This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-03
Ilmoituksen numero2021-087703
TED numero2021/S 238-626392
OstajaorganisaatioSiun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (2732095-2 )
Tikkamäentie 16
FI-80210 Joensuu
http://www.siunsote.fi
Hankinnan otsikkotiedotEUS-laite ja 2 ultraääniskooppia
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/61964/notice/87703/overview
Originaali JSON tietue87703.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on 2 kpl lineaarianturillista ultraääniendoskooppia , 1 kpl endoskooppiseen ultraäänikäyttöö soveltuva erillinen omilla pyörillä liikuteltava ultraäänikeskusyksikkö, 1 kpl elastografia-yhteensopivia pinta-antureita ja 1 kpl videokeskusyksikkö valonlähteellä. Hankinta toteutetaan yhteistyösopimuksena toimenpidekohtaisella hinnoittelulla, hankintasopimuksen kesto on 4 vuotta. Laitteiston on muodostettava toimiva kokonaisuus ja sen on sisällettävä normaaliin käyttöön tarvittavat ohjelmat ja varusteet, vaikka niitä ei tarjouspyynnössä erikseen olisi mainittukaan. Kuvaus nykyisestä toiminnasta o Sairaalassa tehdään vuodessa n. 350 EUS-tutkimusta, joista noin kolmannes pitää sisällään näytteenoton ja viidennes on erilaisia toimenpiteitä. o Aiemman sopimuksen puitteissa yhdellä lienaarianturillisella endoskoopilla tehtiin kaikki nämä toimenpiteet. Endoskoopilla ei ollut rikkoutumisiin liittyviä huoltotapahtumia ennen kuin 700 tapauksen jälkeen ja tuolloinkin todennäköisesti laitteen ikääntymiseen ja kulumiseen liittyen. o Arvio on siten, että yhdelle tähystimelle tulee sopimuskauden aikana tehtäväksi n. 700 endoultraäänitutkimusta o Lisäksi hepatologisella poliklinikalla tehdään tavanomaisella abdominaalianturilla vatsan/maksan ultraäänitutkimuksia sekä matalatajuus-elastografia-anturilla maksan kvantitaviisia elastografisia tutkimuksia fibroosiasteen arvioimiseksi. Hankittavien laitteistojen ja tarvikkeiden tarkemmat kriteerit on kerrottu tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit".
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikkaPohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu,

Sopimukset