This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-30
Ilmoituksen numero2021-087461
TED numero2021/S 235-617502
OstajaorganisaatioMonetra Oulu Oy (2454638-2 )
Nuottasaarentie 5
FI-90400 Oulu
https://www.monetra.fi/oulu
Hankinnan otsikkotiedotKäsityötarvikkeet, verhot, sisustus- ja vuodetekstiilit
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio800 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/60508/notice/87461/overview
Originaali JSON tietue87461.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 1. pyydämme tarjoustanne käsityötarvikkeista myymälänoutona. Hankitaan sisältyvät erilaiset käsityössä tarvittavat langat, kankaat sekä materiaalit ja välineet ompelemiseen, neulontaan ja muihin tekstiilityön tarpeisiin. Tavoitteena on, että tilaajien kouluihin, päiväkoteihin, nuorten työpajoihin, ikäihmisten päivätoimintakerhoihin ynnä muihin toimintayksiköihin saadaan käyttöön laadukkaita, turvallisia ja käyttötarkoitukseen sopivia käsityön välineitä sekä materiaaleja. Kankaita tullaan hankkimaan sekä pakkatavarana että määrämitoin. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä, jossa on mukana enintään kolme ( 3) toimittajaa. Valitulla toimittajalla on oltava myymälä Oulun kaupungissa tai Oulun naapurikunnassa tai Kajaanin talousalueella, jota tarjotut hinnat koskevat, jossa Tilaaja voi halutessaan tutustua hankittaviin tuotteisiin ja saada asiantuntija-apua tuotteen valinnassa/hankinnassa. Valituista Toimittajista valitaan vähintään yksi toimittaja jolla on myymälä Oulun kaupungissa. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Ryhmän 1. hankinnassa ovat tilaajista mukana: - Iin kunta - Kempeleen kunta - Lumijoen kunta - Oulun kaupunki - Pudasjärven kaupunki (optio) - Suomussalmen kunta (optio) Limingan kunta ei ole mukana ryhmän 1. hankinnassa. Suomussalmen kunnan ja Pudasjärven kaupungin osalta myymälänouto on optiona ja tilaaja voi päättää itsenäisesti ottaako tämän osion/palvelun käyttöön ja missä laajuudessa. Ryhmää 1. koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit": Ryhmä 1. Käsityötarvikkeet, myymälänouto.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäsityö- ja taidetarvikkeet (37800000)
Käsityötarvikkeet (37810000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 2. pyydämme tarjoustanne Käsityötarvikkeista, toimitettuna. Hankitaan sisältyvät erilaiset käsityössä tarvittavat langat, kankaat sekä materiaalit ja välineet ompelemiseen, neulontaan ja muihin tekstiilityön tarpeisiin. Tavoitteena on, että tilaajien kouluihin, päiväkoteihin, nuorten työpajoihin, ikäihmisten päivätoimintakerhoihin ynnä muihin toimintayksiköihin saadaan käyttöön laadukkaita, turvallisia ja käyttötarkoitukseen sopivia käsityön välineitä sekä materiaaleja. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä, jossa on mukana enintään kolme ( 3) toimittajaa. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Ryhmän 2. hankinnassa ovat tilaajista mukana: - Iin kunta - Kempeleen kunta - Limingan kunta - Lumijoen kunta - Oulun kaupunki - Pudasjärven kaupunki - Suomussalmen kunta Ryhmää 2. koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit": Ryhmä 2. Käsityötarvikkeet, toimitettuna.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäsityö- ja taidetarvikkeet (37800000)
Käsityötarvikkeet (37810000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 3. pyydämme tarjoustanne verhoista, verhotarvikkeista ja verhojen asennuspalvelusta. Hankintaan sisältyvät verhot, sisältäen verhokankaat, verhotarvikkeet, verhojen suunnittelun, mittauksen, ompelun ja asennuksen sekä verhotankojen ja verhokiskojen asennus. Hankinnan ulkopuolelle jäävät sellaiset verhot, verhojen asennustyöt sekä verhokiskojen asennustyöt, jotka sisältyvät uudisrakennus- ja peruskorjauskohteiden rakennushankkeisiin. Hankittavien yksittäisten verhojen ja verhokokonaisuuksien hankintamäärät vaihtelevat tilaajaorganisaatioiden tarpeiden mukaan. Verhoja hankitaan uudisrakennuksiin, sekä sellaisiin tiloihin, joihin halutaan uudistaa vanhat verhot tai esimerkiksi tilamuutosten tai muuttojen yhteydessä, kun toimintoja siirtyy tiloista toisiin. Näissä tiloissa on yleensä jo asennettuna verhokiskot, sillä verhokiskojen määritykset ja niiden asennus sisältyvät uudisrakennus- ja peruskorjauskohteiden rakennushankkeisiin. Mikäli ko. tiloista puuttuu verhokiskoja tai niitä pitää vaihtaa, kiskojen asentamisen suorittaa verhojen toimittaja. Toimittaja antaa kiskojen asentamisesta kokonaishinta-arvion ja hyväksyttää kiskojen asentamisen tilaajalla. Tilaaja voi pyytää toimittajalta verhojen suunnittelupalvelua pienemmissä kohteissa. Suuremmissa kohteissa verhojen suunnitteluun käytetään pääsääntöisesti erillistä sisustussuunnittelijaa. