This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-11
Ilmoituksen numero2022-090067
TED numero2022/S 010-019862
OstajaorganisaatioKymsote-Kiinteistöt Oy (3144631-2 )
Kilpailuttava yksikkö: Sarastia hankintapalvelut
FI-48100 Kotka
http://www.kymsote.fi
Hankinnan otsikkotiedotTalonrakennuksen suunnittelupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio780 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/63414/notice/90067/overview
Originaali JSON tietue90067.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 1 hankitaan arkkitehti- ja pääsuunnittelua. Arkkitehti-/pääsuunnittelijan tehtävät pohjautuvat Arkkitehtisuunnitteluntehtäväluetteloon RT 103253 ja Pääsuunnittelun tehtäväluetteloon RT 103254 (tarjouspyynnön liitteet 2 ja 3). Tarjouskilpailu suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta tarjoajaa. OPTIO 1: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa. OPTIO 2: Tilaajilla on oikeus hankkia tarjoajilta myös paloteknistä suunnittelua.Tilaajat voivat kuitenkin hankkia paloteknisen suunnittelun myös muilta palveluntuottajilta kuin valituilta tarjoajilta.Paloteknisellä suunnittelulla tarkoitetaan rakennuksen rakenteellisen paloturvallisuuden suunnittelua. OPTIO 3: Tilaajilla on oikeus hankkia tarjoajilta myös akustista suunnittelua. Tilaajat voivat kuitenkin hankkia akustisen suunnittelun myös muilta palveluntuottajilta kuinvalituilta tarjoajilta. Akustisen suunnittelijan tehtävät pohjautuvat Akustiikkasuunnitteluntehtäväluetteloon RT 103190 (liite 4).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehtipalvelut (71200000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 2 hankitaan rakennesuunnittelua. Rakennesuunnittelijan tehtävät perustuvat Rakennesuunnittelun tehtäväluetteloon RT 103087 (liite 5). Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta sopimustoimittajaa. OPTIO: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät palvelut (71500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 3 hankitaan pohjarakennesuunnittelua. Pohjarakennesuunnittelijan tehtävät perustuvat Pohjarakennesuunnittelun tehtäväluetteloon RT 103032 (Liite 6). Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta sopimustoimittajaa. OPTIO: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät palvelut (71500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 4 hankitaan LVIAE-suunnittelua, LVIAE-suunnittelijan tehtävät perustuvat Taloteknisen suunnittelun tehtäväluetteloonRT 10-11290 (Liite 7). Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta sopimustoimittajaa. OPTIO: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät palvelut (71500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 5 hankitaan sähkösuunnittelua. Sähkösuunnittelijan tehtävät perustuvat Taloteknisen suunnittelun tehtäväluetteloon RT 10-11290 (Liite 7). Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta sopimustoimittajaa. OPTIO 1: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa. OPTIO 2: Tilaajilla on oikeus hankkia tarjoajilta myös AV-suunnittelua. Tilaajat voivat hankkia AV-suunnittelun myös muilta palveluntuottajilta kuin valituilta tarjoajilta. AV-suunnittelulla tarkoitetaan rakennuksen AV-järjestelmien suunnittelua. OPTIO 3: Tilaajilla on oikeus hankkia tarjoajilta myös valaistussuunnittelua. Tilaajat voivat kuitenkin hankkia valaistussuunnittelun myös muilta palveluntuottajilta kuin valituilta tarjoajilta. Valaistussuunnittelun tehtävät pohjautuvat Valaistussuunnittelun tehtäväluetteloon RT 10-11174 (Liite 12).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät palvelut (71500000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsakokonaisuudessa 6 hankitaan sisustussuunnittelua. Sisustussuunnittelijan tehtävät pohjautuvat Sisustussuunnittelun tehtäväluetteloon RT 10-11192 (Liite 8). Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella osakokonaisuuteen valitaan vähintään kolme (3) ja enintään viisi (5) vertailussa eniten pisteitä saanutta sopimustoimittajaa. OPTIO: Sopimukseen sisältyy lisähankintamahdollisuutena oikeus tilata sopimustoimittajalta suunnittelupalveluja myös sellaisia hankkeita koskien, joiden kokonaiskustannusarvo ylittää rakennusurakoita koskevan EU-kynnysarvon. Tilaajalla on oikeus päättää option käyttöönotosta hankekohtaisesti. Varsinaisen suunnittelutoimeksiannon ennakoitu arvo ei ole määräävä tekijä option käyttöönotossa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSisustussuunnittelupalvelut (79932000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset