This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-08
Ilmoituksen numero2021-087980
TED numero2021/S 241-635501
OstajaorganisaatioOulun kaupunki (0187690-1 )
PL 32 (Solistinkatu 2)
FI-90015 Oulun kaupunki
https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/yhdyskunta-ja-ymparistopalvelut#
Hankinnan otsikkotiedotMetsänhoitotyöt Oulun kaupungin hallinnoimilla metsäalueilla
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/62152/notice/87980/overview
Originaali JSON tietue87980.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOulun kaupunki kilpailuttaa ja tilaa metsien hoitoon liittyvät työt vuodelle 2022. Työ tapahtuu pääosin talousmetsissä mutta työhön sisältyy työskentelyä myös asemakaava-alueella. Kilpailutuksessa esitetyt työmäärät ovat vertailuperusteita, eivät tilausperusteita. Työmäärät voivat vaihdella merkittävästi johtuen esimerkiksi määrärahoista, poliittisista linjauksista ja sääoloista. Näin ollen arvioitujen työmäärien alittumisesta ei makseta sopimussakkoa tai korvauksia. Tehty sopimus ei muodosta palveluntuottajalle yksinoikeutta tuottaa palvelua. Metsänhoitotöitä tekevän yrityksen tai yhdistyksen tulee toimittaa työmaan päätyttyä kuviokohtaiset puustotiedot sähköisessä muodossa. Tietojen toimitustapa sovitaan tilaajan kesken. Tällä hetkellä tilaajalla on käytössään Foresta metsäsovellus. Kuviotietojen toimitus sisältyy työlajikohtaiseen urakkahinnoitteluun. Kuviotietojen toimitus on edellytys laskujen käsittelylle ja hyväksymiselle. Puulajeittain toimitetaan seuraavat tiedot: pituus metreinä, rinnankorkeusläpimitta sekä runkoluku kpl/ha tai pohjapinta-ala m2/ha. Työmaiden järjestämiseen liittyvät asiat kuuluvat urakkahintaan. Työ tilataan lähettämällä kartta ja työohjeet vastuuhenkilölle. Vastuuhenkilö vastaa työmaan työnjohdosta sekä työntekijöidensä perehdyttämisestä. Palvelu tulee pystyä tuottamaan Suomen kielellä. Urakoitsija on vastuussa tilanrajojen ylityksistä ja samalla kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista. Tilanrajojen paikantaminen maastossa on urakoitsijan vastuulla. Urakoitsija vastaa siitä, että käytetty työvoima on ammattitaitoista. Ammattitaito on hankittu koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Urakoitsija on velvollinen ilmoittamaan kirjallisesti työmaalla toimivien työntekijöidensä yhteystiedot. Urakoitsijan tulee ilmoittaa välittömästi mahdollisista henkilövaihdoksista. Ilmoittaminen tehdään kirjallisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMetsänhoitopalvelut (77200000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaKantaOulun alue, Haukipudas, Kiiminki ja Oulunsalo.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOulun kaupunki kilpailuttaa ja tilaa metsien hoitoon liittyvät työt vuodelle 2022. Työ tapahtuu pääosin talousmetsissä mutta työhön sisältyy työskentelyä myös asemakaava-alueella. Oulun kaupungilla on metsää Utajärvellä ja Ylikiimingissä yhteensä noin 4000 ha. Kilpailutuksessa esitetyt työmäärät ovat vertailuperusteita, eivät tilausperusteita. Työmäärät voivat vaihdella merkittävästi johtuen esimerkiksi määrärahoista, poliittisista linjauksista ja sääoloista. Näin ollen arvioitujen työmäärien alittumisesta ei makseta sopimussakkoa tai korvauksia. Tehty sopimus ei muodosta palveluntuottajalle yksinoikeutta tuottaa palvelua. Metsänhoitotöitä tekevän yrityksen tai yhdistyksen tulee toimittaa työmaan päätyttyä kuviokohtaiset puustotiedot sähköisessä muodossa. Tietojen toimitustapa sovitaan tilaajan kesken. Tällä hetkellä tilaajalla on käytössään Foresta metsäsovellus. Kuviotietojen toimitus sisältyy työlajikohtaiseen urakkahinnoitteluun. Kuviotietojen toimitus on edellytys laskujen käsittelylle ja hyväksymiselle. Puulajeittain toimitetaan seuraavat tiedot: pituus metreinä, rinnankorkeusläpimitta sekä runkoluku kpl/ha tai pohjapinta-ala m2/ha. Työmaiden järjestämiseen liittyvät asiat kuuluvat urakkahintaan. Työ tilataan lähettämällä kartta ja työohjeet vastuuhenkilölle. Vastuuhenkilö vastaa työmaan työnjohdosta sekä työntekijöidensä perehdyttämisestä. Palvelu tulee pystyä tuottamaan Suomen kielellä. Urakoitsija on vastuussa tilanrajojen ylityksistä ja samalla kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista. Tilanrajojen paikantaminen maastossa on urakoitsijan vastuulla. Urakoitsija vastaa siitä, että käytetty työvoima on ammattitaitoista. Ammattitaito on hankittu koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Urakoitsija on velvollinen ilmoittamaan kirjallisesti työmaalla toimivien työntekijöidensä yhteystiedot. Urakoitsijan tulee ilmoittaa välittömästi mahdollisista henkilövaihdoksista. Ilmoittaminen tehdään kirjallisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMetsätalouteen liittyvät palvelut (77230000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaYlikiiminki ja Utajärvi., ,

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOulun kaupunki kilpailuttaa ja tilaa metsien hoitoon liittyvät työt vuodelle 2022. Työ tapahtuu pääosin talousmetsissä mutta työhön sisältyy työskentelyä myös asemakaava-alueella. Oulun kaupungilla Yli-Iin alueella metsää noin 400 ha Kilpailutuksessa esitetyt työmäärät ovat vertailuperusteita, eivät tilausperusteita. Työmäärät voivat vaihdella merkittävästi johtuen esimerkiksi määrärahoista, poliittisista linjauksista ja sääoloista. Näin ollen arvioitujen työmäärien alittumisesta ei makseta sopimussakkoa tai korvauksia. Tehty sopimus ei muodosta palveluntuottajalle yksinoikeutta tuottaa palvelua. Metsänhoitotöitä tekevän yrityksen tai yhdistyksen tulee toimittaa työmaan päätyttyä kuviokohtaiset puustotiedot sähköisessä muodossa. Tietojen toimitustapa sovitaan tilaajan kesken. Tällä hetkellä tilaajalla on käytössään Foresta metsäsovellus. Kuviotietojen toimitus sisältyy työlajikohtaiseen urakkahinnoitteluun. Kuviotietojen toimitus on edellytys laskujen käsittelylle ja hyväksymiselle. Puulajeittain toimitetaan seuraavat tiedot: pituus metreinä, rinnankorkeusläpimitta sekä runkoluku kpl/ha tai pohjapinta-ala m2/ha. Työmaiden järjestämiseen liittyvät asiat kuuluvat urakkahintaan. Työ tilataan lähettämällä kartta ja työohjeet vastuuhenkilölle. Vastuuhenkilö vastaa työmaan työnjohdosta sekä työntekijöidensä perehdyttämisestä. Palvelu tulee pystyä tuottamaan Suomen kielellä. Urakoitsija on vastuussa tilanrajojen ylityksistä ja samalla kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista. Tilanrajojen paikantaminen maastossa on urakoitsijan vastuulla. Urakoitsija vastaa siitä, että käytetty työvoima on ammattitaitoista. Ammattitaito on hankittu koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Urakoitsija on velvollinen ilmoittamaan kirjallisesti työmaalla toimivien työntekijöidensä yhteystiedot. Urakoitsijan tulee ilmoittaa välittömästi mahdollisista henkilövaihdoksista. Ilmoittaminen tehdään kirjallisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMetsätalouteen liittyvät palvelut (77230000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaYli-Ii.

Sopimukset