This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-02-16
Ilmoituksen numero2022-093410
TED numero2022/S 036-093895
OstajaorganisaatioKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite (0216462-3 )
Mariankatu 16-20
FI-67200 Kokkola
http://www.soite.fi
Hankinnan otsikkotiedotMielenterveyskuntoutujien ja päihdekuntoutujien asumispalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/60783/notice/93410/overview
Originaali JSON tietue93410.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehostettu palveluasuminen on asumisyksikössä ja asumisyhteisössä järjestettävää asumista. Tehostettu palveluasuminen on asiakkaan toimintakykyä edistävää tai vähintään toimintakykyä ylläpitävää palvelua, joka tähtää kuntoutumiseen. Kuntoutumisen tavoitteena on elämänhallinnan parantuminen ja palveluasumiseen tai omaan asuntoon siirtyminen. Palvelua järjestetään asiakkaille, jotka tarvitsevat jatkuvaa tukea ja ohjausta arjen toiminnoissa, sairauden hoitamisessa ja paljon ohjausta arkielämän taitojen opettelussa. Tehostetussa palveluasumisessa saa myös yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ympärivuorokautisessa asumispalvelussa vaikeasti toimintarajoitteinen kuntoutuja saa jatkuvasti huolenpitoa sekä ympärivuorokautista hoitoa tai tukea. Kuntoutujaa ohjataan ja tarvittaessa avustetaan hänen päivittäisissä toiminnoissaan, esim. henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, ruokailun järjestäminen ja kodinhoidolliset tehtävät sekä lääkärin ohjeiden mukainen lääkehoito. Ympärivuorokautisessa palvelussa on ammattitaitoista henkilökuntaa välittömästi läsnä ympäri vuorokauden.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Pohjanmaa, alle 150 km Kokkolasta.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalveluasuminen on asumisyksikössä järjestettävää asumista. Palveluasuminen voi olla yhteisöllistä asumista ryhmäasunnossa tai palveluasumista itsenäisessä asunnossa. Palveluasuminen on asiakkaan toimintakykyä edistävää tai vähintään toimintakykyä ylläpitävää palvelua, joka tähtää kuntoutumiseen. Kuntoutumisen tavoitteena on elämänhallinnan parantuminen ja tuettuun asumiseen tai omaan asuntoon siirtyminen. Palvelua järjestetään asiakkaille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja ohjausta arjen toiminnoissa, sairauden tai riippuvuuden hoitamisessa ja ohjausta arkielämän taitojen opettelussa. Palveluasumisessa henkilökunta on paikalla yhdessä tai kahdessa vuorossa. Toimintaan sisältyy monipuolinen kuntoutus ja asiakkaan toimintakyvyn ja sosiaalisten suhteiden vahvistaminen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Pohjanmaa. Enintään 150 km Kokkolasta.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuettua asumista järjestetään henkilöille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen tai it-senäiseen asumiseen siirtymisessä. Tuetulla asumisella tarkoitetaan asumisen tukemista eri palveluilla. Tuetun asumisen palvelut joustavat avun tarpeen mukaan. Tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen, mahdollistaminen ja sosiaalinen kuntoutuminen. Tuetussa asumisessa tähdätään omaan asuntoon muuttamiseen. Tuetun asumisen tavoitteena on ohjata ja tukea asiakasta kokonaisvaltaisesti ja auttaa sekä tukea asiakasta selviytymään arjesta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Palvelu toteutetaan pääsääntöisesti kotikäynteinä kuntoutujan kodissa. Tuetulle asumiselle määritellään tavoitteet ja ne kirjataan osaksi asiakassuunnitelmaa/palvelun toteuttamissuunnitelmaa. Tuetussa asumisessa kuntoutuja opettelee sairauden/riippuvuusongelman hallintaa ja häntä tuetaan päivittäisiä toimintojen tekemisessä, käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja sekä löytämään virikkeellistä työ- ja vapaa-ajan toimintaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikkaKeski-Pohjanmaa. Enintään 150 km Kokkolasta.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät