This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-19
Ilmoituksen numero2021-086690
TED numero2021/S 228-601508
OstajaorganisaatioHelsingin Seudun Liikenne - kuntayhtymä (2274586-3 )
Opastinsilta 6A, PL 100
FI-00077 HSL
https://www.hsl.fi
Hankinnan otsikkotiedotSisä-, ulko,- ja matalavirtanäyttöjä koskeva puitejärjestely.
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio5 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/61231/notice/86690/overview
Originaali JSON tietue86690.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoukset valitaan ja vertaillaan erikseen osien A, B, ja C osalta. Tekniset, taloudelliset ja muut edellytykset täyttävien tarjoajien ja tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta valitaan jokaiseen osa-alueeseen enintään 3 Tarjoajaa. Osa A, Sisänäytöt​: Hankinnan kohteena ovat muut kuin ajoneuvoihin tulevat sisänäytöt. Näyttöjä tulee pääasiassa erilaisiin matkustajaterminaaleihin sisätiloihin. Osa-alueen A ja B osalta tarjoaja ei saa tarjota erillistä näyttöjen ohjausjärjestelmää. Näyttojä tullaan ohjaamaan HSL:n omistamalla MONO-järjestelmällä. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä tuota valitulle palveluntuottajalle yksinoikeutta HSL:n tarvitsemien osa-alueeseen A liittyvien palvelujen tuottamiseen. Tarjousten valintaperuste on kokonaistaloudellinen edullisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutNäyttölaitteet (39133000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoukset valitaan ja vertaillaan erikseen osien A, B, ja C osalta. Tekniset, taloudelliset ja muut edellytykset täyttävien tarjoajien ja tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta valitaan jokaiseen osa-alueeseen enintään 3 Tarjoajaa. Osa B, Ulkonäytöt​: Hankinnan kohteena ovat ulkonäytöt. Näyttöjä tulee pääasiassa erilaisiin matkustajaterminaaleihin ja pysäkeille ulkotiloihin. Osa-alueen A ja B osalta tarjoaja ei saa tarjota erillistä näyttöjen ohjausjärjestelmää. Näyttojä tullaan ohjaamaan HSL:n omistamalla MONO-järjestelmällä. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä tuota valitulle palveluntuottajalle yksinoikeutta HSL:n tarvitsemien osa-alueeseen B liittyvien palvelujen tuottamiseen. Tarjousten valintaperuste on kokonaistaloudellinen edullisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutNäyttölaitteet (39133000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjoukset valitaan ja vertaillaan erikseen osien A, B ja C osalta. Tekniset, taloudelliset ja muut edellytykset täyttävien tarjoajien ja tarjouspyynnön ehdot täyttävien tarjousten joukosta valitaan jokaiseen osa-alueeseen enintään 3 Tarjoajaa. Osa C, Matalavirtanäytöt​ ja niiden ohjausjärjestelmä: Hankinnan kohteena ovat ulkokäyttöön tarkoitetut matalavirtanäytöt. Näyttöjä voidaan tarjota joko omalla ohjausjärjestelmällä tai liitettäväksi Tilaajan omaan MONO-ohjausjärjestelmään. Näyttöjä tulee pääasiassa pysäkeille sekä ulkotiloihin. Oman ohjausjärjestelmän ylläpidolle pyydetään erillinen kuukausihinta. Ylläpidon kuukausihintaan on kuuluttava järjestelmän käyttöönotto. Vaihtoehtona omalle ohjausjärjestelmälle voidaan näytöt liittää HSL:n omistamaan MONO - järjestelmään. Tämä edellyttää että näytöissä on rajapinta joka mahdollistaa näyttöjen toiminnan MONO - järjestelmän kanssa. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitetta, eikä tuota valitulle palveluntuottajalle yksinoikeutta HSL:n tarvitsemien osa-alueeseen C liittyvien palvelujen tuottamiseen. Tarjousten valintaperuste on kokonaistaloudellinen edullisuus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutNäyttölaitteet (39133000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset