This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-15
Ilmoituksen numero2021-084179
TED numero
OstajaorganisaatioPuolustusvoimien logistiikkalaitos (0952029-9 )
PL 69
FI-33541 Tampere
http://www.puolustusvoimat.fi
Hankinnan otsikkotiedotVaatetusmateriaalin loppukäsittely 2022-2023 (2024-2025)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio93 500 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/59609/notice/84179/overview
Originaali JSON tietue84179.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuolustusvoimien vaatetuskorjaamon Säkylän tuotantolaitoksella hylätään kierrätykseen kelpaamatonta vaatetusmateriaalia noin 100 000 kg/vuosi. Materiaali koostuu pääsääntöisesti seuraavista tuotteista: - Jalkineet (saappaat, varsi- ja puolikengät sekä juoksu- ja sisäjalkineet) - Nahka (käsineet ja vyöt) - Muut (esim. alussukat, palveluskäsineet, vahvikkeet, telttapatjat, palosuojatut materiaalit) - Pinnoitetut materiaalit (mm. sadepuvut) - Vähäisessä määrin ja satunnaisesti pakkausmuoveja ja muuta pakkausmateriaalia Määrä ja tuotetiedot ovat sitoumuksettomia arvioita. Vaatuskorjaamo käsittelee materiaalin jätepuristimella, jonka tiedot ovat seuraavat: - merkki: Europress - malli: K32 - valmistusvuosi: 2006 - omistus: Puolustusvoimat Palveluntuottajan tehtäviin kuuluu puristimen tyhjennys (puristimen haku Säkylän tuotantolaitokselta, materiaalin vienti jätevoimalaan poltettavaksi ja puristimen palautus Säkylän tuotantolaitokselle) sopimusehtojen mukaisesti. Siltä osin, kun materiaalia ei voida polttaa tai Palveluntuottaja voi hyödyntää materiaalia muutoin kuin polttamalla, hyväksytään myös muut jätelain 646/2011 mukaiset käsittelytavat. Palveluntuottajan tulee sopia Asiakkaan kanssa mahdollisista muista käsittelytavoista etukäteen. Muiden käsittelytapojen käytöstä ei makseta erillistä korvausta. Vaatetuskorjaamo tilaa Palveluntuottajalta täyttyneen puristimen tyhjennyksen keskimäärin kerran kuukaudessa. Toimitusaika (nouto ja palautus) voi olla enintään 48 tuntia tilauksen saapumisesta Palveluntuottajalle. Toimitusaikaa laskettaessa huomioidaan vain arkipäivät.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteiden poiskuljetus ja käsittely (90510000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuolustusvoimien vaatetuskorjaamon Mikkelin tuotantolaitoksella hylätään kierrätykseen kelpaamatonta vaatetusmateriaalia noin 17 000 kg/vuosi. Materiaali koostuu pääsääntöisesti seuraavista tuotteista: - Jalkineet (varsikengät sekä juoksujalkineet) - Nahka (käsineet ja vyöt) - Muut (esim. alussukat, palveluskäsineet, vahvikkeet, telttapatjat, palosuojatut materiaalit) - Pinnoitetut materiaalit (mm. sadepuvut) - Vähäisessä määrin ja satunnaisesti pakkausmuoveja ja muuta pakkausmateriaalia Määrä ja tuotetiedot ovat sitoumuksettomia arvioita. Vaatuskorjaamo käsittelee materiaalin jätepuristimella, jonka tiedot ovat seuraavat: - merkki: Europress - malli: Combi Max - valmistusvuosi: 2019 - omistus: Puolustusvoimat Palveluntuottajan tehtäviin kuuluu puristimen tyhjennys (puristimen haku Mikkelin tuotantolaitokselta, materiaalin vienti jätevoimalaan poltettavaksi ja puristimen palautus Mikkelin tuotantolaitokselle) sopimusehtojen mukaisesti. Siltä osin, kun materiaalia ei voida polttaa tai Palveluntuottaja voi hyödyntää materiaalia muutoin kuin polttamalla, hyväksytään myös muut jätelain 646/2011 mukaiset käsittelytavat. Palveluntuottajan tulee sopia Asiakkaan kanssa mahdollisista muista käsittelytavoista etukäteen. Muiden käsittelytapojen käytöstä ei makseta erillistä korvausta. Vaatetuskorjaamo tilaa toimittajalta täyttyneen puristimen tyhjennyksen 1-2 kertaa kuukaudessa. Toimitusaika (nouto ja palautus) voi olla enintään 48 tuntia tilauksen saapumisesta Palveluntuottajalle. Toimitusaikaa laskettaessa huomioidaan vain arkipäivät.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteiden poiskuljetus ja käsittely (90510000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuolustusvoimien vaatetuskorjaamon Säkylän ja Mikkelin tuotantolaitoksella hylätään kierrätyskelpoista vaatetusmateriaalia noin 28 000 kg/vuosi. Materiaali koostuu pääsääntöisesti seuraavista tuotteista ja määristä: - Puuvilla-polyesteri -vaatteet (neulokset ja kudotut) noin 19 000 kg - Villavaatteet ja -päähineet (yli 75 % WO sisältävät) noin 9 000 kg Tuotetiedot ja määrät ovat sitoumuksettomia arvioita. Palveluntuottajan tehtäviin kuuluu vaatetusmateriaalin nouto Puolustusvoimien vaatetuskorjaamon Mikkelin ja Säkylän tuotantolaitoksilta sekä käsittely uudelleenkäyttämällä tai kierrättämällä sopimusehtojen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti (mikäli vaatetuskorjaamon järjestämien kuljetusten runkoreitit sijoittuvat lähelle Palveluntuottajan toimipistettä) Puolustusvoimien vaatetuskorjaamo voi toimittaa käsiteltävän materiaalin Palveluntuottajalle Manner-Suomen alueella sijaitsevaan toimipisteeseen/toimipisteisiin. Tarjouksessa pyydetään erittelemään kuljetuksen hinta. Vertailuperusteena käytetään kuitenkin kuljetuskustannukset sisältävää hintaa. Vaatetusmateriaalin noudot (tai toimitukset) arvioidaan tehtävän 1-1,5 kk välein.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteenkierrätyspalvelut (90514000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset