This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-20
Ilmoituksen numero2021-088856
TED numero
OstajaorganisaatioSomeron kaupunki (0153082-0 )
Joensuuntie 20
FI-31400 Somero
http://www.somero.fi
Hankinnan otsikkotiedotTeknisen toimen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut / puitesopimukset ajalle (tavoite) 1.2.2022 – 31.5.2023 (+tilaajan optio 12 kk)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/62714/notice/88856/overview
Originaali JSON tietue88856.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisten suunnitelmien laatimisesta, arkkitehtisuunnittelusta ja näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Osa-alue 1: Osa-alue 1 Arkkitehti- ja pääsuunnittelu - Pääsuunnittelun tehtäväluettelo PS 18 (RT 10-11108) - Arkkitehtisuunnittelun tehtäväluettelo ARK 18 (RT10-11109) Kohteiden pääsuunnittelijan tehtävät kuuluvat pääsääntöisesti arkkitehdille, jollei tehtävän toimeksiannossa toisin ilmoiteta. Käynnistyvien hankkeiden suunnittelutehtävät on tarkoitus teettää valittavilla puitesopimuskumppaneilla. Käynnistyvät hankkeet ovat pääasiassa korjaus-rakennus- ja laajennushankkeita, mutta sopimusaikana voi tulla myös uudis-rakennuskohteita. ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Suuremmissa yli 60 000 € suunnittelu- tai asiantuntijapalvelun hankinnoissa tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja suunnittelualoja. Jos toimeksianto sisältää useita suunnittelualoja, tullaan myöhemmin tehtäviin hankekohtaisiin sopimuksiin nimeämään henkilö, joka vastaa koko hankkeessa tarvittavien osasuunnitelmien toteutuksesta (ns. projektipäällikkö). Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne teknisten suunnitelmien laatimisesta, rakennusteknisestä suunnittelusta ja näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Osa-alue 2 Rakennustekninen suunnittelu: Hankinta käsittää tehtäväluettelon RAK18 (RT 10-11128) mukaiset tehtävät. Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Käynnistyvien hankkeiden suunnittelutehtävät on tarkoitus teettää valittavilla puitesopimuskumppaneilla. Käynnistyvät hankkeet ovat pääasiassa korjaus-rakennus- ja laajennushankkeita, mutta sopimusaikana voi tulla myös uudis-rakennuskohteita. ____ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Suuremmissa yli 60 000 € suunnittelu- tai asiantuntijapalvelun hankinnoissa tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja suunnittelualoja. Jos toimeksianto sisältää useita suunnittelualoja, tullaan myöhemmin tehtäviin hankekohtaisiin sopimuksiin nimeämään henkilö, joka vastaa koko hankkeessa tarvittavien osasuunnitelmien toteutuksesta (ns. projektipäällikkö). Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne LVIAJ- ja sähkösuunnitteluista ja näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Osa-alue 3 LVIA-suunnittelu, sisältäen automaatiosuunnittelun ja LVI-suunnittelun: Hankinta käsittää tehtäväluettelon TATE18 (RT 10-111290) mukaiset tehtävät. Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Käynnistyvien hankkeiden suunnittelutehtävät on tarkoitus teettää valittavilla puitesopimuskumppaneilla. Käynnistyvät hankkeet ovat pääasiassa korjaus-rakennus- ja laajennushankkeita, mutta sopimusaikana voi tulla myös uudis-rakennuskohteita. ___ Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Suuremmissa yli 60 000 € suunnittelu- tai asiantuntijapalvelun hankinnoissa tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja suunnittelualoja. Jos toimeksianto sisältää useita suunnittelualoja, tullaan myöhemmin tehtäviin hankekohtaisiin sopimuksiin nimeämään henkilö, joka vastaa koko hankkeessa tarvittavien osasuunnitelmien toteutuksesta (ns. projektipäällikkö). Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSomeron kaupunki pyytää tarjoustanne sähkösuunnitteluista ja näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Osa-alue 4 Sähkösuunnittelu: Hankinta käsittää tehtäväluettelon TATE18 (RT 10-111290) mukaiset tehtävät. Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti. Käynnistyvien hankkeiden suunnittelutehtävät on tarkoitus teettää valittavilla puitesopimuskumppaneilla. Käynnistyvät hankkeet ovat pääasiassa korjaus-rakennus- ja laajennushankkeita, mutta sopimusaikana voi tulla myös uudis-rakennuskohteita. Hankinnassa solmittavat puitesopimukset on jaettu neljään (4) osa-alueeseen. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa osa-aluetta. Hankinnassa on tavoitteena kolme (3) puitesopimuskumppania kuhunkin osa-alueeseen, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä tarjouksia ei tule vähemmän. Sopimusaikana toimeksiannot tilataan etusijajärjestyksessä. Edellytetty vasteaika työn aloittamiselle on yksi (1) viikko. Suuremmissa yli 60 000 € suunnittelu- tai asiantuntijapalvelun hankinnoissa tai erityisen vaativissa hankkeissa kaupunki pidättää itsellään oikeuden kilpailuttaa työn suorittaja erikseen tai käyttää tätä puitesopimusta. Hankkeet tulevat käsittämään pääsääntöisesti jäljempänä mainittuja suunnittelualoja. Jos toimeksianto sisältää useita suunnittelualoja, tullaan myöhemmin tehtäviin hankekohtaisiin sopimuksiin nimeämään henkilö, joka vastaa koko hankkeessa tarvittavien osasuunnitelmien toteutuksesta (ns. projektipäällikkö). Suunnittelutehtävien laajuus ja sisältö sovitaan hankekohtaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset