This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-28
Ilmoituksen numero2022-091556
TED numero
OstajaorganisaatioMetsähallitus (0116726-7 )
Kirjaamo/PL 94
FI-01301 Vantaa
http://www.metsa.fi
Hankinnan otsikkotiedotLapin rakennusperintökohteiden restauroivat korjaukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/63784/notice/91556/overview
Originaali JSON tietue91556.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Sallivaaran erotuspaikan suojeltujen kämppien korjaus (4 kpl). Kohde sijaitsee Inarin kunnassa Lemmenjoen kansallispuistossa. Korjauskohteet ja urakan rajautuminen, sekä tarkennukset toimenpiteisiin on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Rakennukset korjaustöineen on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä 2.2 olevassa korjaussuunnitelmassa. Hirsikorjaukset tehdään Museoviraston korjauskortin nro 16 Hirsitalon rungon korjaus ohjeita noudattaen. Suunnitelmassa kuvatut muiden kämppien ja poroaidan korjaustoimenpiteet eivät kuulu tähän tarjouspyyntöön. Liitteissä 2.2 ja 2.3 on kuvia kohteista sekä Museoviraston 1980-luvulla rakennuksista tekemät piirustukset, jotka ovat suuntaa antavia. Kohteiden sijainti kartalla on esitetty liitteessä 2.3. Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kaikki päätoteuttajan velvollisuudet. Urakoitsijan on huolehdittava siitä, että kaikki urakoitsijan tähän työmaahan liittyvät työturvallisuusvelvoitteet ja erityisesti Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta 205/2009 mukaiset rakennustyön turvallisuutta koskevat määräykset tulevat noudatetuiksi. Tätä työmaata varten tehty työmaan työturvallisuusasiakirja on tarjouspyynnön liitteenä 10.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaInari, Lemmenjoen kansallispuisto

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Marasen tuvan korjaus restaurointimestari Marko Korkeasalon tekemän korjaussuunnitelman mukaisesti. Kohde sijaitsee Rovaniemen kunnassa, Rovajärven ampuma-alueen keskellä olevassa suojelumetsässä. Korjauskohteet ja urakan rajautuminen, sekä tarkennukset toimenpiteisiin on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Korjaussuunnitelma työselitteineen on tarjouspyynnön liitteenä 3.2. Kohteen sijainti kartalla ja kuvia kohteesta on liitteessä 3.3. Restauroinnille tyypillisesti lopulliset rakenteet, vauriot ja niiden vaatimat restaurointitoimet saattavat muuttua rakenteiden avauksen yhteydessä. Näin ollen joitakin kunnostussuunnitelmassa ehdotettuja ratkaisuja ja yksityiskohtia joudutaan todennäköisesti miettimään uudestaan työn edetessä. Ratkaisuista päätetään yhdessä Metsähallituksen valvojan kanssa. Työt suoritetaan restauroinnin periaatteiden mukaisesti ylikorjauksia välttäen sekä säädettyä suojelua noudattaen. Kohteessa käytettävien materiaalien tulee olla alkuperäisen kaltaisia. Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kaikki päätoteuttajan velvollisuudet. Urakoitsijan on huolehdittava siitä, että kaikki urakoitsijan tähän työmaahan liittyvät työturvallisuusvelvoitteet ja erityisesti Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta 205/2009 mukaiset rakennustyön turvallisuutta koskevat määräykset tulevat noudatetuiksi. Tätä työmaata varten tehty työmaan työturvallisuusasiakirja on tarjouspyynnön liitteenä 5.3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovaniemi, Rovajärven ampuma-alueen suojelumetsä

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Raja-Joosepin kentän kahden (2) suojellun rakennuksen korjaus. Kohde sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Korjauskohteet ja urakan rajautuminen on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Rakennukset korjaustöineen on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä 4.3 olevassa Nyman Arkkitehdit Oy:n laatimassa korjaussuunnitelmassa ja piirustuksissa liitteessä 4.21-4.2.15. Urakka-ohjelma on liitteenä 4.4. Kohteiden sijainti ja kuvia on liitteessä 4.6. Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kaikki päätoteuttajan velvollisuudet. Urakoitsijan on huolehdittava siitä, että kaikki urakoitsijan tähän työmaahan liittyvät työturvallisuusvelvoitteet ja erityisesti Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta 205/2009 mukaiset rakennustyön turvallisuutta koskevat määräykset tulevat noudatetuiksi. Tätä työmaata varten tehty työmaan työturvallisuusasiakirja on tarjouspyynnön liitteenä 4.5. Haitta-ainekartoitus on liitteenä 11.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaInari, Urho Kekkosen kansallispuisto

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Oskarinkosken kolttakenttien suojeltujen rakennusten korjaus (3 kpl). Kohteet sijaitsevat Inarin ja kunnassa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Korjauskohteet ja urakan rajautuminen on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Rakennukset korjaustöineen on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä 7.1 olevassa Nyman Arkkitehdit Oy:n laatimassa korjaussuunnitelmassa ja piirustuksissa liitteissä 5.2.1-5.2.15. Urakka-ohjelma on liitteenä 7.2. Kohteiden sijainti ja kuvia on liitteessä 5.3. Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kaikki päätoteuttajan velvollisuudet. Urakoitsijan on huolehdittava siitä, että kaikki urakoitsijan tähän työmaahan liittyvät työturvallisuusvelvoitteet ja erityisesti Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta 205/2009 mukaiset rakennustyön turvallisuutta koskevat määräykset tulevat noudatetuiksi. Tätä työmaata varten tehty työmaan työturvallisuusasiakirja on tarjouspyynnön liitteenä 7.3. Haitta-ainekartoitus on liitteenä 11.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaInari, Urho Kekkosen kansallispuisto

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTehtävänä on Suomujoen kolttakentän suojeltujen rakennusten korjaus (3 kpl). Kohteet sijaitsevat Sodankylän kunnassa Urho Kekkosen kansallispuistossa. Korjauskohteet ja urakan rajautuminen on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. Rakennukset korjaustöineen on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä 7.1 olevassa Nyman Arkkitehdit Oy:n laatimassa korjaussuunnitelmassa ja piirustuksissa liitteessä 6.2.1-6.2.23. Urakka-ohjelma on liitteenä 7.2. Kohteiden sijainti ja kuvia kohteista on liitteessä 6.3. Urakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kaikki päätoteuttajan velvollisuudet. Urakoitsijan on huolehdittava siitä, että kaikki urakoitsijan tähän työmaahan liittyvät työturvallisuusvelvoitteet ja erityisesti Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta 205/2009 mukaiset rakennustyön turvallisuutta koskevat määräykset tulevat noudatetuiksi. Tätä työmaata varten tehty työmaan työturvallisuusasiakirja on tarjouspyynnön liitteenä 7.3. Haitta-ainekartoitus on liitteenä 11 (kohde Kotajärvi).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaSodankylä, Urho Kekkosen kansallispuisto

Sopimukset