This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-02-17
Ilmoituksen numero2022-093606
TED numero2022/S 037-094909
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )

FI- Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotTerveydenhuollon pienlaitteet: verenpainemittarit, pulssioksimetrit, korvalämpömittarit
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/65753/notice/93606/overview
Originaali JSON tietue93606.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa terveydenhuollon pienlaitteita Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien, Istekki Oy:n sekä Tampereen kaupungin eri yksiköiden tarpeisiin. Sopimuskauden pituus on 2 vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen kahdella (2) yhden (1) vuoden optiokaudella. Kyseessä on puitejärjestely, jossa kuhunkin osa-alueeseen sopimuskumppaneiksi valitaan 2 parhaat yhteispisteet saanutta tarjoajaa. Hankinnat suoritetaan osa-aluekohtaisesti ensisijaisesti parhaat yhteispisteet saaneelta tarjoajalta ja toissijaisesti tilaajayksikön erityistarpeiden perusteella. Osa-alue 1: Verenpainemittarit - 1A: olkavarsiverenpainemittari, automaattinen - 1B: olkavarsiverenpainemittari, automaattinen, eteisvärinän tunnistuksella Sopimus- ja optiokausien aikaiset hankintamäärät on ilmoitettu tarjouspyynnön hinnoitteluliitteessä 1. Määrät on esitetty tuotteittain edellisen vuoden toteutuneina hankintamäärinä. Toteutuneista hankintamääristä voi ennustaa arviot hankinnan laajuudesta seuraavalle neljälle vuodelle. Todellisuudessa määrät voivat olla pienempiä tai suurempia, eivätkä hankintayksiköt tai Tilaajat sitoudu kiinteisiin hankintamääriin. Tällä hankintasopimuksella hankintoja voivat tehdä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirit; Tampereen kaupunki; Kanta Logistiikka Oy ja Tuomi Logistiikka Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen eli niille julkisyhteisöasiakkailleen, jotka toimivat pääosin Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen maantieteellisellä alueella (lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä) sekä Istekki Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen myös Tays-erva-alueen ulkopuolella. Hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen. Tuomi Logistiikka Oy ja Kanta Logistiikka Oy suunnittelevat yhdistymistä sopimuskauden aikana. Mikäli suunniteltu yhdistyminen toteutuu, Kanta Logistiikka Oy fuusioituu Tuomi Logistiikkaan, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI197, FI1C2, FI1D2, FI193, FI1D9, FI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa terveydenhuollon pienlaitteita Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien, Istekki Oy:n sekä Tampereen kaupungin eri yksiköiden tarpeisiin. Sopimuskauden pituus on 2 vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen kahdella (2) yhden (1) vuoden optiokaudella. Kyseessä on puitejärjestely, jossa kuhunkin osa-alueeseen sopimuskumppaneiksi valitaan 2 parhaat yhteispisteet saanutta tarjoajaa. Hankinnat suoritetaan osa-aluekohtaisesti ensisijaisesti parhaat yhteispisteet saaneelta tarjoajalta ja toissijaisesti tilaajayksikön erityistarpeiden perusteella. Osa-alue 3: Korvalämpömittarit - 3: Korvalämpömittari, digitaalinen Sopimus- ja optiokausien aikaiset hankintamäärät on ilmoitettu tarjouspyynnön hinnoitteluliitteessä 3. Määrät on esitetty tuotteittain edellisen vuoden toteutuneina hankintamäärinä. Toteutuneista hankintamääristä voi ennustaa arviot hankinnan laajuudesta seuraavalle neljälle vuodelle. Todellisuudessa määrät voivat olla pienempiä tai suurempia, eivätkä hankintayksiköt tai Tilaajat sitoudu kiinteisiin hankintamääriin. Tällä hankintasopimuksella hankintoja voivat tehdä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirit; Tampereen kaupunki; Kanta Logistiikka Oy ja Tuomi Logistiikka Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen eli niille julkisyhteisöasiakkailleen, jotka toimivat pääosin Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen maantieteellisellä alueella (lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä) sekä Istekki Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen myös Tays-erva-alueen ulkopuolella. Hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen. Tuomi Logistiikka Oy ja Kanta Logistiikka Oy suunnittelevat yhdistymistä sopimuskauden aikana. Mikäli suunniteltu yhdistyminen toteutuu, Kanta Logistiikka Oy fuusioituu Tuomi Logistiikkaan, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI197, FI1C2, FI1D2, FI193, FI1D9, FI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa terveydenhuollon pienlaitteita Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien, Istekki Oy:n sekä Tampereen kaupungin eri yksiköiden tarpeisiin. Sopimuskauden pituus on 2 vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen kahdella (2) yhden (1) vuoden optiokaudella. Kyseessä on puitejärjestely, jossa kuhunkin osa-alueeseen sopimuskumppaneiksi valitaan 2 parhaat yhteispisteet saanutta tarjoajaa. Hankinnat suoritetaan osa-aluekohtaisesti ensisijaisesti parhaat yhteispisteet saaneelta tarjoajalta ja toissijaisesti tilaajayksikön erityistarpeiden perusteella. Osa-alue 2: Pulssioksimetrit - 2A: sormipulssioksimetri - 2B: kannettava pulssioksimetri Sopimus- ja optiokausien aikaiset hankintamäärät on ilmoitettu tarjouspyynnön hinnoitteluliitteessä 2. Määrät on esitetty tuotteittain edellisen vuoden toteutuneina hankintamäärinä. Toteutuneista hankintamääristä voi ennustaa arviot hankinnan laajuudesta seuraavalle neljälle vuodelle. Todellisuudessa määrät voivat olla pienempiä tai suurempia, eivätkä hankintayksiköt tai Tilaajat sitoudu kiinteisiin hankintamääriin. Tällä hankintasopimuksella hankintoja voivat tehdä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirit; Tampereen kaupunki; Kanta Logistiikka Oy ja Tuomi Logistiikka Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen eli niille julkisyhteisöasiakkailleen, jotka toimivat pääosin Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen maantieteellisellä alueella (lukuun ottamatta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä) sekä Istekki Oy omistajilleen ja sidosyksiköilleen myös Tays-erva-alueen ulkopuolella. Hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen. Tuomi Logistiikka Oy ja Kanta Logistiikka Oy suunnittelevat yhdistymistä sopimuskauden aikana. Mikäli suunniteltu yhdistyminen toteutuu, Kanta Logistiikka Oy fuusioituu Tuomi Logistiikkaan, millä saattaa olla vaikutusta hankinnan laajuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI197, FI1C2, FI1D2, FI193, FI1D9, FI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset