This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-21
Ilmoituksen numero2021-089015
TED numero2021/S 250-664834
OstajaorganisaatioKeravan kaupunki (0127485-5 )
PL 123
FI-04201 Kerava
http://www.kerava.fi
Hankinnan otsikkotiedotVesihuollon materiaalihankintojen puitejärjestely 2022-2026
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/61328/notice/89015/overview
Originaali JSON tietue89015.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro 1 käsittää muoviputket, putken osat ja kaivopaketit. Putkien osalta tarjottavien tuotteiden tulee täyttää Nordic Polymark standardin mukaiset vaatimukset. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro 1 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 1 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 1 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet (44160000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro. 2 käsittää sähköhitsausosat. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 2 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 2 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 2 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on myös esitetty tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro 3. käsittää vesimittaritelineet ja -tarvikkeet. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro 3 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 3 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 3 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro. 4 käsittää liittimet. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 4 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 4 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 4 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiittimet ja muhvit (44167100)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää myös tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro. 5 käsittää vesimittarit. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 5 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 5 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 5 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää myös tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro.6 käsittää kierresatulat, laippasupistusyhteet ja laipat. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 6 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 6 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 6 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää myös tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro. 7 käsittää kansistot, venttiilihatut ja korkit Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 7 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 7 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 7 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntöasiakirjoissa on esitetty vähimmäisvaatimuksina standardeja ja sertifikaatteja. Tarjoaja voi kuitenkin tarjota muitakin tuotteita ja materiaaleja, jos niiden ominaisuudet vastaavat kyseisten standardien ja sertifikaattien vaatimuksia. Tarjouspyyntöasiakirjoissa on voitu esittää myös tuotemerkkejä. Tarjoaja voi tarjota muitakin tuotemerkkejä, mikäli ne vastaavat vähintään esitettyjen tuotemerkkien ominaisuuksia sekä ovat yhteensopivia samoihin järjestelmiin kuin esitetyt tuotemerkit. Tämä osakokonaisuus nro. 8 käsittää linjaventtiilit ja talosulkuventtiilit. Tarjoajan tulee ilmoittaa, että tarjouslomakkeessa nro. 8 tarjotut tuotteet täyttävät tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Tarjouslomakkeessa nro. 8 ilmoitetut vuotuiset tuotemäärät eivät sido tilaajaa, vaan ne ovat ohjeellisia. Tarjoajan tulee pystyä toimittamaan kaikkia tarjouslomakkeen nro. 8 mukaisia tuotteita sekä määrällisesti, että laadullisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJuomavesihuolto (65111000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKerava

Sopimukset