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä, jossa on mukana enintään kolme ( 3) toimittajaa. Valitulla toimittajalla on oltava myymälä tai toimipiste Oulun kaupungissa tai Oulun naapurikunnassa tai Kajaanin talousalueella, jota tarjotut hinnat koskevat, jossa Tilaaja voi halutessaan tutustua hankittaviin tuotteisiin ja saada asiantuntija-apua tuotteen valinnassa/hankinnassa. Valituista Toimittajista valitaan vähintään yksi toimittaja jolla on myymälä tai toimipiste Oulun kaupungissa tai Oulun naapurikunnassa. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Ryhmän 3. hankinnassa ovat tilaajista mukana: - Kempeleen kunta - Lumijoen kunta - Oulun kaupunki - Suomussalmen kunta (optio) Iin kunta, Limingan kunta ja Pudasjärven kaupunki eivät ole mukana ryhmän 3. hankinnassa. Suomussalmen kunnan osalta myymälänouto on optiona ja tilaaja voi päättää itsenäisesti ottaako tämän osion/palvelun käyttöön ja missä laajuudessa. Ryhmää 3. koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit": Ryhmä 3. Verhot, verhotarvikkeet ja verhojen asennuspalvelu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutVerhot, kapat ja kangaskaihtimet (39515000)
Tekstiilitarvikkeet (39500000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 6. pyydämme tarjoustanne vuodetekstiileistä, toimitettuna. Hankitaan sisältyvät etupäässä päiväkoteihin sekä mm. asumispalveluyksiköihin, lastensuojeluyksiköihin ja leiritoimintatiloihin tilattavat erilaiset vuodetekstiilit, kuten tyynyt, peitot, tyynyliinat, lakanat, pussilakanat, aluslakanat sekä patjat. Tuotteiden hankinnassa korostuu turvallisuus, vastuulliset materiaalit ja myrkyttömyys. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä, jossa on mukana enintään kaksi (2) toimittajaa. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Ryhmän 6. hankinnassa ovat tilaajista mukana: - Kempeleen kunta - Limingan kunta - Lumijoen kunta - Oulun kaupunki - Suomussalmen kunta Iin kunta ja Pudasjärven kaupunki eivät ole mukana ryhmän 6. hankinnassa. Ryhmää 6. koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit": Ryhmä 6. vuodetekstiilit, toimitettuna.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTekstiilitarvikkeet (39500000)
Kodintekstiilit (39510000)
Lakanat ja tyynyliinat (39512000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 5. pyydämme tarjoustanne sisustustekstiileistä. Hankintaan sisältyvät erilaiset sisustustekstiilit, kuten koristetyynyt, koristetyynynpäälliset, pyyhkeet, pöytäliinat ja torkkupeitot. Sisustutekstiilejä hankitaan tilaajayksiköihin esimerkiksi silloin, kun halutaan uudistaa tai vaihtaa tilojen sisustuksellista ilmettä ja lisätä viihtyisyyttä. Tuotteiden hankinnassa korostuu turvallisuus, vastuulliset materiaalit ja myrkyttömyys. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Hankinta toteutetaan puitejärjestelynä, jossa on mukana enintään kolme (3) toimittajaa. Valitulla toimittajalla on oltava myymälä tai toimipiste Oulun kaupungissa, Oulun naapurikunnassa tai Kajaanin talousalueella, jota tarjotut hinnat koskevat, jossa Tilaaja voi halutessaan tutustua hankittaviin tuotteisiin ja saada asiantuntija-apua tuotteen valinnassa/hankinnassa. Valituista Toimittajista valitaan vähintään yksi toimittaja jolla on myymälä tai toimipiste Oulun kaupungissa. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Ryhmän 5. hankinnassa ovat tilaajista mukana: - Kempeleen kunta - Lumijoen kunta - Oulun kaupunki - Suomussalmen kunta (optio) Iin kunta, Limingan kunta ja Pudasjärven kaupunki eivät ole mukana ryhmän 5. hankinnassa. Suomussalmen kunnan osalta myymälänouto on optiona ja tilaaja voi päättää itsenäisesti ottaako tämän osion/palvelun käyttöön ja missä laajuudessa. Ryhmää 5. koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit": Ryhmä 5. Sisustustekstiilit.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKodintekstiilit (39510000)
Vuode- ja matkahuovat (39511000)
Pöytäliinat (39513100)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmässä 4. pyydämme tarjoustanne verhoista Oulun kaupungin Tuiran Hyvinvointikeskukseen, Kangastie 16, 90500 Oulu. Hankintaan sisältyvät verhot, verhokiinnikkeet ja muut verhotarvikkeet, toimitus, verhojen paikalleen asennus sekä pakkausjätteiden poisvienti. Ryhmän 4. hankinnassa on tilaajista mukana Oulun kaupunki. Tuiran Hyvinvointikeskuksen verhojen toimittajaksi valitaan yksi (1) toimittaja, jolla on myymälä/toimipiste Oulun kaupungissa tai Oulun naapurikunnassa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutVerhot, kapat ja kangaskaihtimet (39515000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset