This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-18
Ilmoituksen numero2021-084277
TED numero2021/S 206-539583
OstajaorganisaatioEtelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (0825508-3 )
Porrassalmenkatu 35-37
FI-50100 Mikkeli
http://www.essote.fi
Hankinnan otsikkotiedotEssoten lastenpsykiatrian terapiapalvelujen hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/59674/notice/84277/overview
Originaali JSON tietue84277.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalvelu on suunnattu 0-12 vuotiaille Tilaaja määrittelee käytettävän terapeutin potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti puitejärjestelyyn valittujen palveluntuottajien joukosta huomioiden terapeutin tarjoaman terapiamuodon. Palvelua tuottamaan on nimettävä henkilö, jolla on Valviran hyväksymä psykoterapeutin suojattu ammattinimike. Koulutusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai terveydenhuollon amk-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Psykoterapiapalveluja hankitaan seuraavista terapiamuodoista: - kognitiivinen psykoterapia - kognitiivis-analyyttinen psykoterapia - kriisi- ja traumaterapia - psykodynaaminen terapia - varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia - perheterapia - jokin muu Kelan hyväksymä määritelty psykoterapia Potilaalle annettavan hoidon sisältö määräytyy lääkärin määräyksen perusteella. Terapiaa annetaan useimmiten enintään 20 terapiakertaa ’a 45 min. Terapia tulee suorittaa maksusitoumuksen määrittämässä ajassa. Maksusitoumukset annetaan pääsääntöisesti 6 -12 kk ajalle. Nimetyllä henkilölle on oltava järjestettynä työnohjaus. Palvelun tuottamiseen nimetyltä henkilöltä edellytetään työkokemusta psykoterapiasta. Palvelua tuottavalla psykoterapeutilla tulee olla aikaisempaa työkokemusta tarjoamansa terapiamuodon palveluntuottamisesta . Vähimmäisvaatimus työkokemuksesta on kaksi (2) päättynyttä lasten psykoterapiaprosessia viimeisen kahden vuoden aikana tarjouksen jättämisajankohdasta laskettuna. Terapeutin on sitouduttava tekemään antamastaan terapiasta lain edellyttämät asiakaskohtaiset merkinnät, joista yhteenveto on toimitettava kirjallisesti tilaajalle tarvittaessa tai vähintään puolivuosittain(paperiversiona). Palautemerkintöjen toimittamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen tilaajan ja palveluntuottajan välisissä sopimusneuvotteluissa. Tilaaja vastaa palautemerkintöjen viemisestä potilastietojärjestelmään. Yhteenvedon tekeminen kuuluu palvelun hintaan. Mikäli terapeutti työskentelee tilaajan tiloissa, niin terapeutin tulee kirjata potilastiedot Essoten Lifecare järjestelmään. Hankittava palvelu tuotetaan - palveluntuottajan tiloissa Essoten toiminta-alueella tai ostajan määrittämässä Essote:n tiloissa - ja /tai perheen kotona terapiamuodosta riippuen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalvelu on suunnattu 0-12 vuotiaille. Tilaaja määrittelee käytettävän terapeutin potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti puitejärjestelyyn valittujen palveluntuottajien joukosta. Hankittava palvelu tuotetaan yksilötoimintaterapiana. Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jolla pyritään vaikuttamaan yksilön toimintamahdollisuuksiin ja psyykkiseen hyvinvointiin. Terapialla pyritään edistämään ja ylläpitämään lapsen tai nuoren toimintakykyä ja auttamaan häntä löytämään ja hallitsemaan keinoja olemaan vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa sekä antaa keinoja selviytymään mahdollisimman omatoimisesti oman elinympäristön arkisissa tilanteissa: opiskelussa, koulunkäynnissä, vapaa-aikana ja leikeissä. Palvelua tuottamaan nimetyllä henkilöllä tulee olla kokemusta psykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten hoidosta. Tarjouksessa (ansioluettelo/ CV) tulee antaa selvitys aikaisemmasta työkokemuksesta em. potilaiden hoidosta. Vähimmäisvaatimus työkokemuksesta on kaksi (2) päättynyttä lasten yksilötoimintaterapiaprosessia viimeisen kahden vuoden aikana tarjouksen jättöajankohdasta laskettuna. Palveluun nimetyn henkilön on oltava laillistettu ammattihenkilö (toimintaterapeutti). Ammattinimike on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran valvoma ja sitä voi käyttää vain toimintaterapeutin ammattitutkinnon suorittanut henkilö. Terapeutin on sitouduttava tekemään antamastaan terapiasta lain edellyttämät asiakaskohtaiset merkinnät, joista yhteenveto on toimitettava kirjallisesti tilaajalle tarvittaessa tai vähintään puolivuosittain (paperiversiona). Palautemerkintöjen toimittamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen tilaajan ja palveluntuottajan välisissä sopimusneuvotteluissa. Tilaaja vastaa palautemerkintöjen viemisestä potilastietojärjestelmään. Hankittavaa toimintaterapiaa tuotetaan: - palveluntuottajan tiloissa tai ESSOTE:n tiloissa - potilaan omassa elinympäristössä (koti, koulu, päiväkoti jne.) ESSOTE:n toiminta-alueella. Omassa toimitilassa toimiessa palveluntuottajalla tulee olla omat tilat ja tarvikkeet palvelun tuottamiseen. Mikäli toimintaterapiaa tuotetaan Essoten tiloissa, niin Essote antaa tarvittavat välineet. Tilaaja päättää, milloin palvelu on mahdollista tuottaa Essoten tiloissa. Essotella on vain rajoitetusti tiloja tarjolla. Mikäli palvelu tuotetaan palveluntuottajan tiloissa, on tilojen sijaittava ESSOTE:n toiminta-alueella. Tarjouksessa tulee ilmoittaa osoite, jossa palvelua tuotetaan. Toimintaterapian perusjakso on 20 kertaa
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalelu on suunnattu 0-12 vuotiaille Tilaaja määrittelee käytettävän terapeutin potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti puitejärjestelyyn valittujen palveluntuottajien joukosta. Musiikkiterapia tuotetaan pääsääntöisesti yksilöterapiana. Palveluntuottaja järjestää terapian tuottamisessa tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä vastaa niiden kustannuksista ja kunnossapidosta. Musiikkiterapeutin koulutukseksi hyväksytään loppuun suoritettu koulutus esim. joissakin seuraavista oppilaitoksista: - Sibelius-Akatemian Helsingin, Kuopion tai Seinäjoen koulutuskeskuksen koulutus - Jyväskylän yliopiston musiikkiterapian maisterikoulutusohjelma - Eino Roihan Instituutissa musiikkiterapeutin koulutus - Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun sosiaalialan yksikön musiikkiterapiakoulutus - Pirkanmaan va. ammattikorkeakouluun kuuluvassa Tampereen sosiaalialanoppilaitoksen sosiaali-ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, kuntoutusalan koulutusohjelma / musiikkiterapian suuntautumisvaihtoehto - Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian musiikkiterapiakoulutus. Palvelua tuottavalla terapeutilla tulee olla aikaisempaa kokemusta musiikkiterapiapalvelujen tuottamisesta. Vähimmäisvaatimus työkokemuksesta on kaksi (2) päättynyttä lasten musiikkiterapiaprosessia viimeisen kahden vuoden aikana tarjouksen jättöajankohdasta laskettuna. Terapeutin on sitouduttava tekemään antamastaan terapiasta lain edellyttämät asiakaskohtaiset merkinnät, joista yhteenveto on toimitettava kirjallisesti tilaajalle tarvittaessa tai vähintään puolivuosittain(paperiversiona). Palautemerkintöjen toimittamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen tilaajan ja palveluntuottajan välisissä sopimusneuvotteluissa. Tilaaja vastaa palautemerkintöjen viemisestä potilastietojärjestelmään. Palvelu tuotetaan palveluntuottajan tiloissa. Tilojen on sijaittava ESSOTE:n toiminta-alueella. Palvelua annetaan yleensä 20 kertaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalvelu on suunnattu 0-12 vuotiaille Tilaaja arvioi tarpeen ja määrittelee arvion perusteella psykologin työpanoksen tarpeen ja valitsee soveltuvimman psykologin potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Psykologi tutkii alle kouluikäisiä sekä kouluikäisiä lapsia ja nuoria, heidän opillisia valmiuksiaan/kykyjään ja tunnepuolen tutkimuksia Psykologi toimii tilaajan tiloissa, omassa tilassa. Lisäksi osa arvioista voi tapahtua päiväkodissa, koulussa tai potilaan kotona, jolloin tuottaja käyttää omia välineitään. Myös omassa tilassa työskennellessä tuottajan tulee käyttää omia välineitään. Omassa tilassa työskennellessä palvel,utuottaja käyttää omia välineitään. Tilojen tulee sijaita Essoten alueella. Palveluun nimetyn henkilön tulee olla koulutukseltaan laillistettu psykologi, ja hänellä tulee olla kokemusta lasten tutkimisesta sekä kuntoutusprosesseista sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Vähimmäisvaatimus on kaksi vuotta työkokemusta psykologin tehtävistä lasten parissa. Psykologin on sitouduttava tekemään antamastaan tutkimuksesta asiakaskohtaiset merkinnät, joista yhteenveto on toimitettava kirjallisesti tilaajalle. Palautemerkintöjen toimittamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen tilaajan ja palveluntuottajan välisissä sopimusneuvotteluissa. Tilaaja vastaa palautemerkintöjen viemisestä potilastietojärjestelmään. Tutkimukset tulee suorittaa 2 kk:n kuluessa aloituspalaverista, ellei potilaan tilanteesta muuta johdu. Tutkimus sisältää 1 kpl aloituspalaverin lapsen verkoston kanssa, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi sekä 1 kpl palautepalaverin verkostolle. Lisäksi tutkimus sisältää aina kirjallisen tutkimusyhteenvedon suosituksineen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalvelu on suunnattu 0-12 vuotiaille Neuropsykologisen tutkimuksen tavoitteena on selvittää lapsen tai nuoren tiedonkäsittelyn toimintoja, käyttäytymistä ja tunne-elämää. Neuropsykologisella tutkimuksella voidaan selvittää lapsen aivojen tiedonkäsittelyssä ilmeneviä vahvuuksia ja vaikeuksia ja arvioida soveltuvia tukitoimia. Neuropsykologinen tutkimus perustuu taustatietojen, haastattelun, tutkimustilannehavaintojen ja erilaisten testimenetelmien kautta saatujen tutkimustulosten tulkintaan. Hankintaan sisältyy myös ADI-R ja ADOS-tutkimukset. Neuropsykologi suunnittelee kullekin lapselle tai nuorelle yksilöllisesti soveltuvan tutkimuskokonaisuuden. Neuropsykologisen tutkimuksen sisältö ja laajuus vaihtelevat siten yksilöstä toiseen. Tilaaja arvioi tarpeen ja määrittelee arvion perusteella neuropsykologin työpanoksen tarpeen ja valitsee soveltuvimman psykologin potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Psykologi toimii tilaajan tiloissa tai tuottajan tiloissa. Hän käyttää tilaajan tiloissa tilaajan työvälineitä ja tuottajan tiloissa omia työvälineittään. Osa arvioista voi tapahtua päiväkodissa, koulussa tai potilaan kotona omilla välineillä. Palveluun nimetyn henkilön tulee olla koulutukseltaan laillistettu neuropsykologi. Vähimmäisvaatimus työkokemuksesta on kaksi vuotta työkokemusta neuropsykologin tehtävistä lasten ja nuorten parissa sekä koulutus käytettävistä menetelmistä. Psykologin on sitouduttava tekemään antamastaan tutkimuksesta asiakaskohtaiset merkinnät, joista yhteenveto on toimitettava kirjallisesti tilaajalle. Palautemerkintöjen toimittamiseen liittyvistä asioista sovitaan erikseen tilaajan ja palveluntuottajan välisissä sopimusneuvotteluissa. Tilaaja vastaa palautemerkintöjen viemisestä potilastietojärjestelmään. Mikäli psykologi toimii tilajan tiloissa, niin psykologi käyttää Essoten Lifecare potilastietojärjestelmää Tutkimukset tulee suorittaa 2 kk:n kuluessa aloituspalaverista, ellei potilaan tilanteesta muuta johdu. Tutkimus sisältää 1 kpl aloituspalaverin lapsen verkoston kanssa, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi sekä 1 kpl palautepalaverin verkostolle. Lisäksi tutkimus sisältää aina kirjallisen tutkimusyhteenvedon suosituksineen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPalvelu on suunnattu 0-12 vuotiaille. Psykologisten tutkimusten perusteella lapselle voidaan myöntää neuropsykologista kuntoutusta. Tilaaja arvioi tarpeen ja määrittelee psykologin tutkimusten perusteella neuropsykologiseen kuntoutukseen ohjattavat lapset tapauskohtaisesti. Neuropsykologinen kuntoutus voi tulla kyseeseen arvion perusteella kouluikäisellä lapselle melko kapea-alaisissa oppimisen ja hahmottamisen vaikeuksissa. Palveluun nimetyn henkilön tulee olla koulutukseltaan laillistettu neuropsykologi. Vähimmäisvaatimus työkokemuksesta on kaksi (2) päättynyttä lasten neurologista kuntoutusprosessia viimeisen kahden vuoden aikana tarjouksen jättöajankohdasta laskettuna Kuntoutusta voidaan ostaa 20x45 min jaksoissa. Palvelu voidaan tuottaa palveluntuottajan tai tilaajan tiloissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset