This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-19
Ilmoituksen numero2022-090788
TED numero
OstajaorganisaatioSomeron kaupunki (0153082-0 )
Joensuuntie 20
FI-31400 Somero
http://www.somero.fi
Hankinnan otsikkotiedotSomeron kaupungin infrahankkeiden suunnittelu ja valvontapalvelut, puitesopimus ajalle 1.3.2022 – 30.4.2023 + optio 12 kk
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/63844/notice/90788/overview
Originaali JSON tietue90788.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Someron kaupungin infran suunnittelun ja valvon-nan asiantuntijapalvelut. Asiantuntijapalvelu sisältää yhdyskuntasuunnittelua, geosuunnittelua, valais-tus- ja maisemasuunnittelua sekä infrarakentamisen ja suunnittelun valvon-taa. Someron kaupunki tilaa vuosittain infran suunnittelu- ja valvontapalveluita noin 40 000 € vuodessa. Palveluja tilataan määrärahojen puitteissa, eikä ti-laaja sitoudu tiettyyn tilausmäärään. Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Tulee kuitenkin huomioida, että suunnittelija ja valvoja eivät voi hankkeen to-teutusvaiheessa olla samasta yrityksestä. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähem-män. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjes-tyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toi-mittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpai-luttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1 Osa-alue 1 Yhdyskuntasuunnittelu sisältää katujen, hulevesi-, jätevesi ja viemäröinnin suunnittelua, sekä tarjouspyyntöaineistojen laadinta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYhdyskunta- ja maisemansuunnittelupalvelut (71400000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Someron kaupungin infran suunnittelun ja valvon-nan asiantuntijapalvelut. Asiantuntijapalvelu sisältää yhdyskuntasuunnittelua, geosuunnittelua, valais-tus- ja maisemasuunnittelua sekä infrarakentamisen ja suunnittelun valvon-taa. Someron kaupunki tilaa vuosittain infran suunnittelu- ja valvontapalveluita noin 40 000 € vuodessa. Palveluja tilataan määrärahojen puitteissa, eikä ti-laaja sitoudu tiettyyn tilausmäärään. Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Tulee kuitenkin huomioida, että suunnittelija ja valvoja eivät voi hankkeen to-teutusvaiheessa olla samasta yrityksestä. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähem-män. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjes-tyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toi-mittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpai-luttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1 Osa-alue 2 Geosuunnittelu sisältää: rakenteiden pohjarakennussuunnittelu ja pohjavahvistusten ja pohjavesien hallinnan suunnittelu, maarakenteiden ja niiden perustamisen suunnittelu, kaivantojen suunnittelu, maa- ja kallioperän geotekniset tutkimukset ja ympäristögeotekniikka sekä kairaukset ja maaperätutkimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutGeotekniset palvelut (71332000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Someron kaupungin infran suunnittelun ja valvon-nan asiantuntijapalvelut. Asiantuntijapalvelu sisältää yhdyskuntasuunnittelua, geosuunnittelua, valais-tus- ja maisemasuunnittelua sekä infrarakentamisen ja suunnittelun valvon-taa. Someron kaupunki tilaa vuosittain infran suunnittelu- ja valvontapalveluita noin 40 000 € vuodessa. Palveluja tilataan määrärahojen puitteissa, eikä ti-laaja sitoudu tiettyyn tilausmäärään. Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Tulee kuitenkin huomioida, että suunnittelija ja valvoja eivät voi hankkeen to-teutusvaiheessa olla samasta yrityksestä. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähem-män. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toi-mittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpai-luttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1 Osa-alue 3 Valaistussuunnittelun tehtävät tulevat olemaan katuvalaistuksen suunnittelua, sekä tarjouspyyntöaineistojen laadinta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYhdyskunta- ja maisemansuunnittelupalvelut (71400000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Someron kaupungin infran suunnittelun ja valvon-nan asiantuntijapalvelut. Asiantuntijapalvelu sisältää yhdyskuntasuunnittelua, geosuunnittelua, valais-tus- ja maisemasuunnittelua sekä infrarakentamisen ja suunnittelun valvon-taa. Someron kaupunki tilaa vuosittain infran suunnittelu- ja valvontapalveluita noin 40 000 € vuodessa. Palveluja tilataan määrärahojen puitteissa, eikä ti-laaja sitoudu tiettyyn tilausmäärään. Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Tulee kuitenkin huomioida, että suunnittelija ja valvoja eivät voi hankkeen to-teutusvaiheessa olla samasta yrityksestä. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähem-män. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toi-mittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpai-luttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1 Osa-alue 4 Infrarakentamisen valvonta: Toimeksiantojen tehtävät määräytyvät pääsääntöisesti maa- ja vesirakennustöiden työmaavalvonnan tehtäväluettelon mukaisesti, ohjetiedosto RT 16 – 10466.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyömaan valvontapalvelut (71521000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset