This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-21
Ilmoituksen numero2021-084565
TED numero2021/S 208-545540
OstajaorganisaatioSiun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (2732095-2 )
Tikkamäentie 16
FI-80210 Joensuu
http://www.siunsote.fi
Hankinnan otsikkotiedotSisäiset kilpailutukset (3. vuosineljännes 2021): Lääkäripalvelujen hankinta - Siun soten sairaalapalvelut, vastaanottopalvelut, kuntoutus, 24/7–palvelualue ja Siun työterveys Oy (DPS)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen470 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/19691/notice/84565/overview
Originaali JSON tietue84565.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän eli Siun soten mielenterveys- ja päihdepalvelujen tarvitsemat psykiatrian erikoislääkärin palvelut Joensuun kantakaupungin alueen psykiatriseen kuntoutukseen (os. Torikatu 30 B 80100 Joensuu) seuraavasti; * POS 1 / PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIPALVELUT LÄHI- JA ETÄVASTAANOTTOPALVELUNA - JOENSUUN KANTAKAUPUNGIN ALUEEN PSYKIATRINEN KUNTOUTUS * POS 2 / OPTIO / PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIPALVELUT ETÄVASTAANOTTOPALVELUNA - JOENSUUN KANTAKAUPUNGIN ALUEEN PSYKIATRINEN KUNTOUTUS Palvelun tuotantoon valitaan yksi (1) hyväksyttävän tarjouksen tehnyt palveluntuottaja seuraavien vaihtoehtojen (1 – 2) mukaisesti: 1.) Siun sote ostaa tarvitsemaansa psykiatrian erikoislääkäripalvelua ensisijaisesti lähi- ja etävastaanottona suoritettavana palveluna (POS 1); tai 2.) Mikäli yhtään tarjousta ei saavu kohderyhmään POS 1, valitaan palveluntuottaja tuottamaan palvelua etävastaanottopalveluna suoritettavana palveluna (POS 2 / OPTIO). Siun sote ei sitoudu vähimmäisostomäärään. Palvelua ostetaan tarpeen mukaan enintään 40 tuntia viikossa siten, että palvelu tulee tuottaa arkisin maanantaista perjantaihin (ma - pe) klo 8.00 - 18.00 välisenä aikana. Tilaaja luovuttaa tilat (lähivastaanotto), laitteet sekä tarvittavan avustavan hoitohenkilökunnan palvelua tuottavan lääkärin käyttöön. Palvelua voi tuottaa enintään kolme (3) lääkäriä koko sopimuksen keston ajan. Sopimuskausi alkaa 1.9.2021 (tai kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen). Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva hankintasopimus molemminpuolisella irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on palveluntuottajalla kuusi (6) kuukautta ja tilaajalla kolme (3) kuukautta. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä lähtien, jonka aikana irtisanominen on kirjallisesti tehty. Hankinta on Siun soten 20.5.2019 perustaman dynaamisen hankintajärjestelmän (219474) hankintavaiheen sisäinen kilpailutus, johon on vain osallistumishakemuksen tehneillä ja järjestelmään hyväksytyillä ehdokkailla oikeus tehdä tarjouksia. Hankinnassa noudatetaan kaikkia dynaamisen hankintajärjestelmän ehtoja, mikäli niitä ei tässä tarjouspyynnössä muuteta. Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän eli Siun soten konservatiivisen klinikkaryhmän sydänkeskuksen tarvitsemat kardiologian erikoislääkärin poliklinikkavastaanottopalvelut seuraavasti: KARDIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN POLIKLINIKKAVASTAANOTTOPALVELUT - SYDÄNKESKUS * Kardiologin vastaanotto sisältäen sydämen ultraäänitutkimuksen 30 min * Tahdistimen luenta ja säätö 15 min * Puhelinetäkontakti 15 min * Asia-aika 10 min * Sydämen ultraäänitutkimus ruokatorven kautta lausuntoineen 15 min Palvelua ostetaan tarpeen mukaan enintään viitenä (5) päivänä viikossa siten, että palvelu tulee tuottaa arkisin maanantaista perjantaihin (ma - pe) klo 7.30 - 17.00 välisenä aikana. Tarjouspyynnössä ilmoitetut kuukausittaiset hankintamäärät ovat suuntaa antavia arvioita, eivätkä siten sido tilaajaa. Tilaaja luovuttaa tilat, laitteet sekä tarvittavan avustavan hoitohenkilökunnan palvelua tuottavan lääkärin käyttöön. Pääasiallinen suorituspaikka on Pohjois-Karjalan keskussairaala, Tikkamäentie 16, Joensuu. Tarjoajan tulee huomioida, että tilaajan toimitiloissa tapahtuvasta palvelun tuotannosta ei peritä palveluntuottajalta