This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-06
Ilmoituksen numero2021-081336
TED numero2021/S 176-457826
OstajaorganisaatioKulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Helsingin kaupunki (0201256-6 )
Konepajankuja 3
FI-00510 Helsinki
https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/kulttuuri-vapaa-aika
Hankinnan otsikkotiedotHarrastamisen Suomen malli Helsingissä 2022 - 2024 (DPS) OSALLISTUMISPYYNTÖ
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/57769/notice/81336/overview
Originaali JSON tietue81336.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHelsingin kaupunki kilpailuttaa lapsille ja nuorille järjestettävän harrastustoimintapalveluja ajanjaksolle tammikuu 2022 – kesäkuu 2024. Hankinta on jaettu kolmeen (3) luokkaan (osa-alueeseen). Luokan 1 hankintojen kohteena ovat lapsille ja nuorille suunnatut liikunnalliset harrastustoimintapalvelut. Harrastuksia voivat olla esim. pallopelit, parkour, mailapelit, voimistelulajit, voimailulajit, kamppailulajit, keilailu, kiipeily, talvilajit, vesilajit ja liikunnallinen harrastustoiminta laajasti. Hankintayksikkö voi kilpailuttaa tässä osa-alueessa myös muuta näihin verrattavissa olevan liikunnallisen harrastustoiminnan ohjaustunteja. Harrastustarjonnan selvittämiseksi hankintayksikkö toivoo tarjoajien täyttävän tämän hankintailmoituksen yhteyteen liitettävän tietopyyntölomakkeen, jolla pyritään saamaan lisätietoa DPS:n sisällä tehtävien kilpailutusten sisällöstä ja tarjonnasta. Vastaukset tietopyyntöön toivotaan palautettavan ilmoituksessa mainitulle yhteyshenkilölle sähköisesti. Tietopyyntölomakkeen täyttäminen on vapaaehtoista eikä vaikuta tarjoajan asemaan hankintajärjestelmän osallistumisvaiheessa tai järjestelmän sisällä tehtävissä kilpailutuksissa. Tietopyynnön täyttäminen ei edellytä hankintajärjestelmään osallistumista tai tarjoamista sen sisällä toteutettuihin kilpailutuksiin. Tietopyyntölomake liitetään ilmoitukseen perustamisvaiheen aikana, ja tarjoajilla on mahdollisuus vastata siihen koko dynaamisen hankintajärjestelmän keston ajan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHelsingin kaupunki kilpailuttaa lapsille ja nuorille järjestettävän harrastustoimintapalveluja ajanjaksolle tammikuu 2022 – kesäkuu 2024. Hankinta on jaettu kolmeen (3) luokkaan (osa-alueeseen). Luokan 2 hankintojen kohteena ovat lapsille ja nuorille suunnatut kulttuuriset harrastustoimintapalvelut. Soveltuvaa harrastustoimintaa voivat olla esimerkiksi seuraavat: Elokuva- ja animaatiotyöpajat, esittävät taiteet, kuvataide- ja valokuvauslajit, sekä musiikkilaji ja kulttuurinen harrastustoiminta laajasti. Harrastustarjonnan selvittämiseksi hankintayksikkö toivoo tarjoajien täyttävän tämän hankintailmoituksen yhteyteen liitettävän tietopyyntölomakkeen, jolla pyritään saamaan lisätietoa DPS:n sisällä tehtävien kilpailutusten sisällöstä ja tarjonnasta. Vastaukset tietopyyntöön toivotaan palautettavan ilmoituksessa mainitulle yhteyshenkilölle sähköisesti. Tietopyyntölomakkeen täyttäminen on vapaaehtoista eikä vaikuta tarjoajan asemaan hankintajärjestelmän osallistumisvaiheessa tai järjestelmän sisällä tehtävissä kilpailutuksissa. Tietopyynnön täyttäminen ei edellytä hankintajärjestelmään osallistumista tai tarjoamista sen sisällä toteutettuihin kilpailutuksiin. Tietopyyntölomake liitetään ilmoitukseen perustamisvaiheen aikana, ja tarjoajilla on mahdollisuus vastata siihen koko dynaamisen hankintajärjestelmän keston ajan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHelsingin kaupunki kilpailuttaa lapsille ja nuorille järjestettävän harrastustoimintapalveluja ajanjaksolle tammikuu 2022 – kesäkuu 2024. Hankinta on jaettu kolmeen (3) luokkaan (osa-alueeseen). Luokan 3 hankintojen kohteena ovat lapsille ja nuorille suunnatut digitaaliset ja muut harrastustoimintapalvelut. Soveltuvaa harrastustoimintaa voivat olla esimerkiksi seuraavat: Pelit ja koodaus, ruuanlaitto, eläin- ja luontoharrastukset, shakki, biljardi, keppihevoset ja muu lasten- ja nuorten harrastustoiminta laajasti. Harrastustarjonnan selvittämiseksi hankintayksikkö toivoo tarjoajien täyttävän tämän hankintailmoituksen yhteyteen liitettävän tietopyyntölomakkeen, jolla pyritään saamaan lisätietoa DPS:n sisällä tehtävien kilpailutusten sisällöstä ja tarjonnasta. Vastaukset tietopyyntöön toivotaan palautettavan ilmoituksessa mainitulle yhteyshenkilölle sähköisesti. Tietopyyntölomakkeen täyttäminen on vapaaehtoista eikä vaikuta tarjoajan asemaan hankintajärjestelmän osallistumisvaiheessa tai järjestelmän sisällä tehtävissä kilpailutuksissa. Tietopyynnön täyttäminen ei edellytä hankintajärjestelmään osallistumista tai tarjoamista sen sisällä toteutettuihin kilpailutuksiin. Tietopyyntölomake liitetään ilmoitukseen perustamisvaiheen aikana, ja tarjoajilla on mahdollisuus vastata siihen koko dynaamisen hankintajärjestelmän keston ajan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutYleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen palvelut (80000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset