This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-10
Ilmoituksen numero2021-081655
TED numero2021/S 179-466196
OstajaorganisaatioHelsingin kaupungin asunnot Oy (2379058-6 )
Pasilanraitio 5, 5. krs
FI-00240 Helsinki
http://www.hekaoy.fi
Hankinnan otsikkotiedotHekan etelän, kaakon ja erityisasunnot alueiden IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/57977/notice/81655/overview
Originaali JSON tietue81655.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n etelän alueiden ( Kansanasunnot, Kantakaupunki, Kumpula, Pikku Huopalahti ,Vallila) IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä noin 115 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 10 000 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n kaakon alueiden (Laajasalo, Myllypuro, Siilitie, Herttoniemen ranta, Roihuvuori) IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Alueen kiinteistöt ovat asuinkiinteistöjä, joissa on tällä hetkellä 73 kohdetta. Asuinhuoneistoja alueen kohteissa on noin 8 000 sekä kohteissa on myös liike- ja päiväkotitiloja. Sopimukseen kuuluvat Palvelut ovat edellä mainitun aluetoimiston hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Helsingin kaupungin asunnot Oy:n Erityisasunnot kohteiden IV-tekniset korjaus- ja kunnossapitopalvelut. Erityisasunnot ovat sote palveluiden kohteita (palvelutalot, tukiasuminen, vammaispalvelut) joissa erityisesti vuokralaisten tuottamat palvelut asukkaille ovat ensisijalla. Erityisasumiskohteita on 44 kpl. Sopimukseen kuuluvat palvelut ovat erityisasuntojen hallinnoimissa kiinteistöissä tai kiinteistöjen alueella tehtäviä IV-teknisiä vikakorjaus- ja kunnossapitotehtäviä. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita muun muassa IV-koneiden, -kanavien -venttiileiden, säleikköjen ja muiden vastaavien rakenteiden ja osien korjaustyöt sekä vianetsintä- ja puhdistustehtävät. Tarjouspyynnössä kysytään mahdollisuutta tilata sopimukseen liittyen ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistuksia Sisäministeriön asetuksen 802/2001 mukaisesti, sekä tulisijat ja savuhormit pelastuslain 379/2011 mukaisesti. Kyllä vastauksen antamalla on mahdollisuus saada maksimissaan viisi (5) lisäpistettä osa-aluetta kohden. Kyllä vastastauksen antamalla tulee antaa tuntityöhinta arkisin ja lisäpisteiden määrä lasketaan kaavalla suhde pienempään. Työt suoritetaan tuntiveloitukseen tai tarjouspyyntöön perustuen. Osa-alueeseen valitaan kaksi (2) toimijaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennuksen laitteiden korjaus ja huolto (50700000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset