This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-27
Ilmoituksen numero2021-080799
TED numero2021/S 169-441501
OstajaorganisaatioRovaniemen kaupunki / Ruoka- ja puhtauspalvelut (1978283-1 )
Kairatie 75
FI-96190 Rovaniemi
https://www.rovaniemi.fi/yritys--ja-tyollisyyspalvelut/julkiset-hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotElintarvikkeet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio11 851 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/57439/notice/80799/overview
Originaali JSON tietue80799.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRovaniemen kaupungin ja koulutuskuntayhtymän (myöhemmin tilaaja) keittiöiden käyttöön tulevat kuivatuotteet, säilykkeet ja ym. tukkutuotteet , joita toimitetaan täysinä tukkupakkauksina. Kuivatuotteet ja säilykkeet tuotealue kattaa laajasti elintarvikkeita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Valikoima sisältää mm. viljatuotteita, kuivatuotteita, säilykkeitä, juomia, mausteita, ravintorasvoja ja tuoretuotteita. Valittujen toimittajien valikoimista voidaan hankkia kuivatuotteita ja säilykkeitä myös tilaajien erityistarpeiden mukaan ja päivittää valittuja tuotteita sopimustuotteiden muuttuessa. Tuotekuvaukset ja arvioidut vuosittaiset hankintamäärät ovat tarjouspyynnön liitteinä. Määrät ovat suuntaa antavia, tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin. Lisäksi kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit on määritelty ko. osakokonaisuuden ehdottomat vaatimukset. Kilpailutuksen tuloksena perustetaan puitejärjestely tilaajan ja enintään kolmen toimittajan kesken. Mikäli puitejärjestelyssä ensimmäisenä olevalta toimittajalta ei löydy tilaajan tarvitsemaa tiettyä tuotetta, tilaajalla on oikeus tilata tuote puitejärjestelyssä seuraavana olevalta toimittajalta huomioiden kuitenkin, ettei toimittaja joudu jäämään vain yksittäisten tuotteiden toimittajaksi. Tällaisista mahdollisista yksittäisten tuotteiden toimitustilanteista neuvotellaan sopimuskumppanin kanssa erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSekalaiset elintarvikkeet ja kuivatut tuotteet (15890000)
Säilykkeet (15897200)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovaniemi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRovaniemen kaupungin ja koulutuskuntayhtymän (myöhemmin tilaaja) keittiöiden käyttöön tulevat pakasteet, joita toimitetaan täysinä tukkupakkauksina. Pakasteet tuotealue sisältää mm. marja- ja kasvispakasteita, pakasteleivonnaisia ja pakastekalaa sekä pakasteruokavalmisteita ja erityisruokavaliopakasteita. Valitun toimittajan valikoimasta voidaan hankkia pakasteita myös tilaajien erityistarpeiden mukaan ja päivittää valittuja tuotteita sopimustuotteiden muuttuessa. Tuotekuvaukset ja arvioidut vuosittaiset hankintamäärät ovat tarjouspyynnön liitteinä. Määrät ovat suuntaa antavia, tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin. Lisäksi kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit on määritelty ko. osakokonaisuuden ehdottomat vaatimukset. Kilpailutuksen tuloksena perustetaan puitejärjestely tilaajan ja enintään kolmen toimittajan kesken. Mikäli puitejärjestelyssä ensimmäisenä olevalta toimittajalta ei löydy tilaajan tarvitsemaa tiettyä tuotetta, tilaajalla on oikeus tilata tuote puitejärjestelyssä seuraavana olevalta toimittajalta huomioiden kuitenkin, ettei toimittaja joudu jäämään vain yksittäisten tuotteiden toimittajaksi. Tällaisista mahdollisista yksittäisten tuotteiden toimitustilanteista neuvotellaan sopimuskumppanin kanssa erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPakasteet (15896000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovaniemi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRovaniemen kaupungin ja koulutuskuntayhtymän (myöhemmin tilaaja) keittiöiden käyttöön tulevat maitotaloustuotteet, joita toimitetaan täysinä tukkupakkauksina. Maito- ja maitotaloustuotteet tuotealue sisältää mm. maitoa, piimää ja muita maitotaloustuotteita. Valitun toimittajan valikoimasta voidaan hankkia maitotaloustuotteita myös tilaajien erityistarpeiden mukaan ja päivittää valittuja tuotteita sopimustuotteiden muuttuessa. Toimittaja sitoutuu EU-maitotuen hallinnointiin.Tilaaja tekee toimittajalle valtakirjan, jolla toimittajalle annetaan valtuutus tukeen oikeutettuihin kohteisiin. Tuotekuvaukset ja arvioidut vuosittaiset hankintamäärät ovat tarjouspyynnön liitteinä. Määrät ovat suuntaa antavia, tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin. Lisäksi kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit on määritelty ko. osakokonaisuuden ehdottomat vaatimukset. Kilpailutuksen tuloksena perustetaan puitejärjestely tilaajan ja enintään kolmen toimittajan kesken. Mikäli puitejärjestelyssä ensimmäisenä olevalta toimittajalta ei löydy tilaajan tarvitsemaa tiettyä tuotetta, tilaajalla on oikeus tilata tuote puitejärjestelyssä seuraavana olevalta toimittajalta huomioiden kuitenkin, ettei toimittaja joudu jäämään vain yksittäisten tuotteiden toimittajaksi. Tällaisista mahdollisista yksittäisten tuotteiden toimitustilanteista neuvotellaan sopimuskumppanin kanssa erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaitotaloustuotteet (15500000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovaniemi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRovaniemen kaupungin ja koulutuskuntayhtymän (myöhemmin tilaaja) keittiöiden käyttöön tulevat lihat ja lihajalosteet, joita toimitetaan täysinä tukkupakkauksina. Lihat ja lihavalmisteet tuotealue sisältää mm. raakaa ja kypsää lihaa sekä lihavalmisteita. Valitun toimittajan valikoimasta voidaan hankkia lihaa ja lihajalosteita myös tilaajien erityistarpeiden mukaan ja päivittää valittuja tuotteita sopimustuotteiden muuttuessa. Tuotekuvaukset ja arvioidut vuosittaiset hankintamäärät ovat tarjouspyynnön liitteinä. Määrät ovat suuntaa antavia, tilaaja ei sitoudu mihinkään hankintamääriin. Lisäksi kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit on määritelty ko. osakokonaisuuden ehdottomat vaatimukset. Kilpailutuksen tuloksena perustetaan puitejärjestely tilaajan ja enintään kolmen toimittajan kesken. Mikäli puitejärjestelyssä ensimmäisenä olevalta toimittajalta ei löydy tilaajan tarvitsemaa tiettyä tuotetta, tilaajalla on oikeus tilata tuote puitejärjestelyssä seuraavana olevalta toimittajalta huomioiden kuitenkin, ettei toimittaja joudu jäämään vain yksittäisten tuotteiden toimittajaksi. Tällaisista mahdollisista yksittäisten tuotteiden toimitustilanteista neuvotellaan sopimuskumppanin kanssa erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutEläintuotteet, liha ja lihatuotteet (15100000)
Jalostetut elintarvikkeet (15894000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaRovaniemi

Sopimukset