This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-04
Ilmoituksen numero2022-089652
TED numero
OstajaorganisaatioSomeron kaupunki (0153082-0 )
Joensuuntie 20
FI-31400 Somero
http://www.somero.fi
Hankinnan otsikkotiedotTeknisen toimen valvonta- ja rakennuttajapalvelut / puitesopimukset ajalle 15.2.2022 – 28.2.2023 ja tilaajan 12 kk optio ajalle 1.3.2023 – 28.2.2024
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/63186/notice/89652/overview
Originaali JSON tietue89652.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisen toimen rakennuttamis- ja valvontatehtävien asiantuntijapalveluista. Hankinnan kohteena on pääasiassa korjausrakennushankkeiden asiantunti-jatehtävät: rakennusteknisten töiden ja taloteknisten töiden työmaavalvonta paikallisvalvontana sekä rakennuttajatehtävät. Hankintaan sisältyy lisäksi muita mahdollisia sopimusaikana toteutettava ja tarvittavia rakennushankkeiden asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Rakennushankkeet tullaan kilpailuttamaan erikseen. OSA-ALUE 1: Rakennustöiden valvontatehtävät sekä rakennuttamistehtävät: 1.1 Korjausrakentamiskohteiden valvoja sekä varahenkilö. 1.2 Uudisrakennuskohteen valvoja ja varahenkilö. 1.3 Rakennuttaja ja varahenkilö. ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toimittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustöiden valvonta (71520000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisen toimen rakennuttamis- ja valvontatehtävien asiantuntijapalveluista. Hankinnan kohteena on pääasiassa korjausrakennushankkeiden asiantunti-jatehtävät: rakennusteknisten töiden ja taloteknisten töiden työmaavalvonta paikallisvalvontana sekä rakennuttajatehtävät. Hankintaan sisältyy lisäksi muita mahdollisia sopimusaikana toteutettava ja tarvittavia rakennushankkeiden asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Rakennushankkeet tullaan kilpailuttamaan erikseen. Osa-alue 2. LVIA- töiden valvonta- ja rakennuttamistehtävät Talotekniikkatöiden valvonnan osalta tehtävävaatimuksena on tehtäväluettelon RT 16-11123 mukaiset tehtävät. ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toimittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisen toimen rakennuttamis- ja valvontatehtävien asiantuntijapalveluista. Hankinnan kohteena on pääasiassa korjausrakennushankkeiden asiantunti-jatehtävät: rakennusteknisten töiden ja taloteknisten töiden työmaavalvonta paikallisvalvontana sekä rakennuttajatehtävät. Hankintaan sisältyy lisäksi muita mahdollisia sopimusaikana toteutettava ja tarvittavia rakennushankkeiden asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Rakennushankkeet tullaan kilpailuttamaan erikseen. Osa-alue 3. Sähkötöiden valvontatehtävät Talotekniikkatöiden valvonnan osalta tehtävävaatimuksena on tehtäväluettelon RT 16-11123 mukaiset tehtävät. ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toimittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisen toimen rakennuttamis- ja valvontatehtävien asiantuntijapalveluista. Hankinnan kohteena on pääasiassa korjausrakennushankkeiden asiantunti-jatehtävät: rakennusteknisten töiden ja taloteknisten töiden työmaavalvonta paikallisvalvontana sekä rakennuttajatehtävät. Hankintaan sisältyy lisäksi muita mahdollisia sopimusaikana toteutettava ja tarvittavia rakennushankkeiden asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Rakennushankkeet tullaan kilpailuttamaan erikseen. Osa-alue 4 Kustannuslaskenta ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä ensimmäiseltä tarjouskilpailun voittaneelta sopimustoimittajalta. Mikäli tämä ei pysty tilaajan esittämässä aikataulussa työtä vastaanottamaan, tilataan työ etusijajärjestyksen mukaan seuraavalta jne. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Tilaaja pidättää itsellään myös oikeuden kilpailuttaa hankkeet valittujen toimittajien kesken kevennettynä kilpailutuksena. Suuremmissa rakennushankkeissa, joiden arvo ylittää EU-kynnysarvon tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja toimi-aloja. Valvontatehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Puitesopimuksen sisäinen toiminta kuvattu liitteessä 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuskustannuslaskenta (71324000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset