This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-11
Ilmoituksen numero2021-086054
TED numero2021/S 222-585054
OstajaorganisaatioKeravan kaupunki (0127485-5 )
PL 123
FI-04201 Kerava
http://www.kerava.fi
Hankinnan otsikkotiedotRekrytointi-, suorahaku- ja soveltuvuusarviointipalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/60849/notice/86054/overview
Originaali JSON tietue86054.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRekrytointipalvelu tarkoittaa palvelua, jossa palveluntuottaja etsii ja esittelee tilaajalle sopivia työnhakijoita. Tilaajalla sopivan työnhakijan/viranhakijan löytyessä tilaaja rekrytoi hänet. Työ- tai virkasuhde syntyy työnhakijan ja tilaajan välille. Tilaajalle rekrytointipalvelusta ja sen toteutuksesta vastaavat asiantuntijat, joilla täyttyvät tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa esitetyt tilaajan kokemuksen ja osaamisen vähimmäisvaatimukset (Osaamisvaatimukset). Rekrytointipalvelu muodostuu tilaajan valittavissa olevista eri palvelupaketeista, joiden lopullinen sisältö sovitaan tilaajan kanssa erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöhakupalvelut (64223000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSuorahaku (l.headhunt) on sellaisten potentiaalisten henkilöiden täsmäkartoitusta ja suoraa kontaktointia, jotka eivät välttämättä ole aktiivisesti työnhaussa. Suorahakupalvelun osalta on huomioitava Tilaajan rekrytointiprosessia ohjaavat käytännöt ja ohjeistukset. Suorahaun lisäksi palveluun kuuluu julkinen hakuprosessi, johon Palveluntuottaja etsii ja houkuttelee potentiaalisia hakijoita mukaan lain rajaamilla tavoilla. Suorahaun kautta Palveluntuottaja etsii Tilaajalle avoimeen tehtävään sopivia potentiaalisia ehdokkaita. Palveluntuottaja sopii Tilaajan kanssa etukäteen, missä määrin potentiaalisia ehdokkaita voidaan etsiä Tilaajalle tärkeistä sidosryhmistä. Tilaaja valitsee Palveluntuottajan asiantuntijan suorahakukonsultiksi hoitamaan organisaationsa suorahakupalvelujen koordinoinnin, haut, valinnat ja muut suorahakuprosessin mukaiset toimet. Tilaajan suorahakupalveluista vastaavat asiantuntijat, joilla täyttyvät tarjouspyynnön liitteenä olevan palvelukuvauksen kohdassa 6 asetetut Asiantuntijan kokemuksen ja osaamisen vähimmäisvaatimukset (Osaamisvaatimukset).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöhakupalvelut (64223000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSoveltuvuusarviointipalvelu täydentää työhaastattelun tuottamaa tietoa valintapäätöstä tehtäessä. Palvelun tausta-ajatuksena on tulevan suoriutumisen ennustaminen, eikä sen tuloksia voida yleistää muihin tilanteisiin. Palvelu on soveltuvuusarvioinnin asiantuntijan antama lausunto arvioidun henkilön soveltuvuudesta tiettyyn tehtävään / tiettyihin tehtäviin. Palvelun tuottamisessa käytetään tapauskohtaisesti yhdisteltyinä erilaisia tiedon hankinnan menetelmiä kuten haastatteluja, toimintatapa- ja persoonallisuustestejä, kykytestejä, työ/toimintasimulaatioita ja työnäytteitä. Soveltuvuusarviointipalveluissa on oltava tarjolla modernit arviointityökalut, joita voidaan käyttää esimerkiksi verkon kautta. Työkalulla tuotetaan Tilaajalle hakijoiden esikarsintaa tukevaa tietoa hakijajoukosta esim. Tilaajapalvelutyön rekrytointien osalta. Tuotettua tietoa voi olla esim. työmotivaatio, erilaiset kyvykkyyteen liittyvät asiat, kognitiiviset taidot, sanalliset ja numeraaliset päättelytaidot yms. Soveltuvuusarviointeja voidaan myös käyttää, jos työntekijä/virkamies siirtyy kaupungin sisällä esimiestehtäviin. Tilaajan soveltuvuusarviointia tehostavien palvelujen henkilöarviointiin on sisällytettävä haastattelu ja useita tieteellisesti tutkittuja toisistaan riippumattomia arviointimenetelmiä. Tapauskohtaiset henkilöarviointiin käytettävät menetelmät valitaan yhdessä Tilaajan ja Tilaajalle soveltuvuusarviointia tekevän asiantuntijan kanssa. Soveltuvuusarvioinnin tekee asiantuntija, jolla täyttyy tarjouspyynnön liitteenä olevan palvelukuvauksen kohdassa 6 asetetut Asiantuntijan kokemuksen ja osaamisen vähimmäisvaatimukset (Osaamisvaatimus) ja on vankka kokemus henkilöarviointimenetelmistä ja niiden käytöstä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöhakupalvelut (64223000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset