This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-12
Ilmoituksen numero2021-088225
TED numero2021/S 245-643700
OstajaorganisaatioKuntien Tiera Oy (2362180-3 )
Tammasaarenkatu 1
FI-00180 Helsinki
http://www.tiera.fi
Hankinnan otsikkotiedotTiera verkkokauppa plus - ICT-laitteiden, -palveluiden ja -ohjelmistojen sekä hyvinvointi- ja opetusteknologioiden hankintakanava
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio600 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/62326/notice/88225/overview
Originaali JSON tietue88225.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämän hankinnan tavoitteena on tarjota hyvinvointialueille ja niiden valmistelutoimielimille sekä kuntatoimijoille kustannustehokas ja vaivaton tapa hankkia ICT-laitteita, -palveluita ja -ohjelmistoja sekä hyvinvointi- ja opetusteknologioita. Tavoitteenamme on palveluketju, joka sekä säästää rahaa asiakkaiden ICT-hankinnoissa että tuo asiakkaille konkreettisen ja mittavan mahdollisuuden heidän organisaatioidensa toiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen. Asiakkaan tilauskanavana on tässä kilpailutettava verkkokauppa. Kilpailutuksella haetaan kumppania, joka sitoutuu olemassa olevan verkkokauppajärjestelmänsä ja laajan toimittajaverkostonsa avulla toimittamaan laajan valikoiman eri tuotetoimittajien laitteita, palveluita ja ohjelmistoja. Tuoteryhmien tuotevalikoimalta edellytetään jatkuvaa kehitystä ja uusiutuvuutta teknologiakehityksen ja loppuasiakastarpeiden mukaisesti. Toimittajan on pystyttävä tarjoamaan myös räätälöityjä kokonaisratkaisuja asiakkaiden eri toimialojen tarpeisiin. Kumppanin on sitouduttava kilpailuttamaan jatkuvasti omia alihankkijoitaan ja takaamaan tuotteiden hyvä saatavuus. Tieran tavoitteena on saada kaikille sopimusasiakkailleen erittäin kilpailukykyiset hinnat suurelle tuotevalikoimalle ja koko sopimuskaudelle. Tavoitteena on myös, että asiakkaat saisivat kaikki tarvitsemansa IT-laitteet ja palvelut yhdellä sopimuksella, mikä helpottaisi toimittaja- ja sopimushallintaa sekä kokonaisratkaisujen suunnittelua ja koordinointia, esim. digikoulut ja etädiagnostiikka. Tiera kiinnittää hankinnassa huomioita myös toimittajan kestävän kehityksen toimintamalleihin ja edistää näin asiakkaiden strategioiden mukaista kestävää kehitystä. Hankinnan kohteeseen sisältyy mahdollisuus hankkia värikasetteja ja muita tarvikkeita myös sellaisiin laitteisiin, joita ei ole hankittu tämän kilpailutuksen perusteella laadittavan puitejärjestelyn kautta. Hankinnan kohdetta on tarkemmin kuvattu hankintailmoituksen liitteissä. Lista yhteishankintaan kiinnostuksen ilmoittaneista asiakkaista ja heidän arvionsa hankintavolyymeistään tuoteryhmittäin on hankintailmoituksen liitteenä 9. Kiinnostuksen ilmoittaneet asiakkaat voivat milloin tahansa sopimuskauden aikana liittyä verkkokauppapalvelun käyttäjiksi ja myös lopettaa hankintojen tekemisen verkkokauppapalvelusta. Tieralla on voimassa oleva sopimus verkkokauppapalvelusta. Nyt kilpailutettava palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät ole ilmoittaneet kiinnostustaan voimassa olevaan sopimukseen sekä niille voimassa olevan sopimuksen asiakkaille, jotka ilmoittavat kiinnostuksensa sellaisille tuoteryhmille, joita he eivät hanki voimassa olevan sopimuksen perusteella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääToimisto- ja atk-laitteet ja -tarvikkeet, lukuun ottamatta kalusteita ja tietokoneohjelmatuotteita (30000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRadio-, televisio- ja viestintä- ja teleliikennelaitteet ja niihin liittyvät laitteet (32000000)
Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät (48000000)
Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
Huonekalut (39100000)
Rahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset