This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-24
Ilmoituksen numero2021-082520
TED numero2021/S 189-490891
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka (1567535-0 )
Uutistie 5 (PL 441, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotNukleiinihappojen eristyslaite sekä näytteiden eristämiseen tarvittavat laitekohtaiset tarvikkeet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/58547/notice/82520/overview
Originaali JSON tietue82520.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde on automaattinen nukleiinihappojen eristyslaite bakteriologiseen diagnostiikkaan. Tarjoajan tulee tarjota laitekokonaisuutta, joka kattaa kaikki erityslaitteen käyttämisen edellyttämän tarpeiston sekä laitesidonnaiset tarvikkeet (eristysreagenssit) näytteiden analysointia varten. Ennakoidut näytemäärät per vuosi on ilmoitettu jäljempänä. Keskeisenä vaatimuksena on, että laitteisto sekä tarvikkeet ovat CE/IVD-merkitty siten, että eristämisprosessi täyttää CE/IVD-vaatimukset ja soveltuu bakteerien nukleiinihappojen eristykseen kliinisistä näytteistä. Laitteen tulee olla valmistajan validoima ja soveltua nukleiinihappojen eristykseen laajasti eri näytetyypeistä. Validoituihin näytetyyppeihin pitää kuulua ainakin kokoveri, plasma, seerumi, virtsa, uloste, respiratoriset näytteet: nenä/nielu-tikku, BAL. Laite sijoitetaan HUSLAB Bakteriologian osastolle osoitteeseen Topeliuksenkatu 32, 00290 Helsinki. Laitetoimitusta koskevan sopimuksen (Laitesopimus) lisäksi solmitaan Huoltosopimus laitteen määräaikaishuolloista (ensimmäisen vuoden osalta Huoltosopimuksen mukainen huoltotaso 3). Huoltosopimusta aletaan noudattaa aikaisintaan, kun Laitesopimuksen mukainen vastaanottotarkastus hyväksytty ja Laitesopimuksen mukainen takuuaika on umpeutunut. Huoltosopimus jatkuu voimaan tulosta eteenpäin vuoden kerrallaan, ellei jompikumpi osapuoli irtisano Huoltosopimusta. Lisäksi solmitaan sopimus laitteen käytössä tarvittavien laitesidonnaisten kulutustavaroiden hankinnasta (Tarvikesopimus). Tarvikesopimus astuu voimaan aikaisintaan, kun laitesopimuksen mukainen vastaanottotarkastus on hyväksytty. Tarvikesopimus on voimassa kaksi (2) vuotta, jonka jälkeen Tarvikesopimus on voimassa toistaiseksi. Laitteelle voidaan tehdä koekäyttö ennen Laitesopimuksen tekemistä. Ks. koekäyttöä koskevat tarkemmat tiedot kohdasta Muut tiedot. Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset