This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-30
Ilmoituksen numero2021-080823
TED numero2021/S 171-447218
OstajaorganisaatioKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite (0216462-3 )
Mariankatu 16-20
FI-67200 Kokkola
http://www.soite.fi
Hankinnan otsikkotiedotTulkkauspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/56892/notice/80823/overview
Originaali JSON tietue80823.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPääsääntöisesti Keski-Pohjanmaan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden tulkkaukset toteutetaan puhelintulkkauksena tai Teams- sovelluksen välityksellä. Tilaajalla on tulkkia tilatessaan vastuu laadukkaiden ja ammatillisten palvelujen käytöstä.¨ Viranomaisen ei tule käyttää tulkkina asiakkaan lähisukulaisia, ystäviä tai lapsia. Tulkkien tulee noudattaa työssään asioimistulkin ammattisäännöstöä ja asioimistulkkausohjeita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTulkkauspalvelut (79540000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvaus Keski-Pohjanmaan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden tulkkaukset toteutetaan pääsääntöisesti puhelintulkkauksena. Erityisiin tilanteisiin tilataan tulkki paikalle, tällaisia tilanteita on mm. pakolaisryhmän vastaanottotilanne, infotilaisuudet, alkuvaiheen terveystarkastukset, kotoutumistyössä kotikäynnit, verkostopalaverit. Lisäksi läsnäolotulkkausta tarvitaan erikoissairaanhoidossa mm. lääkärin vastaanotoilla vuodeosastoilla ja poliklinikoilla asiakkaan hoidon tarpeen arvioinnin, tutkimusten sekä hoidon suunnittelun ja toteutuksen yhteydessä. Tilaajalla on tulkkia tilatessaan vastuu laadukkaiden ja ammatillisten palvelujen käytöstä. Viranomaisen ei tule käyttää tulkkina asiakkaan lähisukulaisia, ystäviä tai lapsia. Tulkkien tulee noudattaa työssään asioimistulkin ammattisäännöstöä ja asioimistulkkausohjeita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTulkkauspalvelut (79540000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKeski-Pohjanmaan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden tulkkaukset toteutetaan pääsääntöisesti puhelintulkkauksena tai Teams- sovelluksen välityksellä. Erityisiin tilanteisiin voidaan tarvita tulkkia nopeasti , tällaisia tilanteita on mm. terveydenhuollon päivystyksissä ja kotitilanteissa sairastapauksissa. Tilaajalla on tulkkia tilatessaan vastuu laadukkaiden ja ammatillisten palvelujen käytöstä. Viranomaisen ei tule käyttää tulkkina asiakkaan lähisukulaisia, ystäviä tai lapsia. Tulkkien tulee noudattaa työssään asioimistulkin ammattisäännöstöä ja asioimistulkkausohjeita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTulkkauspalvelut (79540000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset