirjoissa olevalla tarjouslomakkeella. Tarjouslomakkeella tulee täyttää kaikki pyydetyt kohdat. Tarjouslomake on tarjouspyyntöasiakirjoissa sekä pdf että word muodossa. Tarjouslomaketta ei saa muuttaa missään muodossa vaan ainoastaan täytetään puuttuvat ja pyydetyt asiat. Puutteellisesti täytetty tarjouslomake johtaa tarjouksen hylkäämiseen. Tarjoukseen ei hyväksytä tarjoajan esittämiä omia ehtoja. Tarjous tulee jättää pyydetyssä muodossa. Tilaaja käyttää hyväksyttyjen tarjouksien vertailussa kokonaistaloudellisesti edullisuutta missä valintaperusteena on hinta. Hankinnan tarkemmat sopimusehdot, tehtävien kuvaukset ja aikataulu on esitettynä tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat kiinteistönhoitopalvelut (70330000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat kiinteistönhoitopalvelut (70330000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaAskola

Sopimukset