tila-, atk- ym. vuokria. Tarjoajan tulee myös huomioida, että palveluntuottajalla ei ole oikeutta periä matka-, majoitus-, päiväraha- ym. kustannuksia (erikseen), vaan ne tulee sisältyä tarjottuun hintaan. Palvelun tuotantoon valitaan kolme (3) hyväksyttävän tarjouksen tehnyttä palveluntuottajaa. Mikäli tarjoaja jättää useamman tarjouksen hankinnan kohteena olevasta palvelusta, hyväksytään tarjoajalta ainoastaan yksi (1) kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Sopimuskausi alkaa 1.10.2021 (tavoite) tai kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen. Sopimuskausi on määräaikainen ajalla 1.10.2021 - 31.12.2022. Hankinta on Siun soten 20.5.2019 perustaman dynaamisen hankintajärjestelmän (219474) hankintavaiheen sisäinen kilpailutus, johon on vain osallistumishakemuksen tehneillä ja järjestelmään hyväksytyillä ehdokkailla oikeus tehdä tarjouksia. Hankinnassa noudatetaan kaikkia dynaamisen hankintajärjestelmän ehtoja, mikäli niitä ei tässä tarjouspyynnössä muuteta. Tarjoajan on osoitettava riittävä osaaminen ja kokemus tarjouspyynnössä ja sopimusluonnoksessa eriteltyjen palvelujen toteuttamiseen. Tuotettavan palvelun tulee olla laadultaan, sisällöltään ja käytännöntoteutukseltaan palvelun tuotantoon soveltuvaa. Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-10-09
Sopimusnumero2021.707.1, 2021.707.2, 2021.707.3
MyyjätCoronaria Erikoissairaanhoito Oy (FI),  2908909-6 
Oulun Sydänkeskus Oy (FI),  1976798-1 
Terveystalo Julkiset Palvelut Oy (FI),  1625174-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän eli Siun soten toimitiloissa suoritettavat perusterveydenhuollon yleishammaslääkäritasoiset hammaslääkäripalvelut seuraavasti; * POS 1 / PERUSTERVEYDENHUOLLON YLEISHAMMASLÄÄKÄRITASOINEN HAMMASLÄÄKÄRIPALVELU - KITEEN HAMMASHOITOLA * POS 2 / PERUSTERVEYDENHUOLLON YLEISHAMMASLÄÄKÄRITASOINEN HAMMASLÄÄKÄRIPALVELU - TOHMAJÄRVEN HAMMASHOITOLA Siun sote ostaa tarvitsemaansa hammaslääkäripalvelua keskimäärin 37 tuntia viikossa per hammashoitola siten, että palvelu tulee suorittaa arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 7.45 - 15.45 välisenä aikana. Lisähankinta on mahdollista tarvittaessa. Hammaslääkäripalvelu sisältää: - potilaan tutkimukset - diagnoosit - hoidon - kirjalliset hoitosuunnitelmat - suunniteltujen hoitojen toteuttamisen - kirjalliset ohjeet potilaan itsehoidosta - tarvittavat lausunnot - kiireellisten potilaiden hoito - päivystysaikoja virka-aikana tarpeen mukaan. Tilaaja luovuttaa tilat ja laitteet sekä mahdollisen avustavan henkilökunnan palvelua tuottavan hammaslääkärin käyttöön. Potilaiden hoidon tarpeen arvioinnista, ajanvarauksesta ja potilaiden ohjaamisesta hammaslääkärin vastaanotolle huolehtii Kiteen ja Tohmajärven hammashoitolan henkilökunta. Tarjoajan tulee huomioida, että tilaajan toimitiloissa tapahtuvasta palvelun tuotannosta ei peritä palveluntuottajalta tila-, atk- ym. vuokria. Tarjoajan tulee myös huomioida, että palveluntuottajalla ei ole oikeutta periä matka-, majoitus-, päiväraha- ym. kustannuksia (erikseen), vaan ne tulee sisältyä tarjottuun hintaan. Palvelua voi tuottaa enintään kaksi (2) hammaslääkäriä koko sopimuksen keston ajan. Palvelun tuotantoon valitaan yksi (1) hyväksyttävän tarjouksen tehnyt palveluntuottaja per kohderyhmä (POS 1 - POS 2). Sopimuskausi on määräaikainen ajalla 4.10.2021 - 31.12.2021. Hankinta on Siun soten 20.5.2019 perustaman dynaamisen hankintajärjestelmän (219474) hankintavaiheen sisäinen kilpailutus, johon on vain osallistumishakemuksen tehneillä ja järjestelmään hyväksytyillä ehdokkailla oikeus tehdä tarjouksia. Hankinnassa noudatetaan kaikkia dynaamisen hankintajärjestelmän ehtoja, mikäli niitä ei tässä tarjouspyynnössä muuteta. Tarjoajan on osoitettava riittävä osaaminen ja kokemus tarjouspyynnössä ja sopimusluonnoksessa eriteltyjen palvelujen toteuttamiseen. Tuotettavan palvelun tulee olla laadultaan, sisällöltään ja käytännöntoteutukseltaan palvelun tuotantoon soveltuvaa. Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85120000)
AluekoodiFI1D3
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät