This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-27
Ilmoituksen numero2021-080805
TED numero2021/S 169-442666
OstajaorganisaatioLuonnonvarakeskus (0244629-2 )
PL 2 (Latokartanonkaari 9)
FI-00791 Helsinki
https://www.luke.fi
Hankinnan otsikkotiedotKESKEYTYSILMOITUS: Valmennus- ja kehittämispalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/56584/notice/80805/overview
Originaali JSON tietue80805.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen palveluilla pyritään kehittämään esimiestyötä ja antamaan esimiehille mm. valmiuksia ohjata ja kehittää organisaation toimintaa sekä johtaa ryhmiä ja yksilöitä. Teemoja ovat mm.: - Valmentava esimiestyö - Työhyvinvoinnin johtaminen ja varhainen välittäminen - Johtamiskulttuurin uudistaminen - Epäasialliseen käyttäytymiseen puuttuminen - Toimiva vuorovaikutus ja palaute - Monipaikkaisen ja monikulttuurisen tiimin johtaminen Toimintatapoja / metodeja: - Ryhmä- ja yksilöcoaching, mentorointi - Työnohjaus - Valmennukset Toteutustapa: kasvokkain paikan päällä ja etänä Arvio osa-alueen palveluiden vuosittaisesta kokonaisvolyymistä: - n. 3 valmennuskokonaisuutta /vuosi - yhteensä n. 30-50 osallistujaa /vuosi Esimerkki osa-alueella toteutettavaksi suunnitellusta valmennuskokonaisuudesta: - (10 osallistujaa) - 3 X puoli päivää valmennus - Välitehtävät (seuranta ja palaute) - DISC analyysi tai vastaava - 3 ryhmäcoaching tuntia (5 hlö ryhmissä) Tarjoajaa pyydetään edellä mainittujen tietojen perusteella ilmoittamaan tarjouksessaan "työtuntihinta" (€/h), jota käytetään tarjousten hintavertailussa sekä solmittavan puitehankintasopimuksen laskutusperusteena. Työtuntihinnan tulee sisältää kaikki tuotettavan palvelun suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät kustannukset, poislukien mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöstön kehityspalvelut (79633000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen palveluilla pyritään tukemaan Luken sisäisiä ja Luken yhteistyötutkimusorganisaatioiden yhteisiä osaamisen jakamisen tukitoimia (Esim. erilaiset mentorointiohjelmat). Teemoja ovat mm.: - Yksilön ja työyhteisön tukeminen strategisten osaamisten tunnistamisessa ja jakamisessa Toimintatapoja / metodeja mm.: - Ryhmä- ja yksilövalmennus, mentorointi Toteutustapa: kasvokkain paikan päällä ja etänä Arvio osa-alueen palveluiden vuosittaisesta kokonaisvolyymistä: - n. 40-50 henkilöä /vuosi Esimerkki osa-alueella toteutettavaksi suunnitellusta valmennuskokonaisuudesta: - (20 osallistujaa) - Osaamiskartoituksen tuki osallistujille - 3 X puoli päivää valmennus - 3 ryhmäcoaching tuntia (5 hlö ryhmissä) Tarjoajaa pyydetään edellä mainittujen tietojen perusteella ilmoittamaan tarjouksessaan "työtuntihinta" (€/h), jota käytetään tarjousten hintavertailussa sekä solmittavan puitehankintasopimuksen laskutusperusteena. Työtuntihinnan tulee sisältää kaikki tuotettavan palvelun suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät kustannukset, poislukien mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöstön kehityspalvelut (79633000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen palveluilla pyritään kehittämään organisaation projektityöskentelyä (esim. tutkimusprojektien johtaminen). Teemoja ovat mm.: - Projektien johtaminen - Ihmisten johtaminen - Projektien talouden johtaminen - Liiketoimintaymmärrys sis. Asiakastyö - Luken projektimalli - Ketterät työkalut projekteissa Toimintatapoja / metodeja: - Valmennukset Toteutustapa: kasvokkain paikan päällä ja etänä Arvio osa-alueen palveluiden vuosittaisesta kokonaisvolyymistä: - n. 4 valmennusta /vuosi Esimerkki osa-alueella toteutettavaksi suunnitellusta valmennuskokonaisuudesta: - (15 osallistujaa) - 4 X puoli päivää valmennus - Välitehtävät (seuranta ja palaute) - DISC analyysi Tarjoajaa pyydetään edellä mainittujen tietojen perusteella ilmoittamaan tarjouksessaan "työtuntihinta" (€/h), jota käytetään tarjousten hintavertailussa sekä solmittavan puitehankintasopimuksen laskutusperusteena. Työtuntihinnan tulee sisältää kaikki tuotettavan palvelun suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät kustannukset, poislukien mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHenkilöstön kehityspalvelut (79633000)
Projektinjohtoa koskevat konsulttipalvelut (72224000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueen palveluilla tuetaan ja ohjataan yksilöitä oman työn ja työuran arvioinnissa, kehittämisessä ja uudelleen suuntaamisessa. Teemoja ovat mm.: - Oman työn kehittäminen strategiaa tukevaksi - Outplacement tilanteet - Sisäinen liikkuvuus organisaatiossa. Toimintatapoja / metodeja: - Ryhmä- ja yksilöcoaching, mentorointi - Työnohjaus - Valmennukset Toteutustapa: kasvokkain paikan päällä ja etänä Arvio osa-alueen palveluiden vuosittaisesta kokonaisvolyymistä: - n. 10-20 henkilöä /vuosi Esimerkki osa-alueella toteutettavaksi suunnitellusta valmennuskokonaisuudesta: - 6 X coaching tapaaminen (sis. Kolmikannan esimiehen kanssa) - Mahdolliset välitehtävät (seuranta ja palaute) - Toimintatyylianalyysi Tarjoajaa pyydetään edellä mainittujen tietojen perusteella ilmoittamaan tarjouksessaan "työtuntihinta" (€/h), jota käytetään tarjousten hintavertailussa sekä solmittavan puitehankintasopimuksen laskutusperusteena. Työtuntihinnan tulee sisältää kaikki tuotettavan palvelun suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät kustannukset, poislukien mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat. Tähän hintaan ei sisällytetä myöskään outplacement -palveluita, joita tilaaja tilaa valitulta toimittajalta tarpeidensa mukaisesti, erillisen lakisääteisen hinnoittelun perusteella.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUraohjauspalvelut (79634000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLuonnonvarakeskus (Luke) kilpailuttaa ja hankkii henkilöstöpalveluiden työtä tukevan valmennus- ja kehittämispalveluiden kokonaisuuden. Kilpailutettavat palvelut on jaettu neljään osa-alueeseen:1. Esimiestyön ja johtamisen kehittäminen 2. Osaamisen jakamisen prosessin tuki3. Projektityöskentelyn kehittäminen4. Uravalmennus ja coaching. Hankinta on puitehankinta. Jokaiselle osa-alueelle kilpailutetaan puitejärjestely, johon valitaan yksi (1) toimittaja. Tarjous on mahdollista tehdä joko yhteen tai useampaan osa-alueeseen ja tarjoaja voi tulla valituksi toimittajaksi useampaan osa-alueeseen. Kukin osa-alue vertaillaan ja pisteytetään erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMuut henkilöstöpalvelut kuin työhönsijoitus- ja työvoiman vuokrauspalvelut (79630000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät